![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και οι γωνεις μου κανανε χαρτια για μεταναστευση,ηρθε η εγκριση για Ροδεσια(Ζιμπαμπουε)αλλα τελικα δεν φυγανε,μηνανε κανανε 3 δουλειες και μας ζησανε. Στην χωρα μας εχει ερθει ενας συφερτος περιεργων και το κινητρο τους φιλε Γιωργο δεν ειναι η επιβιωση αλλα το Ευρω,τυχωδιωκτες ειναι. Οι Ελληνες πηγαν μεταναστες,αλλα οι γυναικες τους δεν γιναν πορνες.Κανε μια βολτα στις μπάρες και πες μου τι φαρες κανουν κονσομασιον... Ωραια τα ευχολογια και οι προοδευτικες παπαρες,αλλα εμενα μου αλλαξαν τον τροπο ζωης και αυτο ειναι μια ανεπιστροφη κατασταση. Αθηνα και περιξ κυκλοφοραμε με το ιχ με κατεβασμενες ασφαλειες την νυχτα,αλλιως τρεχα γυρευε τι μπορει να σε βρει. Και κατι για το τελος.Ορισμενοι θελουν να κανουν την Δυση,Ισλαμπαμπαντ. Εγω δεν θελω να ξεπεσει εκει η χωρα μου εκει,ζηταω πολλα? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=manosamos;201571] .......και οι προοδευτικες παπαρες,QUOTE]
Εξακολουθείς να είσαι αιχμηρός. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=aeriko;201590]
Απόσπασμα:
Γραφω οπως θα μιλουσα στους φιλους μου και τιποτε αλλο. Και πιστευω οτι ειμαι μελος,φορουμ μοτοσυκλετων και οχι φορουμ λεσχης ευγενων,ή φορουμ μπουρζουαζιας... |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=manosamos;201622]
Απόσπασμα:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
[quote=aeriko;201630]
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=aeriko;201630]Να με αγαπας,ή οχι, για αυτο που ειμαι...
![]() |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() να την κανω? ![]() υπαρχουν δυο διαφορετικες αποψεις στο συγκεκριμενο θεμα... ![]() παρατηρω λοιπον οτι ο σταυρος,ο πανος κι ο νοτης που υπερασπιζονται τη μια πλευρα,βγαζουν με τα μηνυματα τους μια ακρως επιθετικη συμπεριφορα απεναντι στους υποστηρικτες της αντιθετης αποψης,επικαλουνται κανονες του forum,καλουν να επεμβουν moderators,administrators,terminators... ![]() προσπαθωντας να εξηγησω αυτη τη νευρικοτητα,η οποια δε συναδει με το χαρακτηρα τους και το υφος τους,προσπαθησα να βρω τι τους συνδεει και διαπιστωσα οτι και οι τρεις δεν εχουν παει ακομη διακοπες!ετσι κατεληξα στο συμπερασμα οτι αυτη οφειλεται στην ελλειψη διακοπων! ![]() καλες διακοπες παιδια!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στην 10ετια του '50,60 αλλα και τοιυ '70 δεν ψαχνανε να τις καλοπαντρεψουν αλλα να τις διωξουν απο το σπιτι με οποιον βρισκοτανε για να εχουν ενα στομα λιγοτερο για να θρεψουν οι γονεις!!!!! Δηλαδη μαυρος σκυλος-ασπρος σκυλος πηγαινε πηδηξου να μας ξαλαφρωσεις!!!!! Τι διαφορα εχει αυτο απο το ''δεν στηνεσαι στην γωνια να φερεις κανα φραγκο να φαει οι οικογενεια?'' Απλα το ενα ειναι σκληρο και το άλλο ΠΟΛΥ σκληρο!!! Το ενα σε σκοτωνει αργα και βασανιστηκά και το αλλο πολυ αργα και πολυ βασανιστηκά!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν έχω ακούσει πιο τρελό πράγμα στην ζωή μου.Πιο υβριστικό, ανθελληνικό, κατάπτιστο και αισχρό. Φίλε μου είσαι για δέσιμο.Είχα και άλλα να γράψω αλλά μπορεί να με διαγράψουν για το οτι τα γραφόμενά μου θα είναι αυστηρά. Έλληνας γονιός έλλεγε στην κόρη του πήγαινε πηδήξου με @%#^&#@ για να ξαλαφρώσεις τα οικονομικά. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ρε παιδιά δεν το διάβασε άλλος για να απαντήσει;;;;; |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |
GfK: "λιγότεροι οι Γερμανοί, περισσότεροι οι Γάλλοι τουρίστες φέτος στην Ελλάδα" | MARK | Ελλάδα | 1 | 31-03-2010 10:24 |
Πόσα παίρνουν και δεν "βγαίνουν" οι μισθοσυντήρητοι βουλευτές μας ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.... | pirate | Διάφορα | 5 | 04-03-2010 09:43 |
"Οι Πρώην και οι Επόμενες..." | Lerian | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 26-12-2009 15:26 |
για να μαθαινουν οι νεοτεροι "Walter Röhrl" | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 26-05-2009 19:12 |