![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αποψή μου είναι ότι ο λαός ήταν ''έμεσα" καλεσμένος στο πάρτυ. Χρεωνότανε, ξοδευε υπέρ του δέοντος, υπερκατανάλωνε και ποτέ δεν σκέφτηκε από που όλα αυτά. Για το κακό δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί, φταίμε και μείς που τους σιγοντάραμε με διάφορους τρόπους. Είχαμε τον τρόπο να σταματήσουμε αλλά και να τους σταματήσουμε. Να τους στείλουμε στον αγύριστο. Αλλά όταν σου χαρίζουν τον γάιδαρο δεν τον κοιτάς στα δόντια.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε μου.Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις και σου χάρισαν τον γάιδαρο.Εμένα δεν μου χάρισαν ούτε γάτα.Δεν είμαστε σε κανένα πάρτυ.Είχαμε σαν οικογένεια μια οικογενειακή επιχείρηση που μας έδινε μια οικονομική άνεση γιατί ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ.Δουλεύαμε οικογενειακώς μέρα νύχτα ασταμάτητα.Το πρωί πήγαινα δουλειά στις 7,30 και το βράδυ έφευγα στις 10. Μαζί με μας έτρωγαν ψωμάκι και καμιά δεκαριά άλλες οικογένειες. Δεν πήρα δανεικά από τράπεζες ούτε από τοκογλύφους ποτέ.Ποτέ στην ζωή μου δεν έβγαλα ζημιά στην εταιρία και ποτέ δεν είχα οφειλή στο ικα και στην εφορία.Και φίλε μου areiko δεν έχω κάτι μαζί σου.Απλά με τα λόγια σου ήθελα να βγάλω από πάνω μου τις ευθύνες που δεν έχω.Γιατί απλά δεν ήμουν από αυτούς (300) που όλη μέρα ξύνουν τα π@π@ρι@ τους. Τώρα αν μου πούνε γιατί έχω δύο έχρωμες με home cinema και δύο αυτοκίνητα και την μπουμπού θα τους πω να πάνε να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ και αυτοί και να τα αποκτήσουν.Αλλιώς υπάρχει και η Ρωσία που έχει ισονομία και ίσο καταμερισμό πλούτου στος πολίτες της (το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;;;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() Και για να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα.Οι πολίτες έχουν αυτό που τους αξίζει. Όχι ΟΛΟΙ οι πολίτες. Ευθύνη έχουν οι λίγοι ή πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι που τα ξύνουν όλη μέρα καθώς και αυτοί που με τον θείο στην Κορώνη έπαιρναν δημόσια έργα και προμήθειες.Αυτοί έβγαλαν λεφτά χωρίς να δουλέψουν και μαύρα. Για ΟΛΟΥΣ του άλλους που ίδρωσαν, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by aeriko; 02-08-2010 at 12:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Tο φαντάστηκα οτι είσαι υπάλληλος.Για αυτό μιλάς για κονόμα. Γιατί στις 2,29 το μεσημέρι φοράς το καπελάκι σου κλειδώνεις το γραφειάκι σου και πας στην αγκαλιά της γυναικούλας σου.Ο Ελ.επαγγελματίας όμως είναι εκεί. μέχρι το βράδυ.Με τα κεφάλαια που έχει βάλει και τον ιδρώτα του σε τόπια ύφασμα.Που οταν περάσει η μόδα τα κάνει ####πανα.Αλλά και το βράδυ που κοιμάται σκέφτεται.Σκέφτεται πως θα παραδώσει τα έμπορεύματα στην Κόρινθο που έχουν απεργία τα φορτηγά.Και χτες που εσύ πήγες την κορμάρα σου για μπανάκι, ο μ@λ@κ@ς της κονόμας πήγε με το ΙΧ του στην Κόρινθο, για να πάει τα εμπορεύματα στο πελάτη του στην ώρα τους.Για αυτούς που κονομάνε τα λέω
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το επισημαίνω και σε άλλο νήμα!
