![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θέλω να ξέρω...ότι αυτή η κυβέρνηση είναι φερέγγυα!!! -Ότι θα μου φτιάξει καινούργια σχολεία-πανεπιστήμια-εστίες....να δώσει μια δωρεάν παιδεία στους πιτσιρικάδες να μην αναγκάζονται οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους φροντιστήρια και ιδιαίτερα....γτ τα σχολεία είναι #####!!! -Ότι θα μου φτιάξει καινούργια νοσοκομεία...στελεχωμένα με γιατρούς κ νοσηλευτές...χωρίς έλλειψη προσωπικού....χωρίς ντιβάνια στους διαδρόμους...και με τα καλύτερα μηχανήματα!! -Ότι θα μου φτιάξει ένα ασφαλές οδικό δίκτυο -Ότι θα συμμαζέψει τις τράπεζες και τους μεγαλοεπιχειρηματίες...απο το να γδύνουν τον απλό κόσμο. -Ότι θα σταματήσει τη διαφθορά σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα -Ότι θα σταματήσει τα ρουσφέτια. -Ότι θα σταματήσει να χαλάει του κόσμου τα δισεκατομύρια σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς και θα τα διαθέσει στα απο πάνω -Ότι θα δώσει τη βάση της στο κράτος δικαίου...και στους οικονομικά ασθενέστερους!! -Ότι θα λάβει μέτρα για του έλληνες που είναι στα όρια και κάτω απο τα όρια της φτώχιας το 2010!!!! σε μια ευρωπαική χώρα....δεν θέλω να βλέπω φτωχούς ανθρώπους δίπλα μου!!! Δεν είμαι ευχαριστημένος με τπτ λιγότερο πλέον!! Δεν καταλαβαίνω γτ μετά απο τόσα ευρωπαικά πακέτα στήριξης να αναγκαστώ εγώ για ######## των πολιτικών αρχηγών και των κομμάτων απο το 1980 και ύστερα....για τις ######## που έκαναν οι γονείς μου ...εσύ...οι φίλοι των γονιών μου τόσα χρόνια που τους ψηφίζατε......να αναγκαστώ εγώ και η δικιά μου γενιά να ζούμε μέσα στην ανεργία την αβεβαιότητα...το μαρασμό!!! Φάγατε καλά καλά όλοι σας οι 40αρηδες+ τους βγάζατε γτ είχατε τα ρουσφέτια σας τους γνωστούς σας κτλ κτλ και βλέπω και πέρνετε όλοι σας 30χιλιάρικα---40 χιλιάρικα και μου λές ότι είναι κ λίγα μετά απο 30 χρόνια δουλειάς!!! Εγώ που σε 30 χρόνια θα είμαι πάλι στο χιλιάρικο?? και θα παρακαλάω για αυτό ποιον να κατηγορήσω?? που να βρω το δίκιο μου???? Έτσι λοιπόν δεν θέλω να πατώσει η χώρα κ να έρθει σε φάση 1974....θέλω να βρεθούν τα λεφτά που κλαπήκανε...να επιστραφούνε απο όλους τους πολιτικούς κουμπάρους κτλ κτλ.....και να έχω ευκαρία να ζήσω...να κάνω όνειρα.....να φτιάξω κάποτε μια οικογένεια!!! Δεν ανέχομαι τπτ παραπάνω....ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ και πρώτα απο όλους τη γενιά σας που μας έφτασε εδώ που είμαστε!!! Γτ αν είχατε λίγο τσίπα μέσα σας δεν θα τους βγάζατε ποτέ!! Γενια του πολυτεχνείου και παπαριλίκια έλεγα στ οπατέρα μου προχθές!!! Και για να τελειώνουμε γτ αντί να λέμε για εκδρομές για γκόμενες για παραλίες για για για....και με την παρέα μου αλλά κ εδώ...λέμε συνέχεια για την κρίση μας!!! Απαιτώ απο την κυβερνηση να σώσει το κράτος...χωρίς να επωμιστεί τις ευθύνες ο ελληνικός λαός!!!Να ξεκινήσει να σουλουπώνει πράγματα γτ αλλιώς μας βλέπω η γενιά μου να ξεκινάμε να δέρνουμε πρώτα αυτούς κ μετά όλους εσάς!!! Αν ήταν να σώσει το κράτος ο ελληνικός λαός με μειώσεις μισθών-δώρων-επιδομάτων-απολύσεις απο ιδ/δημ. τομέα τι να την κάνω τη κυβερνηση τότε???? Και δυστυχώς συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές-φίλοι που έχουμε κοιμηθεί και στις ίδιες σκηνές και έχουμε πιεί με πολλούς τις μπύρες μας.......δεν τους εμπιστεύομαι με τπτ!!! Δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ...γτ ακόμα και τώρα το παρακράτος-οι κουμπαροι-οι μίζες-τα ροσφέτια οργιάζουνε!!! Sorry απο τους φίλους εδω μέσα που έκραξα την γενια του πολυτεχνείου και τους παλαιότερους...αλλά είμαι τόσο αγανακτισμένος και στεναχωρημένος βλέποντας τη παρέα μου όλη σχεδόν άνεργη.....με μεταπτυχιακά και να δουλεύουμε σε καφετερίες...και τους γονείς μας....που φυσικά είναι καταστεναχωρημένοι να παίρνουνε μισθούς 2500+ χιλιάδες ευρώ !!!Και εμείς να σκεφτόμαστε μέχρι και το καφέ που θα πιούμε...και να λέμε προχθές πάλι καλά που τρώμε ένα σουβλάκι!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλά το να χρησιμοποιείς πλαστά επιχειρήματα είναι απάτη. Στο συγκεκριμένο "άρθρο" το φύλλο της Ελευθεροτυπίας που παραθέτει είναι πλαστό (το σωστό είναι αυτό που έβαλα). Αυτό ούτε σαν χιούμορ δεν στέκει και απλά δημιουργεί ψεύτικες εντυπώσεις. Το τεράστιο σε όγκο συγγραφικό έργο κάποιου και η μόρφωσή του δεν εξασφαλίζουν την απήχηση των ιδεών του. Ο Μακρυγιάννης άλλωστε έγραψε ένα και μοναδικό "βιβλίο". Ανεξάρτητα όμως με τις απόψεις του συγκεκριμένου συγγραφέα που για άλλους είναι σεβαστές και για μένα είναι για το σκουπιδοντενεκέ, (αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα) να σου θυμίσω οτι ο "Jeffry" ειναι εκλεγμένος πρωθυπουργός, όπως και οι 300. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να καταλάβω λοιπόν γιατί σαν κοινωνία κάθε φορά επιλέγουμε μια συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, παρά αν αυτό θα βόλευε το Ισραήλ, τους Αμερικάνους, τους Υδροχόους ή όποιον άλλον. Η ταπεινή μου άποψη είναι οτι σαν κοινωνία έχουμε τέτοιο έλλειμα παιδείας πλέον και σε τέτοιο βάθος διαφθαρεί, που δεν μας χρειάζονται τα σατανικά σχέδια καμμιάς κρυφής ή φανερής ξένης δύναμης για να τρικλοποδιαστούμε. Μια χαρά τα καταφέρνουμε και μόνοι μας.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αυτό που κάνεις λέγετε μαζοχισμός. Βάζεις όλο το κόσμο στο ίδιο τσουβάλι, όλα αυτά που γράφεις έχουν γίνει αλλά υπήρχαν μηχανισμοί - οι ίδιοι που περιμένεις εσύ σήμερα να δουλέψουν απλά επειδή είναι ο Γιωργάκης απάνω - που έπρεπε να κάνουν την δουλειά τους αλλά με την σιωπή - βοήθεια & συμπαράσταση των ΜΜΕ (η γνωστή διαπλοκή) άλλοι σιωπούσαν συνειδητά, άλλοι δεν καταλάβαν τι γινόταν και όσες φωνές έλεγαν κάτι, χαρακτηρίζοταν γραφικές. Τα γραφόμενα σου θα είχαν μία αξία αν υπήρχαν π.χ από το 2004. Υ.Γ. Δηλαδή εκείνη την εκδρομούλα που λέγαμε να την ξεχάσω λόγω βενζίνης ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η δική μου η γενιά είναι μέσα στα ##### και είτε με την ευθύνη της είτε με την ανοχή της είναι η κυρίως υπαίτια της σημερινής κατάντιας. Καλώς απαιτείς οι "αρχές" να σου εξασφαλίσουν όσα σου αξίζουν και όσα σου στερήσαμε οι προηγούμενες γενιές. Φαντάζεσαι όμως οτι φτάνει μόνο αυτό; Έχεις απάντηση στο τι ήταν αυτό που έκανε τις γενιές τις μεταπολίτευσης να ξεκινήσουν με τις καλύτερες προθέσεις και όνειρα και να καταντήσουν σε αυτό που καταγγέλεις σήμερα; Τι ήταν αυτό που έκανε γενιές στερημένων και ταλαιπωρημένων (μη προνομιούχων) ανθρώπων, να ξεστρατίσουν και με τα χρόνια οι αγώνες για ένα καλύτερο συλλογικό αύριο να γίνουν αγώνας "για την πάρτη μας" και μόνο; Τι κάνει μια κυβέρνηση φερέγγυα; ένα πολιτικό σύστημα αξιοκρατικό; Η ιδεολογία του ή η ποιότητα των ανθρώπων του;; κι αυτή πως φτιάχνεται;; Τι πήγε τελικά στραβά στην πορεία;; Μακάρι οι απαντήσεις να ήταν απλές. Γιατί δυστυχώς οι ίδιοι κίνδυνοι απειλούν και τη δική σου τη γενιά. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εαν δεν ειχε ξεφυγει...το νημα θα ειχε σταματησει πριν καιρο και το φορουμ γενικα θα ηταν βαρετο χωρις το γιωργο μας....
![]() γιωργη συνεχισε ετσι. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() georgep-ιτσα(κατα το ρουβιτσες)για παντα! ![]() βεβαια καλα που ειναι ετσι μονο στο forum και οχι στην πραγματικοτητα γιατι ...θα χαμε θεμα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και το χειρότερο είναι ότι ο "μπαγάσας"
τεκμηριώνει τις απόψεις του!!! (Ξεκινώντας από λάθος αφετηρία όμως... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σέβομαι την άποψή σου Carduelis αλλά και μόνο το γεγονός ότι η γνωστή διαπλεκόμενη ΕΛΕΥΘΕΟΤΥΠΙΑ παίρνει ένα άρθρο του Τραιανού και το παραλλάσσει αποδίδοντας άλλο νόημα είναι από μόνο του ύποπτο... Στην διαπίστσωσή σου πως στο να τα σκατώσουμε τα καταφέρνουμε πολύ καλά μόνοι μας συμφωνώ κι επαυξάνω ας όψονται όμως τα κομματικά καρτέλ που μας κυβερνούν ειδικά από την μεταπολήστευση κι έπειτα... τώρα το γεγονός πως τόσο ο Jeffery όσο και οι 300 είναι εκλεγμένοι αυτό πλέον δεν μου λέει τίποτε... η δημοκρατία, όπως την κατήντησαν, εξυπηρετεί μόνο τα κομματικά μαγαζιά τους και όχι τον Λαό και την Πατρίδα. Σαφώς και αν φέρεις όλο το εκλογικό σώμα σε σημείο να είναι διηρεμένο στα 2, νομοτελειακά θα βγαίνει ή το ένα μαντρί ή το άλλο... και τα δύο όμως θα εξυ[ηρετούν όποιο άλλο συμφέρον θες πλην αυτών που ανέφερα... σε άλλη χώρα θα είχαμε πάρει τις πέτρες και τις λεμονόκουπες, εδώ πια όλοι κοιτάζουμε να βολευτούμε... και αυτό είναι το λυπηρό...
|
|
|||
|
|||
![]()
Προς ΑΡΚΑ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ, GSMANIAC, ITALO κ.λ.πους άλλους φιλους, ξερετε οτι αυτα που γραφω ειναι η αληθεια!! γιαυτο και κανεις δεν μου απαντα με τις αντιθετες και καθολα σεβαστες αποψεις σας......τεκμηριωμενες ομως!!!!!
Εγω αυτο κανω ξεκινωντας απο ''λαθος αφετηρια'' οπως λεει ο συμπεθερος χωρις ομως να μου υποδικνυει την σωστη!!!! ![]() Ο μονος που ''κτυπαει'' στα ισια και με τεκμηριωμενες αποψεις ειναι ο ''carduelis''!! ενας Δ.Υ. με ενα ματσο πτυχια ιατρικης στα χερια του που πλητεται οσο λιγοι απο εμας αλλα λεει τα των με αλλα και τα των δε!!!!!! Θα δωσω ενα παραδειγμα, ολοι ακουσαμε και διαβασαμε για τους φαρμακοποιους και τους γιατρους που ειναι μπλεγμενοι στην υποθεση δισεκατομμυριων με τα φαρμακα που βρεθηκαν σε......σπηλαιο ετοιμα για αποστολη σε άλλες χωρες!!! Δηλαδη, πλαστες συνταγογραφησεις απο γιατρους, πλαστες εκτελεσεις αυτων απο φαρμακοποιους και ''μαυρες'' μεταφορες αυτων στο εξωτερικο!!! Ζημια δις για το δημοσιο!!! Κι ερωτω, οι φαρμακοποιοι, οι γιατροι, οι νταλικιερηδες, οι τελωνειακοι και ολοι αυτοι που εμπλεκονται...... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ? Αλλοι ειναι αυτοι κι αλλοι εμεις???? Σε ποιο τοπο ζειτε/με που προσπαθειτε να βγαλετε την ουρα σας/μας στην απεξω? Φυσικα και δεν ειναι ολοι απατεωνες, οπως δεν ειναι και ολοι οι 300 απατεωνες, αλλα κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα! Ποια ειναι λοιπόν η ''λαθος αφετηρια''???? |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ PHOTO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΛΟΥΝΤΑ | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 28-06-2010 22:20 |
ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!!! | dagpa | Ελλάδα | 5 | 06-05-2010 22:41 |
MΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!! | korina | Ελλάδα | 9 | 06-03-2010 10:56 |
ΑΓΡΟΤΕΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! | tsompanis | Ελλάδα | 12 | 11-12-2009 09:55 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | xurxes | Καλώς ήλθατε | 20 | 09-09-2009 20:32 |