![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ρίξε λίγο αντισκωριακό, στο ντουί, πίσω απ' τις επαφές ... Να "δουλέψει" το ελατήριο που πιέζει τις επαφές στην λάμπα .... ![]() Κάτι σαν WD40 .....
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Όταν "παίζεις" με το χέρι, το ελατήριο του ντουί, "παίζει" ελεύθερα ή κάπου "μαγκώνει" ????
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γινεσαι προστυχος ή μου φαινεται;;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Και πού να έβλεπες εμένα που του έβαζα το μικρό μου δακτυλάκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Μήπως έχει πιάσει άλατα ή οξείδωση γύρω γύρω ???
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου τόχει κάνει και μένα (04) και τελικά το φανάρι είχε μέσα αρκετή οξείδωση (γμτ ποιότητα). Χρειάστηκε λίγο WD40 , και λίγο καθάρισμα της περιοχής που μπαίνει η λάμπα με σμυριδόπανο.
Και ναι, έβαλα το δάχτυλο μέσα ξανά και ξανά για να βεβαιωθώ ότι το ελατήριο δούλευε καλά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() σορυ για το σπαμ αλλά πάτε γυρέυοντας αδέρφια ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πίσω δισκόπλακα | Kimwnas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 06-11-2010 22:18 |
Πίσω λασπωτήρας? | gandreas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 13-05-2010 01:00 |
Πίσω λασπωτήρ.. καρμπονάρα! | Carduelis | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 7 | 03-03-2010 20:07 |
Μπλοκάρισμα της μανέτας του μπροστινού φρένου-ABS | margot | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 06-02-2010 09:21 |
Απώλεια μπροστινού φρένου. | gemara | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 33 | 28-01-2010 14:31 |