![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΝΟΜΑ: BMW
ΕΠΩΝΥΜΟ: GS ΤΟ ΓΕΝΟΣ: R ONOMA ΠΑΤΡΟΣ : R8OGS ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ: R100GS ETOΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 2004 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΝΑ ΧΑΛΑΩ ΕΥΚΟΛΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΟΥ ΕΚΔΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: BMW MOTORRAD GERMANY ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τώρα εσύ γιατί ξύνεις πληγές που πονάνε;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() να σου πω μια ιστορία σχετική,πριν ένα χρόνο κατεβαίνω απο γερμανία-αυστρία λόγω δουλειάς καρφωτός για βελιγράδι θεσαλονίκη. ξεκινάω απο λιουμπλιάνα φουλαρισμένος και αργοπορημένος,κλειδώνω στα 180 και κατεβαίνω την μεγάλη εθνική προς βελιγράδι. απο πίσω και σε πολύ λίγο μπροστά μου ένα gs1200 άρι. τριβάλιτσο,μονός με ιταλικές πινακίδες. σε πολλά σημεία 200αρίζαμε.κάτω απο 180 δεν πέσαμε με την καμία. μια σταμάταγα εγώ έβαζα βενζίνη και χάνονταν αυτός,μια έβαζε αυτός και τον ξαναέβρισκα εγώ.χαθήκαμε στα σκόπια μετά απο 8 ώρες πατημένης κούρσας. αυτό θα μπορούσα να το κάνω με πολλές τούρινγκ μηχανές μεγάλου κυβισμού. με κάποια όμως που να κάνει και αυτο και να μπαίνει χαλαρά και χώμα με ασφάλεια και ας μην έχει τρελές επιδόσεις,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! και επειδή εδώ συγκρίνεται άσχετα μεταξύ τους μηχανάκια, σας πληροφορώ πως αν το έκανε αυτό το ταξίδι με τέτοιο ρυθμό βαραντέρο,θα του είχαν φύγει 3 φορές τα καπάκια,μια οι τσιμούχες και θα είχε γίνει χρέπι.εκτός και αν πετούσε φλόκο 45τ.μ για να κρατηθεί στα 200 για καμιά 30αριά λεπτά. ένα απο τα μηχανάκια της χόντα που αξίζει respect είναι το africa.άντε βαριά και το vfr αν και πολύ φτωχαδούρα. όλα τα άλλα είναι πράσινα δαμάσκηνα και ψηλές ελιές. ναι τίμια μηχανάκια και φθηνά αλλά ως εκεί.ζήσε το παραμύθι σου. όχι όμως επειδή εσύ το ζεις,πρέπει όλοι να σε ακολουθήσουμε..ή να ζούμε το ίδιο. έχετε σκεφτεί,ότι πολλοί φίλοι μας,έχουν τα φράγκα και την κ@υλα όπως οι γυναίκες τα παπούτσια,για να αγοράζουν πράγματα για την καλή τους.. αν είχαν βαραντέρο πόσα να του ρίξουν και απο που...εκτός και αν του βάλουν ίστιο 35άρι με ραντάρ κοτσαρισμένο,ψάχνοντας στίγμα για τον σαρωνικό μοτοσυκλέτα κύριοι είναι έρωτας και μόνο. όπως σε μια σχέση με κοπέλα ερωτεύεσαι πρώτα αυτό που βλέπεις και μετά τα υπόλοιπα έτσι και εδώ. και τέλος georgep λάθη γίνονται πολλά και απο όλες τις εταιρίες. διάβασε λίγο το θέμα περί ελεγχόμενης αξιοπιστίας και θα καταλάβεις τι εννοώ.(αλήθεια δεν σε είδα εκεί να μας πεις την γνώμη σου) και τέλος τέλος,μια εταιρία όπως η bmw ;h triumph βγάζει μηχανές ή και αυτοκίνητα.και μόνο αυτά. ασχολείται μόνο με αυτά και για αυτό ότι βγάζει το βγάζει σχεδόν στα όρια της τελειότητας και κάργα τεχνολογία.το καταλάβατε αυτό όταν φάγατε το αυγουλάκι που ακούει στο όνομα 675 δεν γίνεται και αλλιώς.αν κάνει πατάτα θα το κλείσει το μαγαζί. σε αντίθεση με την χόντα που μπορεί να συνεχίσει να πουλάει αρμόνια,ενισχυτές,τηλεβόες,κιλίμια έχω,χαλιά έχω.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
με έβγαλες απο τον κόπο να τους απαντήσω, ευχαριστώ Κώστα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ολα αυτα που γραφεται ......τα ξερει ο γιωργος πολυ καλα
απλα ειναι αντιρρησιας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αυτην την στιγμη στην αγορα βρισκεις βαραντερο με 3000 ευρω(χωρις παζαρια),ενω με 3000 ευρω δεν παιρνεις ουτε ζαντολαστιχα για gs ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 16:13 |
διακοπες κατα το ανοιγμα του γκαζιου... | ace_gln | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 30-03-2010 12:05 |
Πρόβλημα κατά την εκκίνηση. (R 1200 GS) | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 19-02-2010 16:37 |
μαμα εξατμιση απο gs 1200 που θα παρω την δευτερα | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 06-10-2009 00:44 |
εκπτωσεις στα μετρα κατα του καπνισματος | Alext | Χιούμορ | 13 | 29-06-2009 23:48 |