GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> ΑΝΑΒΑΤΗΣ > Γενικά - Αναβάτης

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-06-2010, 18:02
GEO_K Ο/Η GEO_K βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ενα καλοκαιρι χωρις ταξιδι - Απολογισμός

πραγματικα ομορφες εκδρομες Ηλια..... σου ευχομαι να αποκτησεις το συντομοτερο ενα πραγματικο εργαλειο οπως το 1200 που ειχες και να συνεχισεις τα ταξιδια ...υγεια να χουμε φιλε και ολα γινονται...
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2010, 21:08
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsak8 Εμφάνιση μηνυμάτων

Σε όποιον το σκέφτεται 1 έχω να πώ
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΜΕΤΑ , ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
Ηρεμεί η ψυχή σου..

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη κουβεντα απο αυτην που ειπες παραπανω.
Οταν μου χαλασε περσι το servo και εψαχνα τροπο να πραγματοποιησω το ταξιδι, προσφερθηκε ενας φιλος να μου δανεισει καποια χρηματα, ωστε να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα. Στην αρχη δεν δεχτηκα,ειπα οτι αστο,δεν πειραζει, πως θα μπορεσωνα τον ξεχρεωσω. Ο φιλος ομως μου ειπε "παρε τα χρηματα Ηλια, γιατι θα το μετανιωσεις καποια στιγμη". Και ειχε ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο. Αν δεν ειχα παει περσι Σουηδια με την τροπη που εχουν παρει τα πραγματα ειναι σιγουρο οτι θα το ειχα σκυλομετανιωσει που δεν πηγα.

Γι αυτο παιδια, αν εχετε βαλει εναν σκοπο για καποιο ταξιδι, μην κανετε πισω, εκτος αν υπαρχουν εξαιρετικοι λογοι για την ακυρωση. Και οι σημαντικοι λογοι για μενα ειναι η υγεια και φυσικα η εργασια, διοτι αυτη μας τρεφει και μας συντηρει.

Μην αναβαλετε για... ποτέ, αυτό που μπορείτε να κάνετε σημερα.
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2010, 21:11
loulou1100gs Ο/Η loulou1100gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-Κέντρο, πιό κέντρο δεν γίνεται...
Μoto: R1100GS-XRV 650 και NX650 Dominator-ΧRV 750 RD 07-XTZ 750 Super Tenere

"Πρέπει να υπακούμε στην αναγκαιότητα" έλεγαν οι αρχαίοι Λατίνοι. Ηλία,οι περισσότεροι φέτος "ένδον" θα είμαστε.Μου φαίνεται ότι πολύ καλύτερα θα περνάμε σε σύντομες/κοντινές εξορμησούλες στην απίστευτη Ελλαδάρα μας.Δεν βαριέσαι, υγεία να υπάρχει, ηρεμία στην οικογένεια και εργασία και οι προορισμοί θα είναι στη θέση τους και τα επόμενα χρόνια.
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2010, 21:12
nibo Ο/Η nibo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW 800GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix Εμφάνιση μηνυμάτων

Μην αναβαλετε για... ποτέ, αυτό που μπορείτε να κάνετε σημερα.

Σοφη κουβεντα Ηλια.
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2010, 21:14
nibo Ο/Η nibo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW 800GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
"Πρέπει να υπακούμε στην αναγκαιότητα" έλεγαν οι αρχαίοι Λατίνοι. Ηλία,οι περισσότεροι φέτος "ένδον" θα είμαστε.Μου φαίνεται ότι πολύ καλύτερα θα περνάμε σε σύντομες/κοντινές εξορμησούλες στην απίστευτη Ελλαδάρα μας.Δεν βαριέσαι, υγεία να υπάρχει, ηρεμία στην οικογένεια και εργασία και οι προορισμοί θα είναι στη θέση τους και τα επόμενα χρόνια.
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2010, 21:18
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Ηλία διαβάζοντας σε άρχισα να σκέφτομε φιλολογικά
στοιχεία να στολίσω την απάντηση μου κλπ κλπ
αλλά σκεφτόμενος και ξανα σκεφτόμενος ένα θα πω:

Είσαι ωραίος ρε φίλε και για αυτά που έκανες αλλά και γιά αυτά που θα κάνεις στο μέλλον!
Μπράβο σου λοιπόν και θα έρθουν ακόμα
καλύτερες ημέρες!!!
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2010, 21:52
Senior Member

Οντως παιδια. Τα μερη ειναι εκει και μας περιμενουν. Αποφασιστικοτητα θελει μονο και να βαζουμε στοχους. Μπορει ενα ρητο να λεει "Οταν ο ανθρωπος κανει ονειρα, ο Θεος χαμογελαει", αλλα εγω θα ελεγα να μην σταματησουμε ποτε να ονειρευομαστε.
Ας ειμαστε χαρουμενοι και ευτυχισμενοι που καταφεραμε να κανουμε ο,τι καναμε και ας ελπιζουμε να κανουμε κι αλλα πολλα.
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2010, 21:59
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Ηλία τα είπες όλα φίλε μόνος σου...μην μασας ..να λέμε κ ευχαριστώ που κάναμε όσα κάναμε....και όταν έρθει η ώρα θα τα ξανακάνουμε ....και αυτό το ξέρεις πολύ καλά!!!

Μην μασας όλα είναι θέμα ψυχολογιές.....οι μπαταρίες απο το περσινο ταξίδι είναι φορτισμένες όπως είπες!!!

Και για να γελάσουμε κ λιγάκι...που πα ρε καραμήτρο.....τόσα καλοκαιρια έξω ήσουνα....βάλε κ λίγο κόλο ελλάδα αχχαχαχαχαχαχαχα
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2010, 22:11
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων

Και για να γελάσουμε κ λιγάκι...που πα ρε καραμήτρο.....τόσα καλοκαιρια έξω ήσουνα....βάλε κ λίγο κόλο ελλάδα αχχαχαχαχαχαχαχα

Εχεις απολυτο δικιο. Φετος παρα πολλοι παραξενευτηκαν που δεν ετοιμαζω κατι για το εξωτερικο. Με κοιτουσαν λοξα. Βεβαια με ρωτουσαν:"Αν πας, με το... ΚΤΜ θα πας;". Τους ελεγα "φυσικα" και με κοιτουσαν παραξενα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Η μηχανη μια χαρα ηταν και ειναι και θα πηγαινα μ αυτη ακομα πιο μακρια.

Καλοκαιρι,λογω οικογενειας, δεν εχω παει πουθενα διακοπες με την μηχανη. Προτιμουσα να κανω ενα ταξιδι στο εξωτερικο 10-15μερες με την γυναικα μου και την μηχανη και να γυρισουμε να παμε οικογενειακες καπου εδω περα.

Παντως για να σας πω τα επομενα ονειρα/σχεδια μου, ειναι δυο: Οδοιπορικο στις ανατολικες χωρες (Βουλγαρια,Ρουμανια,Μολδαβια,Ουκρανια,Λετονια, κλπ) και το δευτερο, τι αλλο; Τυνησια ή Τουρκια,Συρια,Ιορδανια. Προτιμω το πρωτο πρωτα και βλεπουμε για το δευτερο.

Μονός, μόνος, δικαβαλος ή με παρεα δεν εχει σημασια. Σημασια εχει οτι ΟΤΑΝ το αποφασισω ειναι 99% σιγουρο οτι θα το κανω.

Ααα, και η επομενη bmw 1200gs μηχανη θα ειναι χωρις servo!!!

Reply With Quote
Παλιό 10-06-2010, 08:19
kotskofi Ο/Η kotskofi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: BMW R 1150 GS

Εύγε για τα ταξίδια σου και για τις εμπειρίες σου, να νιώθεις ευτυχής για το ότι τα πραγματοποίησες, καθώς για πολλούς παραμένουν απλώς όνειρα. Είμαι σίγουρος ότι θα σου ξαναδωθεί η ευκαιρία.. Για μένα θα είναι η πρώτη έξοδος στο εξωτερικό φέτος, ομολογώ ότι ανυπομονώ...
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης