![]()  | 

| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Παιδιά συγνώμμη για το σπαμ, αλλά σήμερα πήρα τον ασφαλιστή μου (Αροτική)για να κάνω το 6μηνο συμβόλαιο για το 650, (το κυκλοφοράω από Απρίλη έως Οκτώβρη) και μου 'πεσαν τ' αφτιά! Ποσόν ασφαλίστρων για αστική ευθύνη μόνο, 120 ευρώ;;;; Πέρισυ σε μια 'οικονομική" (comercial - έκλεισε τώρα) έδινα 50! Έλεος. Μήπως κάτι δε πάει καλά; 

Είδος πολυτέλειας έγινε η κατοχή, συντήρηση και κυκλοφορία μοτο. Και μετά ψάχνουμε τρόπους να βελτιώσουμε το κυκλοφοριακό ... ![]() ![]()       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

αυτο που πληρονεσ 50 ευρο ηταν αερασ κοπανιστοσ δεν ηταν ασφαλεια και πολλα πληροσεσ για αερα κοπανιστο. Είδος πολυτέλειας έγινε η κατοχή, συντήρηση και κυκλοφορία μοτο. Και μετά ψάχνουμε τρόπους να βελτιώσουμε το κυκλοφοριακό τα ασφαλιστρα φιλαρακο τα πληρωνουμε για αλουσ λογουσ και οχι την συντηρηση των δρομων αν ενοησ κατι τετοιο,επισησ τισ τιμεσ των αφαλιστικων εταιρειων τισ δημιουργουμε εμεισ οι ιδιοι οι πολιτεσ.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Δεν λέω ότι πάνε σε συντήρηση δρόμων κλπ κλπ τα ασφάλιστρα. Εδώ δε πάνε για δρόμους αυτά που πρέπει ... πλάκα κάνουμε; Και τα όρια των αποζημιώσεων που ανεβαίνουν, σίγουρα δε θα τα καλύψουν οι ασφαλιστικές απ' τη τσέπη τους. Σε μας μετατοπίζεται το φορτίο. Εκείνες απλά στόχο έχουν το κέρδος. 

Κι η διαπίστωση ότι η μοτο είναι είδος πολυτελείας, δε πάει μόνο στο ότι καλούμαι να τα χώσω για ένα αυξημένο (δικαιολογημένα ίσως) ασφάλιστρο, αλλά για απαράδεκτες τιμές και ΦΠΑ για απόκτηση μοτο, εξοπλισμού ασφαλείας, εργασίες - ανταλλακτικά συντήρησης, για τέλη κυκλοφορίας...  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Αυτή είχα και εγώ στο 1150 και έκλεισε. Ευτυχώς στο τέλος του συμβολαίου μου.     

| 
![]()  | 

| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |

| 

| 

Σχετικά Θέματα
		 | 
	||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 27-12-2013 00:05 | 
| Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 | 
| Διεθνές Σαλόνι Μοτοσυκλέτας και Scooter Παρισιού: Αναβλήθηκε για το 2010!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 5 | 12-06-2009 15:31 | 
| Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |