![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα αποφασησα να το βαλω και εγω οποτε ειμαι μεσα.Ελπιζω μονο να ειναι ευκολη η τοποθετηση του μιας και ειμαι Χανια οποτε μαλλον θα το τοποθετησω μονος μου.Οταν ερθει η ωρα για την αποστολη θα βολευε η αντικαταβολη αλλα εως τοτε θα επικοινωνησουμε βεβαια το τηλεφωνο μου ειναι στο προφιλ μου.Ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Η τοποθέτηση είναι πανεύκολη - δυό βίδες ..... ![]() Στείλε πλήρη στοιχεία με pm .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όποιος θέλει φτερό από Κρήτη στο τέλος του μήνα θα είμαι εκεί με την μηχανή, αν μπορώ να σας φέρω θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω… Σε συνεννόηση με τον Νίκο για να μην χαλάσουμε την ομαδική με την γυναίκα να φοράει φούστα πέρασα μέσα από νερά και δεν αισθάνθηκε ούτε ψιχάλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα φτερά υπάρχουν και φυσικά θα σου φέρω ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 10:31 |
Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 18:58 |
Κατασκευή πίσω χαμηλού φτερού για 1200gs | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 71 | 13-09-2010 02:04 |