![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
νομιζω οτι η αστυνομια υπαρχει......
εχει γεμισει ο δρομος δικαβαλες μηχανες και εχουν αρχισει να δημιουργουν μια μικρη αισθηση ασφαλειας..... ![]() οσο για το ανοιγμα του topcase,αυτο ειναι αστειο για ενα κλεφτρονι..... εγω θελω να του μαραθει το ............ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μακάρι οι άνθρωποι, γιατί κινδυνεύουν και αυτοί όλη μέρα στους δρόμους δυο δυο πάνω στις μηχανές, να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα, το οποίο ακόμη δεν έχει εμφανισθεί. Και μην ξεχνάτε ότι από αυτόν το μήνα έχει μειωθεί σημαντικά ο ήδη πενιχρός μισθός τους. Γιατί να παίζουν το κεφάλι τους κορώνα γράμματα;;; Για να αφήνουν το αστυνομικό GS όταν σχολάνε και να παίρνουν το χρέπι το παπάκι τους να πηγαίνουν σπίτι τους;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και γω νομίζω ότι έτσι είναι. Φαντάσου όμως Γερμανό ή Αμερικάνο αστυνόμο να έβλεπε παράβαση μπροστά στα μάτια του και να έλεγε "Έχω οδηγίες να καταδιώκω μόνο ληστές"!!! Και μετά λέμε γιατί... γινόμαστε πρωτοσέλιδα! Άσχετο;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αφου ομως δεν την εχει η πολιτικη ηγεσια της αστυνομιας...δεν εχει σημασια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εφημερεύω σήμερα! λυπήσου με! είναι δυνατόν να ψάχνω και στα σώβρακα ;;; (νταμπλούχος άνθρωπος; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν νομιζω να ερθει σε εσενα,αν πιασουν οι ευχες μας......
![]() μαλλον στον ασκιτη θα παει....... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως έχω γράψει πριν ένα μήνα περίπου και στου γιού μου τη βαλίτσα (Κ52 )
άνοιξαν και πήραν το κράνος και την ξανάκλεισαν ωραιότατα.Έχουν τη τεχνική γνώση και ανοίγουν πανεύκολα τις κλειδαριές στις βαλίτσες,οπότε ασ μην αφίνουμε τπτ μέσα ειδικά το βράδυ. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εκει να παει ολο το κακο!!!!Κοιταξε να χαρεις τα νεα σου καλουδια!!!
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα πάμε και πότε .....(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GS Forum) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πρόγραμμα - Που πήγαμε, που θα πάμε κ πότε | 6 | 04-05-2011 15:35 |
ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ..... | staren | Χιούμορ | 8 | 25-02-2010 23:34 |
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ... | georgekostas | Διάφορα | 16 | 19-12-2009 09:53 |
ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ | EOD-K9 | Βιβλίο | 4 | 05-12-2009 19:58 |
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ… | georgekostas | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 13:09 |