![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω παλι γιατι το θεωρω ωραιο?
μου αρεσει αρκετα και μαλιστα σε σημεια που αλλοι δεν θελουν να βλεπουν. πολυ καλη κινηση,μακαρι το βαρος να ειναι σε λογικα πλαισια,τωρα για το αν ειναι on/off η οχι λιγο με απασχολει,κι αλλες μηχανες τις πλασαρουν για on/off αλλα στην πραξη καλες ειναι απο θεμα τουριστικης οδηγησης...ονοματα μην λεμε... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ετσι και το Cross tourer κατω απο 250κιλα......ξεχασε το!!!! Last edited by GeorgeP; 06-11-2010 at 16:20. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απο αισθητικης πλευρας μου φαινεται χονδροειδεστατη με σοβαρη ελλειψη φινετσας, με σοβαρα δειγματα αντιγραφης σουλουπιου GS! Πολυ πλαστικουρα και ακαλεστητος ογκος!(οπως ακριβως και το varadero) Βεβαια αν δεν το δεις κατι απο κοντα δεν καταλαβαινεις τιποτα. Στις φωτο, μου αρεσε πολυ το multistrada αλλα live δεν μου αρεσε καθολου! Οσο για την αξιοπιστια...αν δεν βγει και να αρχισει να κανει χιλιομετρα για να δουμε δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις συμπερασμα, εκτος και αν εισαι μεντιουμ! Οσο για το τι θα κανει σε σχεση με την GS, αυτο θα το δουμε, γιατι και αλλα μηχανακια βλεπε tenere πιο φτηνα και αξιοπιστα θα την χτυπαγανε αλλα πηρανε τα γεννητικα μας οργανα απο πωλησεις. Γιατι? Γιατι ο μονος λογος να δωσεις πολλα λεφτα για μηχανη ειναι πρωτα απο ολα να την εχεις ερωτευτει! Οπως ακριβως συμβαινει με τις γυναικες! Δεν θα τρεξεις πισω απο την Βασιλειαδου επειδη δεν αρωσταινει, αλλα πισω απο την γκομεναρα και ας αρωσταινει οσο συχνα θελει! |
|
|||||
|
|||||
![]()
Εγω το ξεχασα ηδη! αλλα εσυ το θυμασαι συχνα με τα 230κιλα της GS (με λαδια και βενζινη) και τα 256 της Adve (με λαδια και βενζινη)?????
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
βιαζεσαι πολυ!!!!! Το Τενερε παρουσιαστηκε την ανοιξη και αρχισε πωλησεις το καλοκαιρι....περιμενε!!!! εξάλλου η οικονομικη κριση δεν επιτρεπει ακουμπημα 17000 σε οποιοδηποτε δικυκλο! Εδω η GS εχει πτωση 19% και σε συνολο η εταιρεια 47% (πηγη ΣΕΑΑ) Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
ακυρο λογω διπλοποσταρισματος!
Last edited by GeorgeP; 06-11-2010 at 22:38. |
|
|||
|
|||
![]()
1)Οντως τα λιγα κιλα διαφορα δεν κανουν τη διαφορα ουτε οι αναρτησεις,ουτε το στισημο ουτε κατι αλλο αν εισαι κολλημενος με ενα μηχανακι!
2)7 μηνες και 7 χρονια λες και συμφωνω και εγω, ομως το κοινο εχει ηδη αποφασισει εχει βγαλει την gs πρωτη επιλογη του για το 2010! Μηπως ειναι και αυτο φτιαχτο απο την BMW ή ειναι προπαγανδα των περιοδικων? Οταν αλλαξει το σκηνικο μπορεις να το ευχαριστηθεις οσο θες και θα το δεχτουμε και εμεις με χαρα! Μεχρι τοτε ομως η GS ειναι η πρωτη επιλογη του κοσμου! Αχ ολοι θυματα του μαρκετινγκ ειμαστε! Ας ειμαστε κι ας το ευχαριστιομαστε! Αλλωστε αυτες οι μηχανες μας αξιζουν. Τετοια κοροιδα ειμαστε! 3)Varadero δεν θα παρω ετσι κι αλλιως γιατι αν ηθελα αξιοπιστια, θα εμενα με το tdm που ειχα πριν, αλλα και αν επαιρνα δεν θα εμπαινα σε ενα φορουμ για να χλευασω τους κατοχους καποιας συγκεκριμενης μαρκας για την αξιοπιστια, επιδοσεις κλπ! Αυτο ισως μαρτυρουσε κρυφους ποθους φιλε Γιωργο!!!!! Δεν θα εμπαινα ποτε στους aprilia bikers να κατηγορησω τα μηχανακια τους για την δεδομενα χαμηλη αξιοπιστια τους! Ο καθενας καβαλαει οτι γουσταρει με τα θετικα και τα αρνητικα του! Θα μπορουσες ποτε να πεις τους moto gouzαιους θυματα του marketing που εχουν και αυτοι μηχανακια που χαλανε? ΠΙΟ MARKETING? 4) Εν κατακλειδι γιατι ξεφυγαμε πολυ απο το θεμα, μακαρι το νεο varadero ειναι καλο και να το χαρουν οσοι αναβατες το επιλεξουν! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν παλι θελεις να δεις σοβαρη αξιοπιστια σε μια μοτοσυκλετα μεγαλου τουρισμου που προοριζεται για χρηση σε καθε δρομο (με τους οποιους περιορισμους επιβαλει ο σχεδιαστικος προσανατολισμος της) σταματα να αφαιρεις γραμαρια αποε δ και απο εκει διοτι τοτε θα εχεις σπασμενους αφαλους δισκοφρενων και προβληματικους αξονες!! ας γινει αντιληπτο οτι μεγαλος τουρισμος και χωμα ΔΕΝ συνυπαρχουν αρμονικα!!! Αν θελεις να το καταλαβεις αυτο εχει καλως, αν οχι λυπαμαι, θα εισαι κι εσυ ενα ακομα θυμα του μαρκετινγκ!! Το Βαραντερο με κουπια ζυγιζει ακριβως οσο και η GS με τα καταρτια!!!!!! ![]() ![]() Φιλε μου η Χοντα εχει παραδοση στην αξιοπιστια οπως και η BMW, μονον που η πρωτη την συνεχιζει ενω η δευτερη....αστα να πανε!!!!!! Σε περιοδο κρησης πωλουνται και τα δυό ναι, αλλα η GS ειναι 7 χρονια στις βιτρινες ενω η Τενερε ουτε 7 μηνες! Ασε που δεν υπαρχει και ετοιμοπαραδοτη!!! Δεν θα παρεις ποτε Βαρκαντερο διοτι αν το κανεις για καποιο λογο δεν θα ''σου κατσει'', παντα και παντου θα βλεπεις εφιαλτες οτι κατι εχει, οτι αυτο δεν ειναι σωστα βαλμενο κ.λ.π.!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
''Αξιοπιστια''Χοντα.
Ο κινητηρας εχει 30,000χλμ. Βοηθεια μας............... ![]() Last edited by manosamos; 06-11-2010 at 23:23. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |