![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μέσα κι εμείς, ε Τεό? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[CENTER]Βεβαιος και Εμείς πάμε και απο ποιο Νωρίς για να απολαύσουμε τον καφε μας Γιατι επειτα απο κάποια ώρα μας βλέπουν δυο περίεργα μάτια γεμάτα απορία........!!!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Δεν θέλει και πολύ σκέψη.... Ω ναι καλά καταλάβατε! Είναι απο τις Τετάρτες που είμαστε free και θα είμαστε παρέα σας! Διπλός φυσικά! Ελα που κάνετε και τους δύσκολους!!! Σας θέλω και διπλούς βεβαίως βεβαίως! Απόσπασμα:
Συνονόματε όπως καταλαβαίνεις μαζεύεται και γυναικοπαρέα οπότε βγάλε την απο την αναμονή και φέρε την!!!
Εχουμε και κάτι καλά παιδια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και συζητάμε το "διπλοί" ![]() Κι αλλού δηλώνες αλλά μας την κοπάναγες τελικά ![]() Άντε γιατί σε χάσαμε! |
|
|||
|
|||
![]()
Θα... στρίψω και εγώ λίγο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εγω σας έχασα και θέλω να τα πούμε!!! Εν'τω μεταξύ ακόμα να πάμε καποια βόλτα μαζί! Την μια φορά που πήγα με τον άλλο στο Παρνασό είχες ακυρώσει εσύ! Τώρα που ήρθες εσύ στην τελευταία ακύρωσα εγώ! Αντε να δούμε μου φαίνεται φίλε Αντώνη μονάχα σε τίποτα καφέδες και κοψιδομαχίες θα βρισκόμαστε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ναι μέσα μου το είπε..... Και εγώ εάν με θέλετε......... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 28/04/2010 | frits | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 02-05-2010 19:03 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Μ. Τετάρτη 31/3/2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 04-04-2010 20:04 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 24/02/10 | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 43 | 25-02-2010 19:09 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 13/1/10 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 42 | 15-01-2010 15:45 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 2/12/09 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 57 | 14-12-2009 23:07 |