![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σκηνικό: εγώ με τον καφέ ανά χείρας μπροστά στο pc , από το βάθος ακούγεται η φωνή της γυναίκας μου.
- Φίλιππε φεύγω πρόσεχε τα παιδιά ( 5 και 7 ετών ). - Εντάξει. - Ά να βγάλεις και το φαγητό απο το φούρνο. - Εντάξει. ..."Ηράκλειο Κρήτης - Κοπεγχάγη Δανία, Απρίλιος 1995 - Ημερολόγιο".... χμ 1995 Ημερολόγιο , ενδιαφέρον για να το διαβάσω. Όσο μεγαλώνει κανείς ότι έχει σχέση με το παρελθόν τον "τραβάει" , μάλλον γιατί δεν θέλει να μεγαλώσει άλλο, όποτε εδώ είμαστε. Αρχίζω να διαβάζω το Ημερολόγιο του Μιχάλη , απόλυτη ησυχία , το κείμενο αρχίζει να γίνεται εικόνες στο βάθος φαίνεται η autobahn τα πόδια και τα χέρια αρχίζουν να κρυώνουν . Τι γίνεται που είμαι; μπροστά ο Μιχάλης με την μηχανή του και την τσάντα του να ξεχωρίζει δεμένη στο πίσω κάθισμα και εγώ ποιό πίσω με την δικιά μου μηχανή......... Πω πω τι ταξίδι και αυτό επιτέλους "φτάσαμε" , κοιτάζω το δωμάτιο βρέ πού είμαι; Ώχ! - Δήμητρα Τάσο που είστε; -Εδώ . Τώρα τι θα φάμε δεν ξέρω. Να σε καλά Μιχάλη για το "Ταξίδι" Φίλιππος ΥΓ : Φοιτητής και εγώ στην βόρεια Γερμανία ( Paderborn) αρκετά ποιο παλιός από τις αρχές τις δεκαετίας του 80. . . . Last edited by fmargaritis; 23-10-2010 at 13:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Να πεις του Κωστή να σου στείλει με κούριερ κανά καλομαγειρεμένο σταμνάτο.
Εξ' άλλου αυτός φταίει που το "ξέθαψε" Σαββατιάτικα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσοι δεν τον έχετε γνωρίσει, θα έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να δείτε τί εστί ΝίκοςΧ στο επερχόμενο ταξίδι... Νίκο, δεν θα παραξενευτώ εάν διαβάσω εφημερίδα την άλλη εβδομάδα ότι ο Σμύρνη είναι δική μας... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μέσα στο μυαλό μου είσαι, τώρα "μπήκα" για να το παρουσιάσω: Έφοδο στην Τουρκία!�|�Gelame.gr Συγνώμη, για το σπαμ, εσύ φταις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χαραγμένες στην μνήμη μου εκείνες οι μέρες. Έκτοτε, πολλές υπήρξαν οι προκλήσεις, αλλά έτσι είναι ωραία να την ζεις, συναρπαστικά, δημιουργικά και αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις. Έλα Αίγλη την Τετάρτη να τα πούμε από κοντά. |
|
|||
|
|||
![]() ρε ζουζουνα εισαι απεχτος μεγαλη φυσιογνωμια μπαβο για το ενχηρημα αυτο αλλα δεν ξαναπεζει θελω να πηστευω αυτο το σεναριο γιατι τοτε ησουνα χ ηλικια τωρα εισαι ψ ηλικια
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα κάνω άλλα ψιψίνα μου. Άλλες οι προκλήσεις τώρα στην ηλικία των Χ, πιο σημαντικές εν όψει της ηλικίας των Ω....
|
|
|||
|
|||
![]()
Διάβασα την ιστορία μονορούφι κολλημένος στο μόνιτορ... το μυαλό μου ταξίδευε μαζί με σένα σ'εκείνα τα χρόνια... θες γιατί είχα κι εγώ Intruder (το 750) γύρω στο '95, θες γιατί το είχα μαζί μου στην Bologna που σπούδαζα τότε... Μπράβο ρε Μιχάλη, τέτοιες κουζουλάδες μόνο σ'αυτές τις ηλικίες τις κάναμε, τώρα σιγά μην φεύγαμε χωρίς εξοπλισμό χειμωνιάτικα για τέτοιο ταξίδι! Σ'ευχαριστώ πραγματικά που μοιράστηκες την περιπέτεια σου μαζί μας.
|
|
|||
|
|||
![]() αν μετα απο αυτη τη περιπετεια......φοβασαι τα ταξιδακια με το σκαφος,μαλλον μας δουλευεις
![]() ![]() ![]() ο ιντιανα τζοουνς εισαι ρε φιλε,ποιος κροταλιας και παπ@ριες.. ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 00:17 |
Απόδραση στη φύση της Κρήτης | Black_Shadow | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 01-03-2010 08:22 |
Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 10:57 |
Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ σημειώθηκε στα νότια της Κρήτης. | Arkas | Επικαιρότητα | 11 | 02-07-2009 11:24 |
Κοπή της πίτας του συλλόγου μοτοσικλετιστών BMW Κρήτης | EOD-K9 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 31-03-2009 12:58 |