![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
_<<Θεοδωρα οτι γραφω το αποδικνυω!>>
Γιώργο Δεν απόδειξες τίποτα, μίλησες για θερμοδυναμική απόδοση, δώσε σαφή εργαστηριακά στοιχεία λοιπόν για αυτό (π.χ. κινητήρας CBR 1000 37%,κινητήρας R 1 35,5%)* αλλιώς κόψε τις μπούρδες περί αποδόσεως. _<< -Για πες μου τωρα κι εσυ , εν δευτεροις, μεταξυ δυο πανομοιοτυπων κινητηρων, ιδιων κυβικων, ιδιας διαταξης, ιδιας αρχιτεκτονικης......ΠΑΝΟΜΙΟΤΥΠΟΙ.......με μια διαφορα ομως, ο ενας αεροψυκτος και ο αλλος υδροψυκτος......ποιος θα εχει δυνατοτητες για αυξημενη ιπποδυναμη/ροπη?? >> + << Κι εδω θα καταλαβεις γιατι διαφερουν θερμοδυναμικα και ως εκ τουτου στην αποδοση δυο ομοιοι κινητρες αλλα ο ενας ειναι υδροψυκτος και ο άλλος αεροψυκτος- >> = <<. Δεν ειδα θεμα ομοιοτυπιας ΠΟΥΘΕΝΑ!! Ειπα και εγραψα ΑΝ............>> ??? δεν βγαίνει η πράξη! ![]() _<<κανεις φιλοτιμες προσπαθειες οικιοποιεισης δικων μου γραπτων λεγοντας τα με άλλα λογια περιστρεφομενος στην δικια μου κεντρικη ιδεα.>> Τι ??? οικειοποιούμαι τις σαχλαμάρες που γράφεις??? ... έλεος σε λίγο δεν θα βλέπω ούτε το πληκτρολόγιο.... ![]() ![]() ![]() Άσχετε -Η βασική διάφορα HP2enduro και HP2sport είναι στην κεφαλη … ναι.. ναι αυτή με τους 2 εκκεντροφόρους που χαρακτήρισες παλαιομοδίτικη και ξεπερασμένη σχεδίαση όταν τοποθετήθηκε στη σειρά Rτου 2010 και κάνεις γαργάρα στο tenere (και στην πλειοψηφία των νέων μοντέλων ΟΛΩΝ των κατασκευαστών). ![]() ![]() ![]() _Εάν δεν λάβω σαν χιούμορ την χαζή αναφορά στα τανκ ,εκτός της αδυναμίας τοποθέτησης αερόψυκτου κινητήρα λόγο θωράκισης , είναι ..diesel ααασχετεεεεεε diesel με βαθμό θερμοδυναμικής απόδοσης απλησίαστο από βενζινοκινητήρα ! Eμπρός λοιπόν να βάλουμε ντιζελακια στις μότο μας,,,!!!...ΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ.! _και για να μην ξεχνιόμαστε )**<<Παρόλα αυτα δεν τον υποτιμω, αλλα να βρισκω ακομα την υπομονη να τον μορφωνω σαν ''δοκτορ της μηχανολογιας'' που ειμαι!!!!!!!!!!>>…=> <<δεν εχω δίπλωμα μηχανολογου!! Που το ειδες γραμμενο αυτό? Ειμαι μηχανικός αεροσκαφων αποφοιτείς εξ Αγγλιας το μακρινο 1982-83!!! Στις σπουδες αυτες φυσικά περιλαμβανεται και η μηχανολογια για να ξερεις που ‘’πατάς’’ αλαλ ως εκει! Δεν εξασκω το επαγγελμα αυτο αλλα ασχολουμαι με αυτό σε ότι εχει σχεση με οχηματα κυριως μοτοσυκλέτες>>=> http://www.gsforum.gr/%CE%9D%CE%AD%C...3/index11.html Βεβαία δεν περιμένω και πολλά από άνθρωπο που δεν γνωρίζει την διάφορα συμπίεσης(compression pressure) και σχέσης συμπίεσης (Compression ratio) : http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...66/index4.html ποστ 33. Προφανώς δεν έψαξες στην wiki…άντε για να μην ψάχνεις : Compression ratio - Wikipedia, the free encyclopedia Στο λινκ αυτό βρίσκουμε και έναν βασικό λόγο της ανώτερης απόδοσης του dieselπου είναι η πολύ μεγαλύτερη σχέση συμπίεσης που έχει ως αποτέλεσμα πολύ υψηλή θερμοκρασία στον θάλαμο καύσης και όχι :<<...όσο αφορά την θερμοδυναμική απόδοση του κινητήρα, φυσικά και εξαρτάται από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος >> φιλέ GEMAT ![]() ![]() ![]() *Οι τιμές είναι τυχαιες, όχι πραγματικες. **Ακόμα περιμένω να πεις ποσά χιλιόμετρα έκανε με 200σαρες το varaπου έσπασε στη Κινέττα γιατί είχε μείνει με 2,5 λίτρα λαδί όπως είχες πει…................................ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Oπως προειπα.....θα με/μας κρινουν αυτοι οι λιγοι ¨η πολλοι που με/μας διαβαζουν!!!!!! Οσο για το ''δοκτορ μηχανολογιας'' μην εισαι αφελης......ηταν ειρωνικη απαντηση στον ΜανοΣαμο!!!!!! Το καταλαβαν και οι πετρες!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
αυτό που ξέρω εγώ, σοφέ Παντογνώστη, ότι τα υδρόψυχτα mega on-off της κατηγορίας του GS, έχουν λιγότερους ίππους από το παροχημένο αερόψυχτο (πλην του ΚΤΜ).
