![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι θα χει Νάπο μου???? Τι θα χει????????
B M W ! ! !
|
|
|
|||
|
|||
|
τα ιδια... απλα δεν περναει καλα!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντα τέτοια παιδιά,άντε και στο επόμενο......
|
|
|
|||
|
|||
|
Συνάδελφε; ; ; Μεταξύ μας;
Σε πάει καρδιά να με δώσεις έτσι στεγνά για μία βίδα από τα έξτρα προβολάκια; Εξ' άλλου εμείς οργώσαμε και βουνά με χώμα και νεροπήγαδα πλακα κανουμε καρνταση εξαλου κανενα απο τα μοτορια μας δεν εκανε κιχχχ .... Αλλα θημαμε τι στιγμη που την επαθες και οταν το μαθαμε κρυβοσουνα μεσα στο κρανος και περιμενες την σχετικη καζουρα..... Νομιζω...!!!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευτυχώς δεν έχετε Νάπο να με φάει. . . και όλη τη Χόντα μαζί
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νίκο μου Καλησπέρα. Να πούνε ότι θέλουνε, να βγάλουν το γινάτι τους πάνω μας. Εδώ ολόκληρο διαστημόπλοιο όταν έμπαινε στην ατμόσφαιρα έγινε συντρίμμια. Για εμάς το μόνο που έχουν να μας πουν για κάτι βίδες που έσπασαν. Άσε που οι βίδες ήταν Γερμανικές. Όταν κάνεις τη σκούπα πάντα τρέχεις να τους προλάβεις όλους. Τι να κάνει και η μηχανή σε τόσο υψηλές ταχύτητες που οι GSούτε στην σκέψη τους μπορεί να χωρέσει. Honda πάλι Honda…………………….. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μην μιλας δεν σε περνει!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αμαν,πιανού λαδιερα ειναι αυτη? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλοι μου, μόλις μπήκαμε κι εμείς στο σπίτι μας! Γράψαμε αρκετά χιλιόμετρα σήμερα! Όλα καλά λοιπόν!
Jefe |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τουρίστας στην «ιστορία» μας, Αρχαίες Ελληνικές πόλεις ,Παράλια Μικράς Ασίας | morfeas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 20 | 28-07-2010 16:21 |
| Το GS Forum πίνει καφέ στο Κόμο της Ιταλίας 30-6-2010 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 01-07-2010 10:05 |
| Το GS Forum αναβαθμίζεται! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 10 | 23-03-2010 20:21 |
| Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 19:41 |
| Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |