![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Γιώργο
καλωσήρθες στην παρέα μας.................................... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν σε καλωσορίζουμε φίλε Γιώργο από την Πρωτεύουσα του Βορά!
Να χαίρεσαι την κούκλα σου και να την ευχαριστιέσαι όσο και όποτε επιθυμείς. Πράγμα δύσκολο όμως με τα οικογενειακά και επαγγελματικά βάρη που κουβαλάς. Σε νιώθω απόλυτα φίλε μιας και είμαι ομοιοπαθής. Όπως και νά' χει, τα μέλη μας και συμπατριώτες σου, είμαι σίγουρος, πως θα ανταποκριθούν. Άμα με το καλό κατέβεις και προς τα κάτω θα είναι χαρά μας να γνωριστούμε και από κοντά. Ως τότε, να' σαι πάντα καλά και πάντα όρθιος!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλος ηρθες Γιωργο και σου ευχομαι εστω και σε αυτο τον χρονο που διαθετεις πολλα πολλα χλμ ......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσόρισες Γιώργο, καλή διαμονή, να χαίρεσαι τη μπέμπα σου και χαιρετίσματα στη Πατρίδα!!
ΥΓ. Βάλε και κανα τηλέφωνο, αν ανέβω να σε δώ! |
|
|||
|
|||
![]()
καλωσορισες φιλέ και γκαρταση Γιωργο.Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη και να πιουμε και κανενα καφεδακι χαλλλλαρα.Ειμαι μεσα για καμια εκδρομη αλλα βρε αγορι μου στις 06:00
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλώς τον φίλο μας από την όμορφη θεσσαλονίκη!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλως το Γιωργο
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=LEADER;16233]καλωσορισες φιλέ και γκαρταση Γιωργο.Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη και να πιουμε και κανενα καφεδακι χαλλλλαρα.Ειμαι μεσα για καμια εκδρομη αλλα βρε αγορι μου στις 06:00
![]() Γειά σου ρε Leader!!!! (όνομα???)...Λοιπόν, το κινητό είναι: 69 48 043608...όταν μπορείς πάρε τηλ. για να κανονίσουμε καμιά γύρα...τώρα που φτιάχνει κι ο καιρός και μεγαλώνει η μέρα δε χρειάζεται να ξυπνάμε κι απο τις 06:00...και 07:00 καλά είναι...έχει βγεί ο ήλιος!!!!! ΚΑΛΛΛΕΣ ΒΟΛΛΤΕΣ!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλώς ήρθες Γιώργο . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=syan;16224]Καλωσόρισες Γιώργο, καλή διαμονή, να χαίρεσαι τη μπέμπα σου και χαιρετίσματα στη Πατρίδα!!
ΥΓ. Βάλε και κανα τηλέφωνο, αν ανέβω να σε δώ! [6948 043608...] |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ BMW | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 07-08-2009 08:02 |
ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ R1150GS | RedSpider | Ζήτηση | 15 | 05-07-2009 23:20 |
ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ | p.l. | Χιούμορ | 28 | 10-06-2009 12:47 |
ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ - 2 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 10-01-2009 10:37 |
ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 10-01-2009 03:55 |