Το παράδειγμα με την αύξηση των στροφών είναι επιεικώς γελοίο που ανέφερες, λες και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στις εταιρίες να ανεβάζουν τις στροφές τους για να επιτύχουν καλύτερη απόδοση!! Σε πληροφορώ λοιπόν, διότι είσαι εντελώς άσχετος, ότι το GS 1200 που έχω με τους 2 εκκεντροφόρους δουλεύει χαλαρότατα σε ψηλές στροφές, ακριβώς διότι έχει 2 εκκεντρ. Σταματάω εδώ εγώ, διότι είναι σίγουρο ότι έχεις τρελά κόμπλεξ, μήπως και σου πει κάποιος κάτι σωστό. Πιστεύεις ότι γνωρίζεις όλα τα θέματα 100%. Περαστικά και καλή λευτεριά. Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Χαιρομαι που αυτοικανοποιεισαι με αυτον τον τροπο!!!! Ειναι ενας τροπος κι αυτος!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπραβο βρηκες τροπο και απαντησες παλι...Μαγικε παντογνωστη - ΞΕΡΟΛΑ...θα σου παρουμε παγωτο και θα σε παμε ατα τωρα.... |
|
|||
|
|||
![]()
Πιστευω οτι μετα απο 28 σελιδες και πολλα spam το θεμα εχει εξαντληθει (ξεφτυλιστει)
![]() ![]() ![]() Προτεινω το δικο μου ποστ να ειναι το τελευταιο ![]() ![]() ΑΜΗΝ !!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εδω φιλαρακι νομιζω οτι κανεις μεγαλο λαθος......εγω σε δικαιολογω,επειδη εισαι αρκετα μακρια και δεν εχεις γνωρισει τον γιωργο απο κοντα....
![]() ο γιωργος μπορει να μας τα κανει τσουρεκια ![]() ![]() ![]() ![]() ειναι στο φορουμ πολυ καιρο,συμμετεχει σε εκδρομες,συναντησεις και δεν εχει δειξει τετοια χαρακτηριστικα... ![]() δεν το παιζω δικηγορος,αλλα τα εχουμε πιει και συνταξιδεψει μαζι και αισθανθηκα την υποχρεωση να τα πω....ουφ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το θέμα έχει καταντήσει σήριαλ που θα μπορούσε κάλλιστα να παίξει prime time στο mega
![]() επειδή έχουμε ματάκια και βλέπουμε ο καθένας έχει σχηματίσει την γνώμη του πιστεύω... μπορείτε να καταθέσετε και άλλες,αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς προς άτομα. όλοι είμαστε αδέρφια και όταν πέσει κάποιος πονάμε πάντα. αν και εσάς δεν σας έχω γνωρίσει (ακόμα ![]() σίγουρα θα γελάσουμε πολύ,αν συνεχίσουμε ![]() ευγενικά κύριοι...ευγενικά! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 16:13 |
διακοπες κατα το ανοιγμα του γκαζιου... | ace_gln | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 30-03-2010 12:05 |
Πρόβλημα κατά την εκκίνηση. (R 1200 GS) | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 19-02-2010 16:37 |
μαμα εξατμιση απο gs 1200 που θα παρω την δευτερα | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 06-10-2009 00:44 |
εκπτωσεις στα μετρα κατα του καπνισματος | Alext | Χιούμορ | 13 | 29-06-2009 23:48 |