![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα έρθω και ΄γω στην Κωνσταντινούπολη μαζί σας, είναι Σούπερ ταξίδι, πήγα για πρώτη φορά με ΧΤ 600 το 1987, είναι ωραία φάση!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μονός, διπλός; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλώ πάρα πολλή όλους σας να προσέχετε όταν γράφετε σε μια σελίδα και την δημοσιεύετε. Τουλάχιστον γράψτε το σωστά.
Οι μόνοι Άνθρωποι που είναι αλάνθαστοι σε αυτόν τον πλανήτη είναι ο Πάπας και εγώ.. Ο πάπας ζήτησε συγνώμη. Άρα η μοναξιά δεν είναι καλή … ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ελα να μαζευιομαστε σιγα σιγα.....!!αντε......μυριζει KEBAP!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ άρχισα να σκέφτομαι τι θα παραγγείλω Βασίλη!
![]() Και τα πιλάφια τους ξέρω ότι είναι απίστευτα! (ας μη μιλήσουμε για τα γλυκά ταψιού... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω λεω για πλακα να ζυγιστειτε το πρωι μολις ξυπνησετε την ημερα της αναχωρησης και να ξαναζυγιστειτε μολις με το καλο επιστρεψετε στο σπιτι................
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλαρακια θα το παλεψω μαζι με τον αδελφο μου λογο του ξεκινηματος της καινουργια μου δουλειας δυσκολο αλλα οχι απιθανο .......βαλτε μας λοιπον στην λιστα με ερωτηματικο ........που ξερεις ????
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 21-07-2011 23:59 |
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαίου 2010 !!! | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 211 | 26-02-2010 04:16 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 10:26 |