GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Άλλες εταιρίες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-11-2010, 06:06
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

εγω παλι γιατι το θεωρω ωραιο?
μου αρεσει αρκετα και μαλιστα σε σημεια που αλλοι δεν θελουν να βλεπουν.
πολυ καλη κινηση,μακαρι το βαρος να ειναι σε λογικα πλαισια,τωρα για το αν ειναι on/off η οχι λιγο με απασχολει,κι αλλες μηχανες τις πλασαρουν για on/off αλλα στην πραξη καλες ειναι απο θεμα τουριστικης οδηγησης...ονοματα μην λεμε...
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 16:19
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
............................μακαρι το βαρος να ειναι σε λογικα πλαισια.....
Φιλε μου, τουρισμος ανευ βαρους δεν γινεται! Λες η Γιαμαχα δεν θα μπορουσε να κανει το Σουπερ Τενερε 230 κιλα αντι των 260+? Αν το εκανε τοτε θα επρεπε να αφαιρεσει γραμμαρια απο εδω και απο εκει, οπως εκανε και η BMW στην GS, αλλα τοτε θα επαιρνε προβληματα αξιοπιστιας π.χ. αξονα (μικροτερη διαμετρο και κοντυτερος απο την GS100, δεν λεω τιποτε για τις παλιοτερες κατασκευες της γιατι θα κλαψουμε ολοι μαζι), η φωλια(βαση) του δισκοφρενου που εχει ραγισει, ετοιμη να σπασει, δεν ξερω κι εγω σε ποσους φιλους φανερους και κρυφους κ.λ.π.!!!
Ετσι και το Cross tourer κατω απο 250κιλα......ξεχασε το!!!!

Last edited by GeorgeP; 06-11-2010 at 16:20.
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 21:15
yamdoc Ο/Η yamdoc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Μoto: gs 1200 adv

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ετσι και το Cross tourer κατω απο 250κιλα......ξεχασε το!!!!
Aρα off road με πανω απο 250 κιλά ψιλοξεχασε το και εσυ!
Απο αισθητικης πλευρας μου φαινεται χονδροειδεστατη με σοβαρη ελλειψη φινετσας, με σοβαρα δειγματα αντιγραφης σουλουπιου GS!
Πολυ πλαστικουρα και ακαλεστητος ογκος!(οπως ακριβως και το varadero)
Βεβαια αν δεν το δεις κατι απο κοντα δεν καταλαβαινεις τιποτα. Στις φωτο, μου αρεσε πολυ το multistrada αλλα live δεν μου αρεσε καθολου!
Οσο για την αξιοπιστια...αν δεν βγει και να αρχισει να κανει χιλιομετρα για να δουμε δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις συμπερασμα, εκτος και αν εισαι μεντιουμ!
Οσο για το τι θα κανει σε σχεση με την GS, αυτο θα το δουμε, γιατι και αλλα μηχανακια βλεπε tenere πιο φτηνα και αξιοπιστα θα την χτυπαγανε αλλα πηρανε τα γεννητικα μας οργανα απο πωλησεις. Γιατι? Γιατι ο μονος λογος να δωσεις πολλα λεφτα για μηχανη ειναι πρωτα απο ολα να την εχεις ερωτευτει! Οπως ακριβως συμβαινει με τις γυναικες! Δεν θα τρεξεις πισω απο την Βασιλειαδου επειδη δεν αρωσταινει, αλλα πισω απο την γκομεναρα και ας αρωσταινει οσο συχνα θελει!
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 21:37
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yamdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
Aρα off road με πανω απο 250 κιλά ψιλοξεχασε το και εσυ!!
Εγω το ξεχασα ηδη! αλλα εσυ το θυμασαι συχνα με τα 230κιλα της GS (με λαδια και βενζινη) και τα 256 της Adve (με λαδια και βενζινη)?????

Απόσπασμα:
Απο αισθητικης πλευρας μου φαινεται χονδροειδεστατη με σοβαρη ελλειψη φινετσας, με σοβαρα δειγματα αντιγραφης σουλουπιου GS!
Πολυ πλαστικουρα και ακαλεστητος ογκος!(οπως ακριβως και το varadero!!
Συμφωνουμε ολοι φανταζομαι στην υποκειμενικοτητα της παραπανω διαπιστωσης!!!

Απόσπασμα:
Βεβαια αν δεν το δεις κατι απο κοντα δεν καταλαβαινεις τιποτα. Στις φωτο, μου αρεσε πολυ το multistrada αλλα live δεν μου αρεσε καθολου!!!
Εδω κιαν συμφωνουμε!!!!!!

Απόσπασμα:
Οσο για την αξιοπιστια...αν δεν βγει και να αρχισει να κανει χιλιομετρα για να δουμε δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις συμπερασμα, εκτος και αν εισαι μεντιουμ!!!!
Honda ειναι και οχι BMW, Ducati!!

