![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο τηλέφωνο που τους έκανες, σου έδωσαν ακόμα καλύτερη τιμή από 58 και 69 ευρώ; Εάν ναι, τότε σε παρακαλώ να αναλάβεις εσύ τις κρατήσεις γιατί μάλλον με "έπιασαν κότσο"! Αυτό που γνωρίζω είναι πως οι συγκεκριμένες τιμές που εξασφαλίσαμε, είναι τιμές "γκρουπ" και για κρατήσεις άνω των 20 δωματίων. Όπως έχουμε ξαναπεί, κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη και θεμιτή όταν "υποβάλλεται" ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη. Όταν δεν συνοδεύεται από τις παραπάνω δύο παραμέτρους, μάλλον γίνεται για να κάνουμε κουβέντα... . |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη βλεπω και μαζευομαστε λαος....δεν κανονιζουμε και κανενα special event????
λεω εγω τωρα ![]() ![]() ![]() ![]() παντως καλα να είμασε και παρόλο των τελευταιων οικονομικων δεδομενων....μια χαρα τα καταφεραμε πάλι....!!! και τωρα 2 ερωτησεις--- 1) στην τουρκια πρεπει να εχουμε ευροπουλα η συναλλαγμα???? 2) τι προτινετε να αγορασουμε απο Τουρκια????εχω ακουσει για φθηνα και καλα δερματινα???ισχυει??? |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια!
δυστυχως μου ακηρωσανε το 4μερο που μου δινανε απο την δουλεια το διαστημα τις εκδρομης αλλα μου δινουνε απο αυριο. και ρωτω λοιπον επειδη η διαθεση υπαρχει η προετοιμασια τις μοτο εχει γινει οπως και η πληρωμη του ξενοδοχειου εχει εξωφληθει εαν γινετε να φυγω αυριο το πρωι για να μην χασω και τα χρηματα του ξενοδοχειου αλλα να ειμαι και σαν ανιχνευτης του ξενοδοχειου και να σας πω τις εντυπωσεις απο κοντα στον καφε που θα πιουμε στην Θεσ/νικη την πεμπτη πριν την αναχωριση σας, μιας και την τεταρτη θα επιστρεψω! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και θα επικοινωνήσω με το πρακτορείο για τις λεπτομέρειες. Καλό ταξίδι!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οκ! Δημητρη ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τα ευρώ στην Τουρκία, περνάνε κανονικά, εκτός από τις εισόδους στα μουσεία όπου είναι απαραίτητο να έχουμε λίρες. Εντούτοις, θα χαλάσουμε ευρώ σε λίρες για τα μικροέξοδα και για ψιλά! Από την Τουρκία, δεν αξίζει να αγοράσουμε σχεδόν τίποτα. Στο προτελευταίο μου ταξίδι είχα αγοράσει δυό μικρά κιλίμια και στο τελευταίο, χειροποίητες σοκολάτες και παστουρμά από το Ταξίμ. |
|
|||
|
|||
![]()
Ερώτηση: γιατί Δημητρη βάζεις συνέχεια το post με τα άτομα και το ξενοδοχείο;
Δεν θα ήταν καλύτερα αν το είχες πρώτο και έκανες διορθώσεις στο ίδιο; Έτσι γεμίζει η κάθε σελίδα με αυτό το τεράστιο post. Χωρίς παρεξήγηση, ιδέα λέω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μια ερωτηση χρειαζομαστε απαραιτητα διαβατηριο δε μπορουμε να ερθουμε με ταυτοτητα που εχει λατινικους χαρακτηρες??
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 21-07-2011 23:59 |
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαίου 2010 !!! | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 211 | 26-02-2010 04:16 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 10:26 |