![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλά οι αντμιν κάνανε μια αλλαγή για να λειτουργήσει σωστά το "νεες" δημοσιεύσεις όπως είπε ο CP. Αν θέλει κάποιος να ξαναδεί τις νέες δημοσιεύσεις πρέπει να κάνει back στον browser. Αν τον κλείσει και τον ξανανοίξει θα χαθούν.
Last edited by gepol; 01-12-2010 at 18:05. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν έρθει απάντηση θα την δείς...με κλικ στο νεες δημοσιεέυσεις Αν θες να δείς που έχεις ποστάρει πας εδώ... |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ διαπίστωσα το θέμα, αλλά ο ΜΕΓΑΣ ΓΚΟΥΡΟΥ CP με διαφώτισε...
Οταν ποστάρουμε σε ένα thread, το thread αυτό δεν εμφανίζεται στις "νέες δημοσιευσεις μέχρι να ποστάρει κάποιο μέλος ξανά στο ίδιο thread...ΑΠΛΟ!!! Μπορείς να το δείς μέχρι εκείνη την στιγμή μόνο τις επιμέρους ενότητες. ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ???? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άσχετο αλλά θα το πω μιας και κολλάει και μπορεί να είναι χρήσιμο:
Εγώ αυτό που κάνω και με βολεύει πάρα πολύ είναι να πατάω τις "Νέες δημοσιεύσεις" και μετά να ανοίγω τα θέματα πατώντας το ΜΕΣΑΙΟ κουμπί του ποντικιού (ή ροδέλα) πάνω τους. Με αυτό τον τρόπο τα links ανοίγουν σε νέες καρτέλες (tabs). Ανοίγω πχ 10 θέματα και ένα ένα που διαβάζω τα κλείνω. Έτσι δεν πάω μπρος - πίσω. Αυτή η μέθοδος βέβαια προυποθέτει την ύπαρξη του ποντικιού (...) και την ύπαρξη πάνω του του μεσαίου κουμπιού (ως γνωστόν τα ποντίκια των mac έχουν μόνο 1 κουμπί...) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάντως κι εμένα μ'αρέσει που οι "Νέες δημοσιεύσεις" είναι όντως νέες δημοσιεύσεις, μπράβο στους admins. Παλαιότερα για να μη γίνεται μπάχαλο σημείωνα τα forums σαν διαβασμένα συνέχεια (από το "Γρήγοροι Σύνδεσμοι"). Αν θέλω να δω όλα τα σημερινά posts υπάρχει και αυτό το link εκεί. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν παίζει σε όλους αυτό.εγώ ας πούμε βλέπω όλες τις δημοσιεύσεις.
ερώτηση αν πάτε πάνω αριστερά στον πίνακα ελέγχου,δεν σας βγάζει τα θέματα τα οποία έχετε συμμετάσχει ασχέτως αν υπάρχουν νέα μυνήματα? αν όχι τότε πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτήσεις για τρια θέματα που με απασχολούν | BMAR | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 17-11-2010 15:07 |
Μου`βγαλε τη ψυχη,του`βγαλα τα ματια..! | stukas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 06-05-2010 19:03 |
ΝΕΟ BLOG.....με θέματα ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ..... | nkriaras | Διάφορα | 6 | 30-03-2010 14:09 |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 00:00 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 12:22 |