Απόσπασμα:
Οσο για το τι θα κανει σε σχεση με την GS, αυτο θα το δουμε, γιατι και αλλα μηχανακια βλεπε tenere πιο φτηνα και αξιοπιστα θα την χτυπαγανε αλλα πηρανε τα γεννητικα μας οργανα απο πωλησεις.!

βιαζεσαι πολυ!!!!! Το Τενερε παρουσιαστηκε την ανοιξη και αρχισε πωλησεις το καλοκαιρι....περιμενε!!!! εξάλλου η οικονομικη κριση δεν επιτρεπει ακουμπημα 17000 σε οποιοδηποτε δικυκλο! Εδω η GS εχει πτωση 19% και σε συνολο η εταιρεια 47% (πηγη ΣΕΑΑ)

Απόσπασμα:
Γιατι? Γιατι ο μονος λογος να δωσεις πολλα λεφτα για μηχανη ειναι πρωτα απο ολα να την εχεις ερωτευτει! Οπως ακριβως συμβαινει με τις γυναικες! Δεν θα τρεξεις πισω απο την Βασιλειαδου επειδη δεν αρωσταινει, αλλα πισω απο την γκομεναρα και ας αρωσταινει οσο συχνα θελει!
αν τρεχεις πισω απο τις γυναικες αντι να τρεχουν αυτες πισω απο εσενα......αστα, αλλαξε αθλημα φιλε μου!
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 22:08
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω το ξεχασα ηδη! αλλα εσυ το θυμασαι συχνα με τα 230κιλα της GS (με λαδια και βενζινη) και τα 256 της Adve (με λαδια και βενζινη)?????
Οταν μιλαμε για βαρος μηχανης, εννοουμε το καθαρο βαρος της και οχι με την ομπρελα, τη θεια Μαρια πισω και τον Οβελιξ οδηγο. Τα συγκρινουμε στεγνα ολα!
Αληθεια το varadero με τα κουπια ποσο ζυγιζει?

Συμφωνουμε ολοι φανταζομαι στην υποκειμενικοτητα της παραπανω διαπιστωσης!!!
Εννοειται πως η υποκειμενικοτητα των αποψεων μου χαρακτηριζει μονο εμενα!

Εδω κιαν συμφωνουμε!!!!!!

Honda ειναι και οχι BMW, Ducati!!
Ασε γιατι και η bmw εχει ονομα αξιοπιστιας, οπως καθε τι γερμανικο κι ομως τελευταια εχει ριξει πολυ τον πηχυ! Αν δεν γραψει χιλιομετρα και βγουν οι πρωτες εντυπωσεις το ονομα Honda με αφηνει αδιαφορο!

[/COLOR][/COLOR]

βιαζεσαι πολυ!!!!! Το Τενερε παρουσιαστηκε την ανοιξη και αρχισε πωλησεις το καλοκαιρι....περιμενε!!!! εξάλλου η οικονομικη κριση δεν επιτρεπει ακουμπημα 17000 σε οποιοδηποτε δικυκλο! Εδω η GS εχει πτωση 19% και σε συνολο η εταιρεια 47% (πηγη ΣΕΑΑ)
Σε περιοδο κρισης πωλουνται και οι δυο μοτο. Πια ειναι πρωτη σε πωλησεις? Το tenere? Δεν νομιζω!

αν τρεχεις πισω απο τις γυναικες αντι να τρεχουν αυτες πισω απο εσενα......αστα, αλλαξε αθλημα φιλε μου!
Οταν θα παρω varkadero μπορει να αρχισουν να κυνηγανε και εμενα(μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα)! Το axe και η varadero ρε παιδι μου ειδες τι κανουν!
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 22:36
Senior Member

ακυρο λογω διπλοποσταρισματος!

Last edited by GeorgeP; 06-11-2010 at 22:38.
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 23:01
Senior Member

