![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπόν,εγώ θα σας δώ μάλλον σίγουρα!
εμείς έχουμε κανονίσει αύριο κατα τις 10.00 το πρωί να φύγουμε 2 μηχανές για σαράντα και την κυριακή,καστοριά νυμφαίο για μάτι στις αρκούδες και τους λύκους ![]() αν και έχω κανονίσει για ραντεβού στον δρόμο για κακαβιά,μπορώ πρωί να κατέβω γιάννενα και να φύγω απο εκεί,αφού κεράσω πρώτα καφεδάκι ![]() όλα αυτά βέβαια,αν έχετε έρθει μέχρι τις 09.00 -09.30 το πολύ τι λέτε κύριοι? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα τα πούμε και το νωρίς το βράδυ που θα γυρίσω .έχω κρατήσει και το τηλέφωνό σου
![]() πάω για κουβάλημα τώρα!μέσα στο μεσημέρι ![]() αυτά παθαίνεις άμα θέλεις 2 μερούλες σερί βολτίτσα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Γύρω στις 9-9:30 το πρωί... θα κερνάς καφεδάκι πάνω στη λίμνη των Ιωαννίνων, απέναντι απ΄το κάστρο......!!! ![]() ![]() Εμείς σε προτάσεις κεράσματος... δε λέμε ποτέ όχι... θα το 'χεις καταλάβει...!! Και ποτέ δεν αστειευόμαστε με προσκλήσεις ανά την Ελλάδα... ![]() ![]() ![]() Γι αυτό έχουν σταματήσει να μας καλούν.... ![]() ![]() Πάρε ότι ώρα θέλεις... και μέσα στη μαύρη νύχτα... να τα πούμε... το τηλεφωνο είναι συνδεδεμένο με το κράνος και θα οδηγούμε όλη νύχτα οπότε αποκλείεται να με ξυπνήσεις... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και είπαμε.... η διεύθυνση του forum... να κανονίσει βραδυνή βάρδια μήπως χρειαστούμε κάτι...
![]() ![]() Το Θεολόγο τον βάζετε... Γερμανικό... 2-4... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() το φαντάζεσαι να σας πω ότι έρχομαι ![]() ![]() Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συντονίσου με τον Κωστή και κανονίστε, όπως ξέρεις η βόλτα αυτή είναι δυνατή, ολονύχτια, για λίγους και θα είμαστε Wired όλο το βράδυ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ξέρετε ότι είναι δύσκολη και κουραστική η βόλτα , και είναι για λίγους , θα είναι όμως ξεχωριστά και όμορφα... Για όσους θέλετε να συναντηθούμε σε διαφορετικά μέρη, συντονιστείτε μαζί μας και πάρτε μας τηλ να συναντηθούμε. Καλή αρχή και καλό μας ταξίδι! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Να 'σαι καλά Μαργαρίτα μου... η FB φίλη μου... τι κάνει....?? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() T-minus 5 hours....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εξόρμηση στη Κέα (Τζιά) 20.02.2010 | aeriko | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 47 | 23-02-2010 12:10 |
Ιωάννινα - ένα ωραίο οδοιπορικό !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 8 | 15-02-2010 12:29 |
Εκδρομή στα Ιωάννινα - 18,19,20/9. | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 107 | 12-02-2010 14:42 |
Φωτογραφίες από τα Σύβοτα | Michael Chatzilias | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 26-10-2009 20:11 |
Για σας είμαι ο Νίκος από τα Ιωάννινα. | Nick | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 13:12 |