![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολλά τα καλά της τεχνολογίας αλλά ένα πάρα πολύ κακό ειναι οτι μπορούμε να επικοινωνούμε απο διάφορα μέρη τού κόσμου χωρίς να βλεπόμαστε.Ειμαι σιγουρος οτι αν τα λεγαμε απο κοντα τα αποτελέσματα θα ηταν τελείως διαφορετικά . Η οποιαδήποτε παρεξηγηση θα λυνόταν αμέσως και ας μην συμφωνουσαμε.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγώ εκτιμώ ότι δεν είναι απλά, ακόμα μία παρεξήγηση... εγώ βλέπω χαώδη απόσταση μεταξύ ενός ανθρώπου που ψάχνει τις πηγές του και τεκμηριώνει ακόμα και την αντίθεση/αντίρρησή του, και από την άλλη έναν άνθρωπο σε στεγανά που δεν κάνει πίσω και ούτε τεκμηριώνει ουσιαστικά τα όσα του καταμαρτυρούν. Πρέπει να γνωρίζει ο μέλλων επαναστάτης μας ότι όταν ο εχθρός δεν μπορεί να σε νικήσει σαν ολότητα, θα προσπαθήσει να σε τεμαχίσει, να σε απομακρύνει από τη διοικητική σου μέριμνα, να σε απομονώσει και να σε χτυπήσει αιφνιδιαστικά με όλες του τις δυνάμεις. Μια αναδρομή στη στρατιωτική ιστορία το αποδεικνύει. Μην προτρέξουμε λέγοντας ότι τώρα πια ο κίνδυνος δεν είναι στρατιωτικός αλλά πολιτικο/οικονομικός. Να είστε σίγουροι ότι αλλάζει απλά η μορφή των όπλων... Σε περιόδους αστάθειας μας φταίνε όλοι και όλα πλην του εαυτού μας. Πρότείνω πρώτα το γνωθι σαυτόν κατά τας γραφάς επιφανών Ελλήνων (Πλούταρχος, ουχί ο τραγουδιστής) διότι η ιστορία του τόπου δεν ξεκινάει ρε γαμώτο με τη γέννηση του Βενιζέλου... ![]() ![]() ![]() Last edited by vpentza; 17-06-2010 at 19:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά ενταξει και εγω δεν συμφωνω πουθενα με τον villy αλλα προς θεου μην τον λιθοβολησουμε κιολας .Εχει μια διαφορετική αποψη=πρόταση μην τον βγαλουμε και πρακτορα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αρα κατα την αποψη σου ειναι βαλτός απο καποιους?Τι πρεπει να κάνουμε δηλαδή να μήν ακούμε πράγματα που δεν μας αρέσουν?Και αν δεν μας αρέσουν αυτα που λενε οι αλλοι πρέπει να τους βάζουμε ταμπέλες και να τούς εξοστρακίζουμε?Εγω δεν συμφωνω.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το ότι δεν είναι ανάγκη να συμφωνείτε...αλλά ταυτόχρονα να μην απαιτείτε από τον συνομιλητή σας να ενστερνιστεί τις άπόψεις σας... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοί μου φίλοι.
Αριθμούν σε χιλιάδες αυτοί που έλαβαν γνώση του δημοσιεύματος. Αναρτήθηκε βλέπετε και σε πολλά blogs, sites, κλπ πέραν της αναγνωσιμότητας που δέχθηκε από την ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα μας και βέβαια μέσω και του ραδιοφωνικού μας σταθμού, στον οποίο έχω ζωντανή εκπομπή, καθημερινά 8.30 με 10.15 και μπορείτε ίσως και να την παρακολουθείτε από εδώ: E-Radio Player: Melodia 102,7 Είναι λοιπόν σαφές και σας το τεκμηριώνω επισήμως, ότι ήταν και εξακολουθούν να είναι πάρα πολλοί αυτοί οι οποίοι εκδήλωσαν αρνητικά συναισθήματα για το άρθρο, όπως βέβαια ομοίως ήταν πολλοί και αυτοί που τάχθηκαν υπέρ του δημοσιεύματος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Με τα όσα χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά έχω μάθει να δέχομαι την κριτική, καλόπιστη ή ακόμα και κακοπροαίρετη. Από τα 4.500 προσωπικά μου δημοσιεύματα στο τύπο έχω μάθει την πρακτική της αποδοχής. Για αυτό αγαπητοί μου φίλοι συνφορουμίτες είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν θίγομαι όταν οι φίλοι – μέλη τούτου του forum σχολιάζουν το άρθρο. Άλλωστε για μένα ήταν αναμενόμενο. Η παλιά μου υπογραφή στα forum (οι πιο παλιοί θα το θυμούνται ακόμα) ήταν : «Είθε αυτά που μας ενώνουν εδώ μέσα (forum) να είναι ισχυρότερα από αυτά που μας διαχωρίζουν». Είμαι εκδότης - δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης ενός σημαντικού οργανισμού μέσων ενημέρωσης στο Νομό Ρεθύμνου. Αυτό όμως δεν με κάνει ούτε θεό, ούτε "βασιλικότερο του βασιλέως". Εν κατακλείδι, φίλοι μου, δέχομαι τη κριτική από την οποία διδάσκομαι διαρκώς και ανελλιπώς και σας προτρέπω να κρίνετε και να σχολιάσετε με ακόμα μεγαλύτερο σθένος το συγκεκριμένο δημοσίευμα, διότι μέσα από την διαφορετικότητα και το γόνιμο διάλογο, γινόμαστε όλοι καλύτεροι. ΟΛΟΙ!! Και πρώτος εγώ! Ας με συμπαθά ο φίλτατος Carduelis και ας μην θεωρεί ότι του κρατώ ίχνος κακίας. Σήμερα κάνω αυτοκριτική, μέσω της οποίας οι περισσότεροι πιστεύω να αντιλαμβάνεστε ότι δεν είμαι ξεροκέφαλος. Και βέβαια όπως έγραψα και πιο πάνω, είμαι Κρητικός, είμαι Έλληνας, πονάω τη πατρίδα μου - την Ελλάδα - και διατηρώ το δικαίωμα να δημοσιεύω με τα όποια λάθη ή καλά θεωρώ ότι έχει μέσα η κούτρα μου. Το βέβαιο είναι ότι δεν εξυπηρετώ ούτε ξένα συμφέροντα, ούτε Ισραηλίτες και Μοσάντ όπως διατυπώθηκε αλλού, αλλά ενεργώ από αγνά αισθήματα και με γνώμονα και καθοδηγητή το παλμό που καταγράφω καθημερινά μέσω των εκπομπών μου, των ρεπορτάζ μου (ναι φίλε Carduelis, είμαι δημοσιογράφος και μια απλή πλοήγηση στο Google με το πλήρες όνομά μου θα στο τεκμηριώσει αυτό) και μέσω των υπερβολικά πολλών ανθρώπων που συναλλάσσομαι καθημερινά, είτε είναι απλοί πολίτες, είτε πολιτικοί, βουλευτές, υπουργοί, πρόεδροι ΟΤΑ & δημοσίων οργανισμών, κλπ. Ελπίζω η σημερινή αυτοκριτική να σας δίδει το στίγμα μου και εύχομαι καλή συνέχεια στο γόνιμο διάλογο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελληνική οικογένεια..... | MARK | Ελλάδα | 1 | 08-05-2010 12:54 |
Ελληνική Οικονομία ...... | frits | Χιούμορ | 6 | 19-01-2010 17:02 |
Eίναι η Μακεδονία Ελληνική ή όχι ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 16-11-2009 13:54 |
Η Μακεδονία Είναι Ελληνική | Gazi | Ελλάδα | 9 | 09-04-2009 23:27 |
Ελληνική Συμμετοχή στο «Ράλλυ Dakar» | KostasGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 30-12-2008 10:25 |