![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Μήπως να κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις όλο το θέμα με τις απαντήσεις που δόθηκαν ![]() Nigeria rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε δυνατά να πουλήσουμε στην Ευρώπη αχ ρε Ελλαδάρα, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ένα κομμάτι της δουλειάς μου είναι το e-commerce, οι διαδυκτιακές και οι τραπεζικές συναλλαγές και επίσης είμαι χρόνια χρήστης του paypal Απλώς θέλω να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει ο τύπος. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αστα Αντρεα...αυτα που σου γραφει στο email ειναι copy paste με τα αυτα που εγραφε στο email προς εμενα. "I love a burgain" και μ@λ@κιες. Φολα η δουλεια..απατη σιγουρα...αλλα εσυ ξερεις καλυτερα να προφυλαχτεις λογω επαγγελματος κλπ. ------------ Οσο για μερικες εξυπναδες που διαβασα απο ορισμενους που απαντησαν εδω μεσα θα πω οτι ..ε δεν ειμαστε και τοσο μ@λακες. Απλα ενημερωνουμε το κοσμο και ενημερωνομαστε για το τι γινεται. Αν το κολπο ειναι της μοδας τελευταια καλο ειναι να ακουστει ωστε να προστατευτουν οι συμφορουμιτες. Ετσι εξυπηρετει το forum και το σκοπο του. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Member Οσο για μερικες εξυπναδες που διαβασα απο ορισμενους που απαντησαν εδω μεσα θα πω οτι ..ε δεν ειμαστε και τοσο μ@λακες. Απλα ενημερωνουμε το κοσμο και ενημερωνομαστε για το τι γινεται. Αν το κολπο ειναι της μοδας τελευταια καλο ειναι να ακουστει ωστε να προστατευτουν οι συμφορουμιτες. Ετσι εξυπηρετει το forum και το σκοπο του.[/QUOTE] ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ποιές είναι οι εξυπνάδες που ακούστηκαν σε αυτό το νήμα; |
|
|||
|
|||
![]() Ποιές είναι οι εξυπνάδες που ακούστηκαν σε αυτό το νήμα;[/QUOTE] Ελα Μαικ...εσυ καλα τα ειπες..εκανα refer σε κατι αλλα σχολια που ειπαν καποιοι...αν κοιταξεις ποιο πανω θα δεις |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Μιχαλιό, δεν νομίζω κ εγώ, όπως κ ο Μιχάλης Χατζηλίας, ότι τα σχόλια ήταν ειρωνικά .... Απλά συμβουλευτικά ήταν, ίσως με πιο "έντονο" ύφος κ αυτό, για να προειδοποιήσουν κ όχι για να ειρωνευτούν κάποιον .... ![]() Το ρεζουμέ είναι ότι, όλα πρέπει να γράφονται, για να ενημερώνονται ΟΛΟΙ - γνώστες κ μη .... ![]() Κάτι ανάλογο, έχει γραφτεί και εδώ ....
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΑΠΟ ΕΕ..... | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 27 | 04-11-2010 10:58 |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
ΣΕ ΜΟΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΕΟ ???? | habu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 27-07-2010 14:03 |
ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΕ 26 GPIXELS ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 29-03-2010 12:54 |
ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ !!! | wolferin | Ανέκδοτα | 3 | 27-02-2009 14:19 |