![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πρωινό ξύπνημα στη Λουμπλιάνα .Όμορφη πόλη, μικρή αλλά ζωντανή και με πολύ τουρισμό. ![]() Ξεκινήσαμε με ένα καφέ δίπλα στο ποτάμι, ![]() ![]() Και όπως σε κάθε πόλη έτσι και σ’αυτή φωτογραφική στο χέρι και περπάτημα κάτι σαν τους κινέζους στο κέντρο της Αθήνας. ![]() Πάρα πολλά ωραία καφέ – μπαράκια δίπλα από το ποτάμι ![]() Ο φωτογράφος ![]() Πραγματικά γραφική πόλη ![]() Με μοντέλα… ![]() ![]() Ο δρόμος ανεβαίνοντας στο κάστρο ![]() Στάσου Άννα, μύγδαλα να σου δώσω… ![]() ![]() ![]() Μη ξεχνιόμαστε να βγάζουμε και καμιά πλατεία… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ιταλός,όπως πάντα συνθέτει… ![]() ![]() ![]() Ένα από τα χρησιμότερα αξεσουάρ του ταξιδιού μας οι ομπρέλες που αγοράσαμε από την Μπρατισλάβα, η βροχή μας συνόδευε σε πολλές πόλεις όταν τις περπατήσαμε. ![]() ![]() ![]() ![]() όπως όλες οι προηγούμενες πόλεις έτσι και αυτή είχε ωραίες γυναίκες ![]() ![]() ![]() ![]() Συμβουλές από τον γιατρό για το πώς να αγγίζεις μία γυναίκα ![]() Κάναμε και δεύτερη διανυκτέρευση ![]() Και την επόμενη φύγαμε,γεμίσαμε τις μοτό ![]() Η δικιά μου με 33 λίτρα τεπόζιτο πήρε μέσα 33,74 λίτρα και είχε και κάμποσο μέσα.Όπως βλέπετε λαμογιές γίνονται παντού όχι μόνο στο Ελλάντα! ![]() Και συνεχίσαμε για Κροατία Rijeka και από κει θα κατεβαίναμε από τα παράλια της. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίοι ρε μάγκες..
Και ευχαριστούμε κ για τις φωτο, που μας ταξιδεύουν!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Nίκο, απ ότι καταλαβαίνω εδώ, βγάζω συμπέρασμα ότι σε γούσταρε ο αστυνομικός, και επίτηδες σας σταμάτησε, και καλά για την ταχύτητα..
Μάλλον άλλα ήθελε ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όταν μας σταμάτησε και λέει για την ταχύτητα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν μείον μια μέρα ταξιδιωτικό!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Όταν μου είπε για 20αρικο την κλήση τον ξεκίνησα στα παζάρια...γράψε με για κάτι πιο φθηνό....είμαστε έλληνες δεν έχουμε λεφτά και τέτοια πολλά χαχαχαχαχαχ...μου εξήγησε ότι ήταν το πιο μικρό πρόστιμο ![]() ![]() Αααααα και επειδή ο Κώστας/Ζακ κατάλαβε ότι παίζει κάτι γλυκό αναάμεσα μας πήγε να του ορμήξει ο ζηλιάρης!!! αλλά συγκρατήθηκε...αποδειξη το παρακάτω.. ![]()
Last edited by italos; 08-08-2010 at 13:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Πλησιάζουμε στα σύνορα της Σλοβενίας – Κροατίας . Έλεγχος μόνο ταυτότητας Μπήκαμε Κροατία Και κατευθυνόμαστε προς Rijeka Πλέον η πορεία που έχουμε χαράξει είναι καθοδική και κινούμαστε από τα παράλια της Κροατίας.Η διαδρομή από δω και στο εξής είναι μοτοσυκλετιστική,πολύ καλή άσφαλτος με στροφιλίκια και θέα. Περνούσαμε πολλά παραθαλάσσια χωριά όπως το εικονιζόμενο στο οποίο κάναμε ολιγόλεπτη στάση για Καφέ. ![]() Ο Ζακ πήρε το μωρό του Ιταλού ήθελε να το στρίψει και ο Ιταλός ανέλαβε φωτογράφος, τον πήρα δικάβαλο στη δικιά μου μοτό. ![]() Συναντήσαμε πολλούς μοτοσυκλετιστές και βέβαια όπως παντού έξω έτσι και στην Κροατία παίζει χαιρετισμός με το χέρι. Ζak –pisokolitos τα τιμόνια αρχίσανε τα στριψίματα Ιταλός πυροβολεί τα πάντα με τη φωτογραφική,σημεία εκπληκτικά… Αλλά και κάτι BMWδάκηδες που ήταν συνέχεια από πίσω μας ![]() Να και ο Pisokolitos τουμπανιασμένος στρίβει τη μπουμπού του… Ο Ζακ έριξε την ιδέα να πάμε στο Pag. ’Ενα νησάκι της Κροατίας για το οποίο είχε ακούσει καλά σχόλια. Βρίσκεται πριν το Zadar. ![]() Μπορείς να πας με καραβάκι από το Zadar ή λίγο πριν το Zadar κάνεις μία παράκαμψη κοντά στα 50 χιλιόμετρα και πηγαίνεις οδικώς, περνώντας μία γέφυρα.Δεν απέχει και πολύ μακριά ,κάτι σαν Λευκάδα με λίγα λόγια.Αυτή την διαδρομή κάναμε και εμείς. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν εντυπωσιαστήκαμε και πολύ όμως και αποφασίσαμε να μην θυσιάσουμε μέρα για διαμονή εκεί. Συνεχίσαμε για το Zadar.Γενικά είναι πανέμορφη η Κροατία αλλά δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα όσον αφορά τις παραλίες ,νησιά και γενικότερα τους καλοκαιρινούς προορισμούς. Δεν συγκρίνεται η Ελλάδα σ’αυτό το κομμάτι,είναι πολύ ανώτερη. Το υλικό για Κροατία είναι πάρα πολύ.Θα μπορούσε να ναι και ένα ταξιδιωτικό από μόνη της. Έπεται η συνέχεια…. |
|
|
||||
|
||||
|
Ρε Θοδωρή, εσύ είσαι σοβαρός άνθρωπος ....
Δεν καταλαβαίνεις οτι εκτίθεσαι, κάνοντας παρέα μαζί τους ;;;; ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Ωραίο το team.
Μπράβο ρε μάγκες. Μπράβο. |
|
|
|||
|
|||
|
Τι λέτε ρε παιδιά από τα πιο εντυπωσιακά ευρωπαϊκά ταξιδιωτικά που έχω δει... μου χει πέσει το σαγόνι και μου χει ανέβει το (γκουχ γκουχ... ας είναι καλά οι πλατείες!)
![]() Είστε σούπερ παρεάκι , σας καταχαίρομαι! * Ιταλέ επειδή πρόσφατα αγόρασα τις μπότες που φοράς θέλω να μου πεις εντυπώσεις στη βροχή... Πάντως και εγώ τις φοράω πάνω από το παντελόνι γιατί αλλιώς μου κάνει πληγή στη γάμπα και δεν ξέρω αν θα κάνω δουλειά με μια απλή ψηλή κάλτσα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όλοι ,Νίκος,Κώστας και Θανάσης.Μυκονιάτες όλοι !Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Kinka & Jou: 2 μηχανές στο δρόμο για τα Βαρδούσια | george1968 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 05-07-2010 21:09 |
| Σε άλλες χώρες λειτουργεί για όλους ο νόμος! | Jefe | Επικαιρότητα | 5 | 28-04-2010 02:32 |
| Πέντε ευρωπαϊκές χώρες στη μεγαλύτερη μελέτη για τους κινδύνους των κινητών | gsmaniac | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 25-04-2010 10:11 |
| 200 στημένοι αγώνες σε εννέα χώρες | gsmaniac | Αθλητισμός | 10 | 22-11-2009 02:57 |
| Παιχνίδια με μηχανές!!! | skippybi | Χιούμορ | 9 | 16-03-2009 12:09 |