1)Οντως τα λιγα κιλα διαφορα δεν κανουν τη διαφορα ουτε οι αναρτησεις,ουτε το στισημο ουτε κατι αλλο αν εισαι κολλημενος με ενα μηχανακι!
2)7 μηνες και 7 χρονια λες και συμφωνω και εγω, ομως το κοινο εχει ηδη αποφασισει εχει βγαλει την gs πρωτη επιλογη του για το 2010! Μηπως ειναι και αυτο φτιαχτο απο την BMW ή ειναι προπαγανδα των περιοδικων? Οταν αλλαξει το σκηνικο μπορεις να το ευχαριστηθεις οσο θες και θα το δεχτουμε και εμεις με χαρα! Μεχρι τοτε ομως η GS ειναι η πρωτη επιλογη του κοσμου! Αχ ολοι θυματα του μαρκετινγκ ειμαστε! Ας ειμαστε κι ας το ευχαριστιομαστε! Αλλωστε αυτες οι μηχανες μας αξιζουν. Τετοια κοροιδα ειμαστε!
3)Varadero δεν θα παρω ετσι κι αλλιως γιατι αν ηθελα αξιοπιστια, θα εμενα με το tdm που ειχα πριν, αλλα και αν επαιρνα δεν θα εμπαινα σε ενα φορουμ για να χλευασω τους κατοχους καποιας συγκεκριμενης μαρκας για την αξιοπιστια, επιδοσεις κλπ! Αυτο ισως μαρτυρουσε κρυφους ποθους φιλε Γιωργο!!!!! Δεν θα εμπαινα ποτε στους aprilia bikers να κατηγορησω τα μηχανακια τους για την δεδομενα χαμηλη αξιοπιστια τους! Ο καθενας καβαλαει οτι γουσταρει με τα θετικα και τα αρνητικα του! Θα μπορουσες ποτε να πεις τους moto gouzαιους θυματα του marketing που εχουν και αυτοι μηχανακια που χαλανε? ΠΙΟ MARKETING?
4) Εν κατακλειδι γιατι ξεφυγαμε πολυ απο το θεμα, μακαρι το νεο varadero ειναι καλο και να το χαρουν οσοι αναβατες το επιλεξουν!
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 22:37
Senior Member

Απόσπασμα:
Οταν θα παρω varkadero μπορει να αρχισουν να κυνηγανε και εμενα(μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα)! Το axe και η varadero ρε παιδι μου ειδες τι κανουν!
Το καθαρο βαρος του Βαραντερο ειναι 220 κιλα, 204 της GS και 224 της Adve!! Νομιζεις οτι τα +16 του Βαραντερο εναντι της GS και τα -4 εναντι της Adve ειναι σοβαρη διαφορα γα την χρηση στο χωμα για αυτες τις μοτοσυκλετες? Αν θελεις να δεις σοβαρη διαφορα κιλων σε χρηση στο χωμα καβαλα ενα ΚΤΜ, ενα Χοντα CRF, BMW G 450, ενα Huseberg και τοτε τα ξαναλεμε! Σου μιλαει παλιος και επι αρκετα χρονια αγωνιζομενος στο ΜΧ και εντουρο!!
Αν παλι θελεις να δεις σοβαρη αξιοπιστια σε μια μοτοσυκλετα μεγαλου τουρισμου που προοριζεται για χρηση σε καθε δρομο (με τους οποιους περιορισμους επιβαλει ο σχεδιαστικος προσανατολισμος της) σταματα να αφαιρεις γραμαρια αποε δ και απο εκει διοτι τοτε θα εχεις σπασμενους αφαλους δισκοφρενων και προβληματικους αξονες!!
ας γινει αντιληπτο οτι μεγαλος τουρισμος και χωμα ΔΕΝ συνυπαρχουν αρμονικα!!!
Αν θελεις να το καταλαβεις αυτο εχει καλως, αν οχι λυπαμαι, θα εισαι κι εσυ ενα ακομα θυμα του μαρκετινγκ!!

Το Βαραντερο με κουπια ζυγιζει ακριβως οσο και η GS με τα καταρτια!!!!!!

Φιλε μου η Χοντα εχει παραδοση στην αξιοπιστια οπως και η BMW, μονον που η πρωτη την συνεχιζει ενω η δευτερη....αστα να πανε!!!!!!

Σε περιοδο κρησης πωλουνται και τα δυό ναι, αλλα η GS ειναι 7 χρονια στις βιτρινες ενω η Τενερε ουτε 7 μηνες! Ασε που δεν υπαρχει και ετοιμοπαραδοτη!!!

Δεν θα παρεις ποτε Βαρκαντερο διοτι αν το κανεις για καποιο λογο δεν θα ''σου κατσει'', παντα και παντου θα βλεπεις εφιαλτες οτι κατι εχει, οτι αυτο δεν ειναι σωστα βαλμενο κ.λ.π.!!
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 22:56
xt1200z Ο/Η xt1200z βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Πρέβεζα
Μoto: Super Tenere 1200

Απόσπασμα:
Γιατρέ,πως ''κατάντησες'' έτσι βρέ?
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 23:17
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

''Αξιοπιστια''Χοντα.
Ο κινητηρας εχει 30,000χλμ.
Βοηθεια μας...............
Attached Images
File Type: jpg 09-7-2 254 (Small).jpg (58.2 KB, 33 views)
File Type: jpg 09-7-2 257 (Small).jpg (54.8 KB, 30 views)

Last edited by manosamos; 06-11-2010 at 23:23.
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης