![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ειναι λογικο οσο πιο ακριβο και περιπλοκο ειναι ενα μηχανημα τοσο πιο ακριβη ειναι η συντηρηση και η επιδιορθωση οποιουδηποτε προβληματος αυτο παρουσιασει! ο καθενας τωρα λαμβανει υπ οψην οοοολες τις παραμετρους κι αποφασιζει αν θα κανει μια αγορα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν τα βλεπω και πολυ μεταξωτα ................οσο πιο ακριβο ειναι το μηχανημα καλα θα κανουν ο καθε κατασκευαστης να δινει αυτα που πληρωνει ο κοσμος..............αλλιως ας πουλησουν 12.000 ευρω την gs να το συζητησουμε.......τωρα θα τους δικαιολογησουμε κιολας? ................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
απλα δεν υπαρχει στον κοσμο μηχανημα που δε χαλαει και δε σου υπογραφει κανεις τετοιο συμβολαιο οσα λεφτα κι αν δωσεις! ![]() δηλαδη δεν καταλαβα,οτι ειναι ακριβο ειναι και ...ατρωτο?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ειπες κανεις 'ατρωτο' ?αλλα οχι να χαλαει με τοσα φραγκα στις 30000-20000χλμ .περιμενεις κατι καλυτερο για αυτα που πληρωσες...............ειμαι παθων για αυτο με τσαντιζει η κοροιδια τους !!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Δεν ειρωνευομαι εσενα φιλε μου αλλα τον Ντινοπουλο με τις ασυναρτησιες που λεει λογω ληγμενων φαρμακων που παιρνει για να μην βλέπει και διαβαζει αυτα που γραφονται εδω σε αυτο το φορουμ!!Να πλεει στην δικη του Νιρβανα οταν γραφονται αυτα...... για να ειναι ξεθολωτος οταν βγει ο ηλιος λαμπρος και ζεστος και βγάλει την καλη του για βολτα!! Αν ο ουρανος εχει συννεφα.....αστα δεν την κουναει ρουπι! Α, και που'σαι..... στην Αθηνα, στα ζορια δηλαδη, την κυκλοφορει μονον Χριστουγεννα. Πασχα και Αυγουστο που λειπει το 90% των αθηναιων...για να μην την ταλαιπωρησει και του βγάλει κανα κουσουρι! Γιατι αν του βγάλει......πως το λεν στους φιλους? εεεε!! πως το λεν??? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() φιλαρακι ο ντινοπουλος με τη μηχανη του εχει μπει σε ολα τα τερεν και κατω απο ολες τις καιρικες συνθηκες και τον εχει βγαλει ασπροπροσωπο(σχημα λογου ετσι,δε θελω σχολια )οποτε μην τον μπερδευεις με αλλους...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εξακολουθώ πάντως να αγνοώ την μη ορθή χρήση μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας.. ![]() Εγώ θέλω να την πάρω για να την καβαλάω στα πάντα! edit Συγνώμη στον άνθρωπο που άνοιξε ενα θρέντ για την ατυχία του! Last edited by tsak8; 03-11-2010 at 00:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Α, και τις κανουμε σερβις καθε 2152κμ (ουτε ενα παραπανω) δινοντας και κατι παραπανω στο απαραιτητα εξουσιοδοτημενο συνεργειο για να την προσεξουν ιδιαιτερως αφου την καραγουσταρουμε και θελουμε να συνεχισει να ειναι.... unstoppable!!! Ελπιζω να σε καλυψα!
Last edited by GeorgeP; 03-11-2010 at 00:36. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πάλι απώλεια λαδιών στο διαφορικό | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 19-12-2009 16:50 |
| αλλαγή κιβωτίου και πρόβλημα στο διαφορικό, 1100gs | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 03-06-2009 21:45 |