![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
πραγματικα ομορφες εκδρομες Ηλια..... σου ευχομαι να αποκτησεις το συντομοτερο ενα πραγματικο εργαλειο οπως το 1200 που ειχες και να συνεχισεις τα ταξιδια ...υγεια να χουμε φιλε και ολα γινονται...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη κουβεντα απο αυτην που ειπες παραπανω. Οταν μου χαλασε περσι το servo και εψαχνα τροπο να πραγματοποιησω το ταξιδι, προσφερθηκε ενας φιλος να μου δανεισει καποια χρηματα, ωστε να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα. Στην αρχη δεν δεχτηκα,ειπα οτι αστο,δεν πειραζει, πως θα μπορεσωνα τον ξεχρεωσω. Ο φιλος ομως μου ειπε "παρε τα χρηματα Ηλια, γιατι θα το μετανιωσεις καποια στιγμη". Και ειχε ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο. Αν δεν ειχα παει περσι Σουηδια με την τροπη που εχουν παρει τα πραγματα ειναι σιγουρο οτι θα το ειχα σκυλομετανιωσει που δεν πηγα. Γι αυτο παιδια, αν εχετε βαλει εναν σκοπο για καποιο ταξιδι, μην κανετε πισω, εκτος αν υπαρχουν εξαιρετικοι λογοι για την ακυρωση. Και οι σημαντικοι λογοι για μενα ειναι η υγεια και φυσικα η εργασια, διοτι αυτη μας τρεφει και μας συντηρει. Μην αναβαλετε για... ποτέ, αυτό που μπορείτε να κάνετε σημερα. |
|
|||
|
|||
![]()
"Πρέπει να υπακούμε στην αναγκαιότητα" έλεγαν οι αρχαίοι Λατίνοι. Ηλία,οι περισσότεροι φέτος "ένδον" θα είμαστε.Μου φαίνεται ότι πολύ καλύτερα θα περνάμε σε σύντομες/κοντινές εξορμησούλες στην απίστευτη Ελλαδάρα μας.Δεν βαριέσαι, υγεία να υπάρχει, ηρεμία στην οικογένεια και εργασία και οι προορισμοί θα είναι στη θέση τους και τα επόμενα χρόνια.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σοφη κουβεντα Ηλια. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία διαβάζοντας σε άρχισα να σκέφτομε φιλολογικά
στοιχεία να στολίσω την απάντηση μου κλπ κλπ αλλά σκεφτόμενος και ξανα σκεφτόμενος ένα θα πω: Είσαι ωραίος ρε φίλε και για αυτά που έκανες αλλά και γιά αυτά που θα κάνεις στο μέλλον! ![]() Μπράβο σου λοιπόν και θα έρθουν ακόμα καλύτερες ημέρες!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οντως παιδια. Τα μερη ειναι εκει και μας περιμενουν. Αποφασιστικοτητα θελει μονο και να βαζουμε στοχους. Μπορει ενα ρητο να λεει "Οταν ο ανθρωπος κανει ονειρα, ο Θεος χαμογελαει", αλλα εγω θα ελεγα να μην σταματησουμε ποτε να ονειρευομαστε.
Ας ειμαστε χαρουμενοι και ευτυχισμενοι που καταφεραμε να κανουμε ο,τι καναμε και ας ελπιζουμε να κανουμε κι αλλα πολλα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία τα είπες όλα φίλε μόνος σου...μην μασας ..να λέμε κ ευχαριστώ που κάναμε όσα κάναμε....και όταν έρθει η ώρα θα τα ξανακάνουμε ....και αυτό το ξέρεις πολύ καλά!!!
Μην μασας όλα είναι θέμα ψυχολογιές.....οι μπαταρίες απο το περσινο ταξίδι είναι φορτισμένες όπως είπες!!! Και για να γελάσουμε κ λιγάκι...που πα ρε καραμήτρο.....τόσα καλοκαιρια έξω ήσουνα....βάλε κ λίγο κόλο ελλάδα αχχαχαχαχαχαχαχα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Εχεις απολυτο δικιο. Φετος παρα πολλοι παραξενευτηκαν που δεν ετοιμαζω κατι για το εξωτερικο. Με κοιτουσαν λοξα. Βεβαια με ρωτουσαν:"Αν πας, με το... ΚΤΜ θα πας;". Τους ελεγα "φυσικα" και με κοιτουσαν παραξενα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Η μηχανη μια χαρα ηταν και ειναι και θα πηγαινα μ αυτη ακομα πιο μακρια. Καλοκαιρι,λογω οικογενειας, δεν εχω παει πουθενα διακοπες με την μηχανη. Προτιμουσα να κανω ενα ταξιδι στο εξωτερικο 10-15μερες με την γυναικα μου και την μηχανη και να γυρισουμε να παμε οικογενειακες καπου εδω περα. Παντως για να σας πω τα επομενα ονειρα/σχεδια μου, ειναι δυο: Οδοιπορικο στις ανατολικες χωρες (Βουλγαρια,Ρουμανια,Μολδαβια,Ουκρανια,Λετονια, κλπ) και το δευτερο, τι αλλο; Τυνησια ή Τουρκια,Συρια,Ιορδανια. Προτιμω το πρωτο πρωτα και βλεπουμε για το δευτερο. Μονός, μόνος, δικαβαλος ή με παρεα δεν εχει σημασια. Σημασια εχει οτι ΟΤΑΝ το αποφασισω ειναι 99% σιγουρο οτι θα το κανω. Ααα, και η επομενη bmw 1200gs μηχανη θα ειναι χωρις servo!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εύγε για τα ταξίδια σου και για τις εμπειρίες σου, να νιώθεις ευτυχής για το ότι τα πραγματοποίησες, καθώς για πολλούς παραμένουν απλώς όνειρα. Είμαι σίγουρος ότι θα σου ξαναδωθεί η ευκαιρία..
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...τοποθέτηση προβολακια χωρις εξωτερικο διακοπτη σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 15 | 16-05-2012 13:36 |
αλουμινενιες βαλιτσες χωρις εσωτερικες θηκες | andkoyki | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 09-06-2010 23:22 |
Καλο σου ταξιδι Κωστα! | emix | Διάφορα | 51 | 20-05-2010 16:01 |
Γκετεμποργκ Σουηδιας Ιουλιος 2009:Ενα ταξιδι γεννιεται...! | emix | Ταξίδια στο εξωτερικό | 35 | 21-06-2009 20:17 |
Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι... | georgekostas | Διάφορα | 12 | 01-06-2009 23:42 |