![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σαν? ![]() ![]() γενικα δε σ αρεσουν η το συγκεκριμενο? ![]() Απόσπασμα:
![]() εδω καποιοι εβλεπαν ως τεχνη το μαστιγωμα ενος μοντελου και ενα σκυλι δεμμενο για μερες και νηστικο να αργοπεθαινει... (εκθεση biennale αν δεν κανω λαθος)
|
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή εγώ το ξεκίνησα το πόστ:
- ΔΕΝ μπήκε για να πλακωθούμε μεταξύ μας! - Όλες οι απόψεις σεβαστές μια και η Τέχνη είναι όπως και να το κάνουμε και ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ σε μεγάλο βαθμό. - Κρίμα να καταλήξει το πόστ σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Στον καθένα μας αρέσουν και διαφορετικά πράγματα (και ευτυχώς και διαφορετικό ..πράμα γυναίκας ). |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εγω χαιρομαι πολυ με αυτου του ειδους ποστ και ο λογος ειναι,οτι φαινεται ποσο διαφορετικοι ανθρωποι ειμαστε....
![]() να πλακωθουμε ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση.....το γνωριζεις καλα οσο για την παρενθεση,για το διαφορετικο,δεν συμφωνω.... ![]() αν στην θεση της συγκεκριμενης γυναικας,ηταν η μονικα μπελουτσι,τοτε θα μιλουσαμε για εργο τεχνης... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τώρα αν αρχίσω να λέω οτι η τέχνη πρέπει να συγκρούεται με τους ισχύοντες κανόνες σκέψης κλπ κλπ θα με περάσετε για κανένα ψώνιο ή και γω δεν ξέρω τι, αλλά αυτά είναι τα πιστεύω μου, αυτά σπούδασα, αυτά εφαρμόζω σαν εικαστικός. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
+1200......σε αυτα συμφωνω μαζι σου
![]() |
|
|
|||