12-10-2010, 14:51
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)
|
|
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 12-14/1
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
Αργύρη μου σ'ευχαριστώ για τις ενέργειές σου... μπορείς να του επιβεβαιώσεις από τώρα ότι είμαστε ΟΚ για το Σάββατο το βράδυ!!!
Στείλε μου τα πλήρη στοιχεία ... δνση... τηλ.... στοιχεία ανθρώπου που επικοινώνησες... κλπ...
Επίσης, για την Παρασκευή το βράδυ... προτείνω τσιπουρο... το δίλημμα είναι το εξής... τα καλά τα τσιπουράδικα απ'όσο γνωρίζω... είναι στην περιοχή της Νέας Ιωνιας... μεγαλο τους πλεονέκτημα η ποιότητα... Στην παραλία του Βόλου, το καλό είναι η θέα και το πέρασμα, αλλά τα τσιπουράδικα εκεί είναι πιο tourist.... Γνωρίζω τον Ποσειδώνα και τον Ιωλκό.... τι λες λοιπόν...??
|
Υπάρχει ο Μονοσάνδαλος, το πιο γνωστό στο Βόλο, αλλά πολύ Τούριστ, προτιμώ Ιωλκό, στην παραλία. Εχει χώρο για τις μηχανές και θέα θάλασσα λιμάνι. Και μεζέδες άπαιχτους!!!
Το πιο καλύτερο είναι ο Μπόκος στην Ιωνία, στην οδός Μεάνδρου και Ελλησπόντου... Δεν έχω πάει, δεν έχω απόψη αλλά τα η "Βολιώτικη ρεμαλοπαρέα" προτείνει αυτό...
Σαφέστατα, οι ντόπιοι, έχουν καλύτερη άποψη by me!!!
Τα στοιχεία του μαγαζιού στην Κάτω Γατζέα είναι:
Καμάρες ιδιοκτήτης Γιάννης κατι... (Δεν ξέρω..)
Τηλ. με pm, θα σου έρθει...
Βρίσκεται στο κέντρο του παραλιακού δρόμου.. Θα το βρείτε σίγουρα, γιατι είναι το μοναδικό ανοικτό, σε αυτο το στυλ μαγαζί... Ασε που θα είμαι εκεί και θα σας περιμένω ούτως άλλωστε (όπως στα Τρίκαλα π.χ)
Κάτω Γατζέα Βόλου
|