![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδία καλησπέρα & από δω,
Ελπίζω να ήταν όμορφα για όλους. Δεν περίμενα πως ο δρόμος για τον Αφέντη Χριστό θα ήταν τόσο δύσκολος & λυπάμαι αν δυσαρέστηθηκαν κάποιοι |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() μη σκας ολα μια χαρα ηταν αψογα |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω δυσαρεστθηκα το adv δεν ανεβαινε με
τιποτα...... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχεις δικιο γιαυτο και εγω την αλλη φορα θα παρω τρακτερ να ξερω τι μου γινεται
|
|
|||
|
|||
![]() [IMG]
![]() Last edited by TAKIS04; 31-10-2010 at 19:32. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() 74 φωτογραφίες είναι, θα μας πάρει καμιά ωρίτσα... |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη δε μας είπες τι παίζεται στο Σκαλάνι.
Πάντως να είσαι καλά, δε ξέρω για τους άλλους εγώ πάντως σαν πρωτάρης κοιτούσα τι έκανες & σε αντέγραφα. Σίγουρα θα έιχα πάρει καμιά πουλάδα αν δεν ήσουν εσύ! Νομίζω η σημερινή δοκιμάσία μας έκανε πιο "αντράκια" οδηγικά & ποιο ώριμους & οι αγαπημένες μας επιβεβαίωσαν το διακριτικό τους : Gelande Stasse ( χώμα - δρόμος με τους Γερμανούς να έχουν βάλει το χώμα πρώτο ) |
|
|||
|
|||
![]()
Ετοιμάζονται...
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα βίντεο ξεχάστε τα, βγήκαν μόνο τα πρώτα στο ξεκίνημα, τα υπόλοιπα(και καλύτερα) για άγνωστους λόγους προς το παρόν χάθηκαν(γράφτηκαν σε άγνωστο φορμά)...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο για το άλλο, μη νομίζεις πως έχω εμπειρία, 4η φορά σε χώμα ήταν σήμερα, αυτό που κάνω είναι να οδηγάω όρθιος και να ανοίγω το γκάζι, οι μηχανές μας πάνε (καραπάνε θα έλεγα) εμείς είμαστε το ζήτημα, πιστεύω πως σιγά σιγά θα γίνουμε καλύτεροι. Ξεκινάω τις φωτογραφίες, είναι πολλές! ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διακοπές τέλος(στοπ)-Ηράκλειο καφές(στοπ)-Τετάρτη 1/9/2010(στοπ) | Albatros | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 05-09-2010 00:13 |
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαίου 2010 !!! | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 211 | 26-02-2010 04:16 |
Ελαστικα για χώμα | Chris Pavlou | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 01-06-2009 09:53 |
Μονοήμερη στη Ζαρούχλα από χώμα .... | Tigas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 26-03-2009 10:26 |