![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(btw καλωσόρισες στην παρέα μας!) τόσοι κάτοχοι εδώ μέσα και όχι μόνον, που δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τί να πουν!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατι μπερδευεις το ''χαλαει'' με την εξελιξη? Εδω οι Ιταλοι προσφερουν ρυθμιση χαρτογραφισης-ιπποδυναμης στο multistrada,οι Γερμανοι σου βαζουν το ESA,ολοι φορανε οτι καλυτερο προσφερει η τεχνολογια ενω η Χοντα το χαβα της,abs 15 χρονια μετα απο τους αλλους καιοδικη συμπεριφορα 10ετιας του 80(μιλαω για το δικο μου ΜΚ1). Σε καποιους Γρηγορη δεν παιζει ρολλο αν χαλαει κατι(αν τελικα χαλαει),αλλα το τι ευχαριστηση παιρνεις απο αυτο που οδηγας... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Last edited by GregoryA; 19-08-2010 at 10:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εδω μεσα εχει ατομα που πηγανε με GS το Nord Kaap,αλλοι πηγανε Κωνστ/λη πριν 2 μηνες,ιταλια,Ελβετια Ιορδανια αλλοι. Με μηχανημα που ''χαλαει'' δεν ξανοιγεσε να πας τοσο μακρυα Γρηγορη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιας και αναφέρονται όλες οι "σχολές" εδώ. Βλέπω πως οι ιταλοί είναι οι πιο θαρραλέοι με την τεχνολογία, ακολουθούμενοι απο τους Γερμανους και τελευταίοι οι Ιάπωνες.
Αυτό που θέλω να πώ και είναι ενα πράγμα που δεν ξέρω αν με λυπεί η με παραξενεύει είναι η πολιτική/στρατηγική των Ιαπώνων. Ξεκίνησαν με το φτηνο να μπουν στην αγορά, συνέχισαν με το αξιόπιστο για να κρατήσουν την θέση τους και τώρα τι? Βλέπουμε κάτι τρελές ανακλήσεις βλέπουμε παροχές (2000000 χρόνια εγγύηση κλπ). αναρωτιέμαι που πάνε. Να μην σας πώ πόσο μετάνιωσα που πήρα το υβριδικό το Honda. Αν πάρουμε την μοτοσυκλέτα, η ποιότητα έχει φθήνει σε τραγικό βαθμό, η τεχνολογία έχει φρενάρει (και δεν θέλω να ακούσω περί C-ABS διότι δεν αγοράζεις φρένα - μοτό αγοράζεις). H Honda λοιπόν έχει μείνει πίσω με κάτι αψυχολόγητα μηχανάκια αποτυχίες πχ Τransalp, DN1, VFR1200(ναι το θεωρώ αποτυχημένο πριν καν βγει στην αγορά). Τι συμβαίνει άραγε? Η παγκόσμια κριση??
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
...βέβαια μιλάω για την Honda, δεν έχω ασχοληθεί τόσο με τις άλλες ιαπωνικές, και ίσως λάθος μου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και να ξέρεις οτι με στεναχωρεί πολύ όταν ακούω για βλάβες μηχανών ανεξαρτήτου μάρκας. Καταλαβαίνω τον πόνο, την ταλαιπωρία και το σπάσιμο των ιδιοκτητών, η μοτοσικλέτα είναι ενα από τα ωραιοτερα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Η κουβέντα τελικά είναι για το μκ1
δεν μπορεί να μου πει κανείς λοιπών, ότι το μκ1 σε αφήνει στο δρόμο ή ότι είναι επικίνδυνο να σε ρίξει κάτω μόνο του η συμβίωσή μου μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και 140.000 χλμ στο κοντέρ σε παντός εδάφους, δρόμους και μέρη , και servαροντας τη μόνος μου ,μου λέει ότι το misfire χωρίς να επέμβεις στη μηχανή, το συνηθίζεις (και μη μου πείτε ότι υπάρχει μηχανή που δεν προσαρμόζεσαι στα οδηγικά της) και λύνεις το πρόβλημα ,μη κάνοντας ξερογκαζιές , έχω να το δώ από τους πρώτους μήνες κατοχής μου και χωρίς ποτέ να έχω κάνει συγχρονισμό . Ανορθωτής και τρόμπα Άλλαξα ανορθωτή στα 80.000χλμ με πιο ενισχυμένο που δίνει η χόντα και δεν ξανά ασχολήθηκα Τρόμπα τι να πώ ….. ο άλλος αγόρασε μεταχειρισμένο μκ1 και μετά από 2 χρόνια συνειδητοποίησε ότι το πήρε χωρίς τρόμπα το μηχανάκι και κυκλοφορούσε γεφυρωμένος … τι να λέμε τώρα … Κατά τα άλλα επιδόσεις , φρένα , φόρτωμα , προστασία από αέρα , έχει όσα ακριβώς χρειάζεται ένας ταξιδευτής, όποιος θέλει μόστρα και τεχνολογία παίρνει κάτι άλλο όχι varadero , και καλά θα κάνει , μαζί του !!! Όσο για τα bmw … επίσης μαθαίνεις να ζεις με αυτό και όταν δεις (αν δεις )να γίνετε επικίνδυνο, πρέπει να το αλλάζεις (αυτό ισχύει για όλους μας ). Γενικούρες, το ξέρω …. αλλά αυτή είναι η ουσία !!! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BMW ή VARADERO ?????????????????? | gsrob | Διάφορα | 185 | 08-01-2011 20:54 |
| VARADERO 1000 του 2002 | manosamos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 29-08-2010 21:07 |
| Πωλειται VARADERO MK1 99-00 | Kolokas | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 15 | 19-04-2010 16:00 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ VARADERO MK3 | platanos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 25 | 01-04-2010 21:04 |
| varadero ανταλλαγη | ntinopoulos | Χιούμορ | 26 | 16-08-2009 22:11 |