GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 30-08-2010, 17:52
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias Εμφάνιση μηνυμάτων
Χαρίζεται Τρέλειρ για το RT, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί να το πάρετε για να μετακινήσετε το RT.

Λάστιχα καινούρια, 22,000 χλμ, δεν έχουν πατήσει ποτέ χώμα..

Πωλείται λόγω μόνιμης αναχώρησης στο εξωτερικό.
Βιβλίο Service και όλα του τα Service στην Εθνική οδό Νυμφαίου - Περικοπής στον οικισμό "Αετός" στα όρια Καστοριάς...
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2010, 18:04
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004
Προεπιλογή Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/

Reply With Quote
Παλιό 30-08-2010, 18:07

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από saitman Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε συ έγινα ρεζίλι σου λέω.... ακόμα σκουπίζω δάκρυα....
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2010, 18:11
steliosx Ο/Η steliosx βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αγία Παρασκευή
Μoto: BMW F650GS'08 (twin), ΧΤ500'01

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασικά... δε μου είπες έτσι... ούρλιαξες... λέγοντας... "Κώστη φύγε γρήγορα... λέω εγώ.... Τι???? καθώς δεν άκουσα... ΦΥΓΕ ΜΑΛ-ΚΑ... ΛΥΥΥΥΥΥΚΟΟΣΣΣΣ στο ποδι μουουου..... απαντάει ο Χατζηλίας και ενώ αφόδευε (πιθανώς) πάνω στο νέο RT Adve της BMW...

Ανοίγω το γκάζι δίχως αύριο.... και ΔΕΝ ξανακοιτάω πίσω μου... ούτως ή άλλως ΔΕΝ έβλεπα τίποτα.... η σκόνη πρέπει να έκατσε 4 ώρες μετά...

Να σημειωθεί ότι το κομμάτι όταν πηγαίναμε το καλύψαμε σε περίπου 30' ενώ στο γύρνα... κάτω από 8'.... τα οποία νόμιζα ότι ήταν 14 μέρες.... Νομίζω έκανα 3 επικλήσεις... 2 τάματα... και είπα 7 φορές το Πάτερ Ημών...

Έλεγα πως θα βρούνε τα κομμάτια μας 6 μήνες μετά... ότι είχε απομείνει...

Γειά σας παλικάρια, και καλώς επιστρέψατε!!!!!!!!

Λοιπόν, θέλω όσο τίποτα στην επόμενη συνάντηση να γίνει αναπαράσταση και από τους δυό σας το σκηνικό στο Νυμφαίο και στην Περικοπή. Όσο προσπαθώ να το βάλω στο μυαλό μου έχω σκάσει στο γέλιο!!
Να δώ τον Χατζηλία στο "Χορεύοντας με τους λύκους Νο:2" και τίποτα άλλο!!!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2010, 18:15

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από steliosx Εμφάνιση μηνυμάτων
Γειά σας παλικάρια, και καλώς επιστρέψατε!!!!!!!!

Λοιπόν, θέλω όσο τίποτα στην επόμενη συνάντηση να γίνει αναπαράσταση και από τους δυό σας το σκηνικό στο Νυμφαίο και στην Περικοπή. Όσο προσπαθώ να το βάλω στο μυαλό μου έχω σκάσει στο γέλιο!!
Να δώ τον Χατζηλία στο "Χορεύοντας με τους λύκους Νο:2" και τίποτα άλλο!!!!!!!!!
Έφυγα τόσο γρήγορα δε.... που έφτασα στην άσφαλτο... και τον περίμενα πάνω από 5'... είπα... αν τυχόν δεν εμφανιστεί σε κανά μισάωρο...θα πάω να φέρω ΕΜΑΚ και ασθενοφόρο.... μήπως και σώσουμε κάτι....

Εγώ δεν ξαναπήγαινα πίσω σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση....

Στέλιο..... ΔΕΝ μπορείς να φανταστείς το σκηνικό..... πραγματικά... πρέπει να έφυγε με σούζα το RT όταν είδε το λύκο.... άσε που μπορεί να γλύτωσε ο Χατζηλίας ... γιατί ο λύκος θα τυφλώθηκε απ' τη σκόνη του GS μου...
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2010, 18:16
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

Ρε Μιχάλη ήξερα ότι ο Πρετεντέρης είναι μουρλός αλλά και εσύ ρε θηρίο δεν πας πίσω,άντε και του χρόνου ζούγκλα Αμαζονίου στο πάρκο πυθώνων......
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2010, 18:17

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε Μιχάλη ήξερα ότι ο Πρετεντέρης είναι μουρλός αλλά και εσύ ρε θηρίο δεν πας πίσω,άντε και του χρόνου ζούγκλα Αμαζονίου στο πάρκο πυθώνων......
Ναι.... και θα είμαστε γυμνοί πάνω σε GS Adve και RT Adve... αντίστοιχα... τα νέα μοντέλα...
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2010, 18:19
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

:sm5::sm5::sm5:
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2010, 18:20
Michael Chatzilias Ο/Η Michael Chatzilias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα, Μετς
Μoto: Έμεινα χωρίς μηχανή...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Mark, ήταν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, ήμουν στην Αθήνα μόνος μου και ήταν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει μια τέτοια εξόρμηση.

Πρόκειται να διοργανώνω μια νυχτερινή κάθε χρόνο, Αύγουστο, και μια μικρούλα έκπληξη για την κάθε νυχτερινή που θα κάνω.

Μην ξεχάσω ότι πωλείται RT 1200 σε εξαιρετική κατάσταση, δεν έχει πατήσει χώμα, σε καλή τιμή.
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2010, 18:21

Θα ανέβουν και φωτό σε λίγο... πιο αργά...
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης