![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δέν ρώτησα εσένα.
Νομικά σπούδασες. Ευχαριστώ................. |
|
|||
|
|||
![]()
BMW έχω και καλά περνάω.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ναι αλά όταν είχες Honda περνούσες υπέροχα.Στην γλώσσα μας έχει διαφορά (το καλά απο το Υπέροχα). Μπορείς όποτε θελήσεις να επιστρέψεις στις παλλιές καλές εποχές. Καλό απόγευμα να έχεις.................... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλά γιατί με την BMW δεν έχω ακόμη μεγάλη εμπειρία Καλό απόγευμα και σε σένα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ήρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συνάδελφε; ; ; Μεταξύ μας;
Σε πάει καρδιά να με δώσεις έτσι στεγνά για μία βίδα από τα έξτρα προβολάκια; Εξ' άλλου εμείς οργώσαμε και βουνά με χώμα και νεροπήγαδα ![]() Απόσπασμα:
Καλές οι Γερμανίδες, αλλά εμείς σκεφτόμαστε και τον συνοδηγό. ![]() Καλός τον δέχτηκες Σοφία . . . Είναι κα-τα-πλη-κτι-κός . . . Γλώσσα δεν έβαλε μέσα ![]() ![]() Και εγώ λοιπόν στην έδρα μου ![]() Να ευχαριστήσω τους συνταξιδιώτες μου Θανάση-Κωνσταντίνο και Sakis ουάου για τα απίστευτα χιλιόμετρα που κάναμε παρέα, καθώς επίσης και όλους όσους μοιραστήκαμε τις ίδιες εικόνες, το κέφι και γενικά τα όλα όσα διατηρούσαν το καλό κλίμα μεταξύ μας. Με τους περισσότερους-ες, βρισκόμασταν για πρώτη φορά, αλλά από την πρώτη στιγμή, νοιώσαμε πως γνωριζόμασταν καιρό τώρα. . . Μπράβο σε όσους έτρεξαν, αγχώθηκαν και αφιέρωσαν χρόνο για την επιτυχή έκβαση του εκδρομικού, με όμορφες χιλιομετρικές επιλογές και μέρη διαμονής. Σύντομα και στην επόμενη. Καλά χιλιόμετρα σε όλους και περιμένουμε και τον Θανάση με τον Κωνσταντίνο να φτάσουν στον προορισμό τους για να ολοκληρώσουν και να κλείσουν το εκδρομικό. ![]() ΥΓ: Ψάχνω μολυβάκι για το αυτάκι μου . . . Last edited by nikos-x; 01-11-2010 at 18:59. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τουρίστας στην «ιστορία» μας, Αρχαίες Ελληνικές πόλεις ,Παράλια Μικράς Ασίας | morfeas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 20 | 28-07-2010 15:21 |
Το GS Forum πίνει καφέ στο Κόμο της Ιταλίας 30-6-2010 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 01-07-2010 09:05 |
Το GS Forum αναβαθμίζεται! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 10 | 23-03-2010 19:21 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 18:41 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 10:26 |