![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εδώ είμαστε και θα τα λέμε Γιώργο μου... είτε in.gr είτε zougla είτε δεν ξέρω κι εγώ τι αν δεν δω μια ομοχειρία από πολιτικούς απατεώνες να πάει ΦΥΛΑΚΗ δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη... και μάλλον δεν θα το δούμε αυτό... εύχομαι να κάνω λάθος...
|
|
|
|||
|
|||
|
Εντάξει.Ακούω συνέχεια παιδεία και παιδεία.ΟΚ, χρειάζεται δε λέω.Αλλά, όταν λέω του πελάτη μου την τιμή +ΦΠΑ, γίνεται τρελός και μου λέει απλά.Εγώ απόδειξη δεν θέλω.Αν την κόψεις πλήρωσέ την μοναχός σου.Και αυτό συμβαίνει γιατί ο ΦΠΑ είναι 23%. Αν ήταν 3 ή 5%, δεν θα είχε κανείς αντήρηση να την κόψεις.Ούτε ο ελ.επαγγελματίας ούτε και ο πελάτης.Άσε που το ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ το κράτος σου λέει για τις αποδείξεις.Σήμερα περνάνε τα ρούχα. Αύριο περνάνε τα βιβλία και ΟΧΙ τα ρούχα.Την άλλη, ουτε το ένα ούτε το άλλο.Σήμερα περνάνε οι ταβέρνες.Και πάει λέγοντας
![]() ![]()
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ PHOTO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΛΟΥΝΤΑ | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 28-06-2010 22:20 |
| ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!!! | dagpa | Ελλάδα | 5 | 06-05-2010 22:41 |
| MΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!! | korina | Ελλάδα | 9 | 06-03-2010 10:56 |
| ΑΓΡΟΤΕΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! | tsompanis | Ελλάδα | 12 | 11-12-2009 09:55 |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | xurxes | Καλώς ήλθατε | 20 | 09-09-2009 20:32 |