Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Τελικά όσο ζει κανείς μαθαίνει... πολύ χρήσιμο Γιώργο, να υποθέσω ότι με το άνοιγμα του διακόπτη την επόμενη φορά οπλίζει κανονικά ;
|
Σωστά. Την επόμενη φορά οπλίζουν όλα τα συστήματα κανονικά!
Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα στους αφηρημένους - όπως το έχω κάνει και γω - να σου ενεργοποιεί το κόψιμο του κινητήρα και τον αισθητήρα κλίσης, όλα μαζί μόλις βγάζεις το κλειδί. Έτσι ο συναγερμός μπαίνει μόνος του κάθε φορά και αν θελεις να τον βγάλεις εκτός είτε για να μαστορέψεις είτε για να βάλεις βενζινη στο βενζινάδικο, τον βγάζεις, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξαναμπαίνει μόνος του!
Για να αναιρέσεις τη λειτουργία αυτή πρέπει να κάνεις ορισμένες "χρονοβόρες" ρυθμίσεις παίζοντας με τα κουμπάκια και τον κεντρικό διακόπτη μέχρι να τον απενεργοποιήσεις. Στο καράβι λοιπόν, επείδή δεν το κάνεις και πολύ συχνά αυτό, εκτός του ότι πρέπει να κουβαλάς το μάνιουαλ μαζί σου, θα πρέπει να το διαβάσεις 2-3 φορές για να το ξανακαταλάβεις και μετά να πειραματιστείς και να δεις ότι το πέτυχες. Είναι πολύ πιο σύντομαι κα προτιμότερο να πατάς 2 φορές το κουμπάκι και να φεύγεις.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sotos1
Φιλε Γιωργο,
1) θα ηθελα αν καποιος βρει το κλειδι (με δολο η κατα τυχη) να μην μπορει να παρει την μηχανη και να φυγει... Εχω συνηθησει βλεπεις να εχω το κοντρολ του συναγερμου σε αλλο μπρελοκ απο αυτο του διακοπτη
|
Αν βρει κάποιος το κλειδί, παίρνει τη μηχανή και φεύγει όπως σωστά διάβασες...