![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Περιεργα μου ακουγονται ολα αυτα, μιας και τα KTM, αλλα και τα BMW ειναι πολυ φτηνοτερα στην Αγγλια (και στην Σκωτια). Βαλε και τα μεταφορικα εξοδα, θα ηταν εντελως ασυμφορο.........δε ξερω....
|
|
|||
|
|||
![]()
Τον ρωτάω συνεχώς για τη μεταβίβαση κτλ και ο τύπος μου λέει οτι θα στείλει άνθρωπό του για να γίνει η μεταβίβαση και όλη η χαρτούρα εδώ..Το μόνο που μου ζητάει είναι νατου δώσω το μείλ μου που είναι συνδεδεμένο με το paypal για να μου βάλει τα λεφτά
Ρε μπας??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η πρέπει να είναι μυστικό? Δωστο ρε παιδί μου, εμένα θα με είχε φάει η περιέργεια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα εξάγω μοτοσακά στα Highlands freeeeeeeeedoooooooom ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το μειλ είναι και το username. Σε λίγο καιρό θα σου έρθει και μειλ από PayPalκαι καλά, που θα σου ζητήσει τον κωδικό κ.τ.λ. για μένα πρόσεχε
![]() Αν επιμένει, μια και θα έρθει και ο άνθρωπος του, μόνο μετρητά ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το paypal είναι μια χαρά...μέχρι στιγμής (φτου φτου φτου), όλα καλά... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φιλαρακι,με λενε αγαπουλη και εχω το Mail.....agapoulis@agapi.net... ενδιαφερομαι για την μοτο σου....δεν πειραζει που ειμαι στου ΔΙΑΟΛΟΥ το ΚΕΡΑΤΟ.....και οσο για τα χρηματα μη σε νοιαζει....θα ερθει δικος μου και τα χαρτια θα τα κανονισω εγω...απλα να μωρε....δωσε μου ενα μικρο στοιχειο ακομα....το μαιλ που εχεις συνδεσει τo pay pall.....και να...μωρε αν ειμαι και λίιιιιιιιιιιιιιιιγο μαγκας με τεχνογνωσια......θαδεις γλεντια ΜΕΤΑ............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φιλαρακι.......ΓΡΑΨΤΟΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ.....και μην δωσεις ΚΑΜΙΑ πληροφορια ΠΑΡΑΠΑΝΩ......ακομα και μια φαινομενικα αθωα πληροφορια μπορει να προκαλεσει πολλα.............. για περισσοτερα.......εχω τηλ στο προφιλ μου.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλό εε;;;;;;; Τι άλλο να σου πω; Εγώ δεν θα το έδινα.... Καλή τύχη!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μην δώσεις τίποτα... |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ??? | Albatros | Τι μας έτυχε | 25 | 06-11-2010 07:44 |
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? | jarhead | Ελλάδα | 11 | 27-08-2010 11:02 |
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΡΟΦΑΛΟΦΟΡΟΣ ;;;; | Acen | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 18-07-2010 17:50 |
ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ | MARK | Τι μας έτυχε | 3 | 13-04-2010 23:38 |
14ΟΣ ΜΙΣΘΟΣ: ΤΙ ΠΕΡΙΚΟΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ! | MARK | Επικαιρότητα | 10 | 02-03-2010 17:46 |