Μην προσωποποιούμε καταστάσεις και ας μην χρησιμοποιούμε έντονο και εριστικό ύφος! Άλλωστε, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=vaggel;192608]Tο φαντάστηκα οτι είσαι υπάλληλος.Για αυτό μιλάς για κονόμα. Γιατί στις 2,29 το μεσημέρι φοράς το καπελάκι σου κλειδώνεις το γραφειάκι σου και πας στην αγκαλιά της γυναικούλας σου.Ο Ελ.επαγγελματίας όμως είναι εκεί. μέχρι το βράδυ.Με τα κεφάλαια που έχει βάλει και τον ιδρώτα του σε τόπια ύφασμα.Που οταν περάσει η μόδα τα κάνει ####πανα.Αλλά και το βράδυ που κοιμάται σκέφτεται.Σκέφτεται πως θα παραδώσει τα έμπορεύματα στην Κόρινθο που έχουν απεργία τα φορτηγά.Και χτες που εσύ πήγες την κορμάρα σου για μπανάκι, ο μ@λ@κ@ς της κονόμας πήγε με το ΙΧ του στην Κόρινθο, για να πάει τα εμπορεύματα στο πελάτη του στην ώρα τους.Για αυτούς που κονομάνε τα λέω
![]() Λυπάμαι αν αυτά κάτάλαβες. Υπάλληλος δεν είναι μόνο ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ, αλλά και ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ. Αυτό το 2:29 είναι όλα τα λεφτά. Φαίνεται ότι δεν ξέρεις από ωράρια. Βρές μου ιδιωτική εταιρεία με το ωράριο που ανέφερες.Την δε αγκαλιά της γυναικούλας μου αν την δώ, από την κούραση, την βλέπω το βράδυ. Λοιπόν ας τερματίσουμε εδώ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μερικά παραδείγματα που μπορεί να βοηθήσουν: Αν έχεις παιδί που κάνει ιδιαίτερα και πλήρωσες μαύρα πέρισυ στους καθηγητές του 3000 ευρώ, είσαι συνένοχος σε φοροδιαφυγή, (δηλαδή κλοπή δημοσίου χρήματος) 900 ευρώ. (3000 επί 30%= 900) Αν χρειάστηκε να κάνεις εσύ ή μέλος της οικογένειας σου κάποια επέμβαση σε νοσοκομείο και έδωσες φακελάκι 1000 ευρώ, είσαι συνένοχος σε δωροδοκία. Αν σου ζητήθηκε από οποιονδήποτε κρατικό λειτουργό φακελάκι και δεν το ανέφερες, είσαι ένοχος απόκρυψης αξιόποινης πράξης. 3 καθημερινά περιστατικά από τα δεκάδες, που μπορεί να έχουν τύχει σε όλους μας έτσι για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας. Το παραμυθάκι "εγώ δεν" κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτό είναι το παραμύθι που μας πέρασαν για να "καταπιούμε" το ΔΝΤ. Γιατί και φοροδιαφύγαμε δίνοντας μαύρα στον δάσκαλο για να ξεστραβωθεί το βλαστάρι μας ελλείψει (κρατικής) παιδείας και φακελάκι δώσαμε στον Βοηθό του βοηθού για να χειρουργηθεί ο ασθενής μας σε 1 μήνα αντί των 8 που προέβλεπε η λίστα αναμονής (του κρατικού νοσοκομείου) και φακελάκι δώσαμε για να πάρει το αυθαίρετό μας ρεύμα γιατί η ΔΕΗ (κρατική κι αυτή - τυχαίο, δεν νομίζω!) θα μας το έβαζε του Αγίου Ποτέ... Βαράτε τώρα λοιπόν... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ PHOTO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΛΟΥΝΤΑ | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 28-06-2010 22:20 |
ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!!! | dagpa | Ελλάδα | 5 | 06-05-2010 22:41 |
MΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!! | korina | Ελλάδα | 9 | 06-03-2010 10:56 |
ΑΓΡΟΤΕΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! | tsompanis | Ελλάδα | 12 | 11-12-2009 09:55 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | xurxes | Καλώς ήλθατε | 20 | 09-09-2009 20:32 |