Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Αν απευθυνεσαι σε εμενα......:
Υποκειμενικη αποψη!!!!! Δεν την συμμεριζομαι!!!!!
ανεφερα ολους τους πιθανους λογους που αυτο συνεβηκε μεταξυ αυτων και τον αξονα! εξάλλου το εξηγησα και τεχνικα και με παραδειγμα μια GS που κερδισε το Παρισι-Ντακαρ το μακρινο 1985 αναφεροντας μια τεχνικη λεπτομερεια που χωρις αυτην θα ειχε μεινει στο γιβραλταρ αντι να κερδισει τον αγωνα!!!
Κανενα απο τα μαστοδοντα, ειτε λεγονται BMW GS ADVE ειτε Varadero ειτε KTM ειτε κι εγω δεν ξερω τι δεν μπορει να κανει αυτο που εκαναν τα παιδια που για καλη τους τυχη μονον ενας ειχε ατυχημα!! για να κανεις κατι τετοιο η μοτοσυκλετα ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ θελει πολλα μπικικινια για να το καταφερει!!!
Δες φωτο κι εδω http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...36/index2.html στο μηνυμα 17!!! το σχετικο βιντεο στο ''youtube''!!!
κι εγω 330 ιππους σε ενα WRX!!! Θες να το δεις????
Αν το παω ομως στην ειδικη του Αγ.Πετρου θα αποδιμησει το ιδιο στον Αγ.Πετρο........οτι συντηρηση και να του εχω κανει!!!!!
|
1,παιχταδορ τα παιδια ειναι Ελληνες και ειναι απο αδελφο φορουμ.
Τα μηχανακια ειναι μαμησια και η αιτια ειναι η αναρτηση.
2,εαν το wrx τα παιξει σε αυτη την διαδρομη τοτε ειναι μαλλον made in taiwan.Eπισης δεν καταλαβαινω πως συνεκρινες 170 αλογα με αξονα σε μηχανη με 330 σε ''κουτι''.(δοκιμος μηχανοβιος ορος.Δεν εχω κατι με το schubi)
3.Νομιζω οτι τα gs τα οποια βγαινουν εκτος ειναι περισσοτερα οποτε και στατιστικα να το δεις......
4,Αλλαζω βαλβολινες καθε 10,000χλμ.Νομιζω οτι το κοστος ειναι ελαχιστο σε σχεση με το αναποδο.