GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 15-04-2010, 23:03
jbiltls Ο/Η jbiltls βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ATHINA
Μoto: GS1150
Προεπιλογή Απάντηση: Τελικά δεν έχουν άδικο κάποιοι που μας θεωρούν ψώνια!

..ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΛΑΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΜW ΠOY KATEBAINOYN KENTΡΟ ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ Η ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΡΙΠΛΕΤΑ...ΣΥΝΗΘΩς GS...
Reply With Quote
Παλιό 16-04-2010, 11:26
pkar Ο/Η pkar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Peireus
Μoto: R1200 GS 08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jbiltls Εμφάνιση μηνυμάτων
..ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΛΑΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΜW ΠOY KATEBAINOYN KENTΡΟ ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ Η ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΡΙΠΛΕΤΑ...ΣΥΝΗΘΩς GS...
Εγώ τυγχάνει να είμαι απο αυτόυς τους γλάρους .....
Και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο ενοχλεί η τριπλέτα... Χώρος αποσκευών είναι και χωρίς να εμποδίζω και να ενοχλώ κανέναν !!!
Όσον αφορά τα φώτα, δυστυχώς έχω καταλάβει οτι έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε προσέξει κάποιος (πολλές φορές εκνευρισμένος !!) οδηγός ΜΕΣΑ στην πόλη με αναμένα όλα τα φώτα σου παρά με τα βασικά ΄φωτα...

Δές το αντίστοιχο Θέμα περι ασφάλειας
Reply With Quote
Παλιό 16-04-2010, 15:17
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

pkar, περί ορέξεως...κολοκυθόπιττα.

Αν σου αρέσει όπως κυκλοφορείς τη μοτό σου, εμάς μας...περισσεύει..

Ο ευχαριστημένος μηχανόβιος (λένε) φαίνεται από τα μυγάκια που έχει στα ..δόντια του
(την επόμενη φορά που θα σε δω..να τσεκάρω την οδοντοστιχία σου)
Reply With Quote
Παλιό 16-04-2010, 16:24
jbiltls Ο/Η jbiltls βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Περιοχή: ATHINA
Μoto: GS1150

..MHN ΘΙΓΕΣΑΙ ...ΟΔΗΓΗΣΕ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΦΩΣ ΘΕΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΟΣΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΘΕΣ...ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΛΙΤΣΑ.....ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΑ BAΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΥΓΓΡΟΥ/ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΣ ΣΟΥ...ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ....ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ 200+ΚΙΛΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΙΧ...Η ΜΟΤΟ....
Reply With Quote
Παλιό 16-04-2010, 20:06
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pkar Εμφάνιση μηνυμάτων
Και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο ενοχλεί η τριπλέτα... Χώρος αποσκευών είναι και χωρίς να εμποδίζω και να ενοχλώ κανέναν !!!
Όσον αφορά τα φώτα, δυστυχώς έχω καταλάβει οτι έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε προσέξει κάποιος (πολλές φορές εκνευρισμένος !!) οδηγός ΜΕΣΑ στην πόλη με αναμένα όλα τα φώτα σου παρά με τα βασικά ΄φωτα...

Πολύ καλά κάνεις, και γω πλέον με το φως της ημέρας έχω τον προβολέα στην μεγάλη σκάλα, γιατί οι δρόμοι είναι γεμάτοι στραβάδια, ακόμη περισσότερο με στραβάδια που μιλάνε και στο κινητό όταν οδηγούν.

Και αν χρειαστεί να μεταφέρω κάτι που χρειάζεται χώρο μεγαλύτερο της κεντρικής, θα βάλω και την τριπλέτα, προκειμένου να μην χρησιμοποιήσω αυτοκίνητο για να περάσω από το κέντρο.

Σαν λαός γενικότερα είμαστα αρκετά συμπλεγματικοί ή κουτσομπόληδες αν θες, και κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι για να τους χλευάσουμε. Το κουτσομπολιό το έχουμε στο DNA μας και είναι η προσπάθειά μας -λόγω ζήλιας και φθόνου - να απομονώσουμε κοινωνικά, άτομα ή ομάδες που θα θέλαμε να έχουμε αυτά που έχουν.

Αν έλεγα για τις τζιπάρες που κυκλοφορούν στο κέντρο, ε, θα το είχα και γω το κομπλεξάκι μου, γιατί δεν έχω μεγάλο τζιπ που θα ήθελα να έχω...
Reply With Quote
Παλιό 21-04-2010, 23:47
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pkar Εμφάνιση μηνυμάτων

νομιζω οτι ειναι δικαιωμα του καθενους το πως γουσταρει να ειναι η μηχανη του,ειτε με τριπλετα ειτε με 10 βαλιτσες...δεν αφορα κανεναν,ειναι το πως βολευει τον καθεναν.
κι εγω καποτε χωρις τριπλετα παρα μονο με μπαγκαζιερα τυχαια ακουσα ενα σχολιο στον δρομο,στα φαναρια συγκεκριμενα.ημουν και φορτωμενος λιγο και του πα να κανει στην ακρη να του εξηγησω με τον τροπο μου για το αν ειμαι ψωνιο η οχι,ε,λοιπον απο τοτε δεν νομιζω να το χει ξεχασει.ημουν απολυτα καταννοητος.
εχει βρεθει ο καθε γιαπης και μιλαει για τον καθε ανθρωπο που παει και δινει μια μικρη περιουσια για να παρει το ονειρο του,ναι υπαρχουν και καποιοι που το κανουν για την φιγουρα τους,και πανε και παιρνουν θηρια και μετα στα βενζιναδικα βαζουν 3 ευρω ισα για να τους παει σπιτι τους,ομως υπαρχουν και καποιοι αλλοι που ειναι και πολλοι που πανε και ψωνιζουν την αγαπη τους,τον νταλκα τους,το ονειρο τους.και το φορτωνουν οπως τους γουσταρει κι οποτε τους γουσταρει.και δεν το περνουν για την μαπα κανενους,τα σκανε με τον κοπο τους και την παιρνουν γι αυτους.
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2010, 23:29
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
νομιζω οτι ειναι δικαιωμα του καθενους το πως γουσταρει να ειναι η μηχανη του,ειτε με τριπλετα ειτε με 10 βαλιτσες...δεν αφορα κανεναν,ειναι το πως βολευει τον καθεναν.
κι εγω καποτε χωρις τριπλετα παρα μονο με μπαγκαζιερα τυχαια ακουσα ενα σχολιο στον δρομο,στα φαναρια συγκεκριμενα.ημουν και φορτωμενος λιγο και του πα να κανει στην ακρη να του εξηγησω με τον τροπο μου για το αν ειμαι ψωνιο η οχι,ε,λοιπον απο τοτε δεν νομιζω να το χει ξεχασει.ημουν απολυτα καταννοητος.
εχει βρεθει ο καθε γιαπης και μιλαει για τον καθε ανθρωπο που παει και δινει μια μικρη περιουσια για να παρει το ονειρο του,ναι υπαρχουν και καποιοι που το κανουν για την φιγουρα τους,και πανε και παιρνουν θηρια και μετα στα βενζιναδικα βαζουν 3 ευρω ισα για να τους παει σπιτι τους,ομως υπαρχουν και καποιοι αλλοι που ειναι και πολλοι που πανε και ψωνιζουν την αγαπη τους,τον νταλκα τους,το ονειρο τους.και το φορτωνουν οπως τους γουσταρει κι οποτε τους γουσταρει.και δεν το περνουν για την μαπα κανενους,τα σκανε με τον κοπο τους και την παιρνουν γι αυτους.
Κι εγώ είδα μπροστά μου έναν τυπάκο με ένα LT/RTμε βαλιτσες, και ξεκινάμε απο το φαναρι και πάει να χωθεί ανάμεσα στα αμάξια, βλέπω εγώ οτι δε χωράει, λέω θα κόψει, και πάει με κεφι λεμε, και σφηνώνει τις βαλίτσες ανάμεσα στα αμάξια...
Κατέβηκε το παλικαρι και η μηχανή έμεινε ΟΡΘΙΑ...
Τις είχε ξεχάσει....
Reply With Quote
Παλιό 24-04-2010, 02:11
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Capitain Εμφάνιση μηνυμάτων
Κι εγώ είδα μπροστά μου έναν τυπάκο με ένα LT/RTμε βαλιτσες, και ξεκινάμε απο το φαναρι και πάει να χωθεί ανάμεσα στα αμάξια, βλέπω εγώ οτι δε χωράει, λέω θα κόψει, και πάει με κεφι λεμε, και σφηνώνει τις βαλίτσες ανάμεσα στα αμάξια...
Τις είχε ξεχάσει....
υπαρχουν παντα και οι εξαιρεσεις
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2010, 21:22
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Capitain Εμφάνιση μηνυμάτων
Τις είχε ξεχάσει....
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης