![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν μπορείς να συγκρίνεις την Ελλάδα του σήμερα με την Αλβανία του σήμερα, μπορείς να συγκρίνεις την Αλβανία του σήμερα με την Ελλάδα του 1960, και από ιστορίες του μπαμπά (μετανάστης από το 1957 εώς το 1973) τα μαχαιρώματα ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους εκείνες τις εποχές ήταν στην ημέρησια διάταξη... Και με την ευκαρία να γίνει μία σύγκριση, εγώ γεννήθηκα 1966 στην Γερμανία και πήγα 2 τάξεις του δημοτικού εκεί όπου 3 ώρες την ημέρα κάναμε ελληνικά και άλλες 3 γερμανικά με ΕΛΛΗΝΑ δάσκαλο... Στο νηπιαγωγείο και στις πρώτες τάξεις του δημοτικού μας πήγαιναν σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, σήμερα 40 χρόνια μετά ακόμα δεν έχουμε δει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα.... Επίσης βαπτίστηκα σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ εκκλησία στην Γερμανία... και κάτι τελευταίο άσχετο με το θέμα....(για να μην ξεχνιόμαστε και τι φόρουμ είμαστε) "Όταν ο πατέρας μου έδωσε εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης (1960) καλοκαίρι και πέρασε, του το δώσανε αλλά του είπανε ότι το χειμώνα με το που θα πιάσουν οι παγωνιές θα πρέπει να πάει να δώσει συμπληρωματικές εξετάσεις και για οδήγηση σε παγωμένους δρόμους... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σημ. Μην το συνεχισεις ομως θα......κοψομεσιαστώ!!!!! ![]() Αυτο συμαινει ''ενσωματωση'' κυριοι!!!! Και οχι αντιδρασεις του τυπου ''δεν θελουμε μουσουλμανικο τεμενος'', ''να πανε να μαμηθουνε οι αλλοθρησκοι'' και άλλα πολλα!!! Θα πρέπει επιτελους να το δεχτουμε και να το παραδεχτουμε οτι τα παιδια μας πανε σχολειο με αλβανακια, Πακιστανακια (οσα το καταφερνουν) κ.α. με τα οποια και μαζι τρωνε, και μαζι παιζουνε και μαζι θα παιξουν τον γιατρο ![]() Οτι ακριβως εγινε και με τους Ελληνες μεταναστες σε ολες τις χωρες που μεταναστευσαν!!!! Τωρα, αν για το τελευταιο μου προταξετε την θρησκεια θα σας πω οτι.... δε πατε να τον/την αποκληρωσετε, δεν πατε να τον/την κρυψετε απο τον ατιμο Μουσουλμανο, Σιωνιστη και δεν ξερω κι εγω τι άλλο, αυτος/η οταν βρει 2 λεπτα καιρο εκει θα τρεξει.... και αν το αποφασισει η κουτρα του/της θα τον δειτε να γονατιζει στα τεσσερα κοιτωντας την ανατολη να προσευχεται και θα την δειτε με μαντηλα να μεγαλωνει τα παιδια της!!!!!! Δεν το θελουμε αυτο? τοτε μονον μια ειναι η λυση σωστη ''ενσωματωση'' των αλλοδαπων νομιμων και μη και σωστη διαπαιδαγωγηση των δικων μας παιδιων ωστε να αλλαξοπιστουν ''οι αλλοι''!! με τα λαβαρα της επαναστασης οξω θα πετυχουμε ακριβως το αντιθετο!!! Σημ. Οι Ελληνες στην 2,5χιλιαρη ιστορια τους εχουν ενσωματωση γραγκους, Γάλλους, γοτθους, Βησιγοτθους και δεν ξερω κι εγω ποσους άλλους ''ξενους'' και εφτασαν στον 21ο αιωνα!!!! Μυαλο θελει και οχι ''πολεμο''!! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |
GfK: "λιγότεροι οι Γερμανοί, περισσότεροι οι Γάλλοι τουρίστες φέτος στην Ελλάδα" | MARK | Ελλάδα | 1 | 31-03-2010 10:24 |
Πόσα παίρνουν και δεν "βγαίνουν" οι μισθοσυντήρητοι βουλευτές μας ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.... | pirate | Διάφορα | 5 | 04-03-2010 09:43 |
"Οι Πρώην και οι Επόμενες..." | Lerian | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 26-12-2009 15:26 |
για να μαθαινουν οι νεοτεροι "Walter Röhrl" | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 26-05-2009 19:12 |