![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και που είσαι ακόμα.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγα ρε σεις τι εγινε δηλαδη?? Εγω το βρισκω πιο σωστο απο αυτο που εκαναν σε εμας στο σχολειο που μας αναγκαζαν ολους να μαθουμε το πατερ ημων το πιστευω και αλλα τετοια τροπαρια ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ χωρις να ρωτησουν καν αν ειναι ολοι χριστιανοι η οχι... εκει δεν ζορισαν κανεναν και πρεπει επιτελους να καταλαβουμε την σημασια της ανεξιθρησκειας. με το ζορι χριστιανοι με παροπιδες. ο καθενας την θρησκεια την εχει μεσα του και οτι και αν συμβει γυρω του δεν αλλαζει τιποτα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για πιτσιρίκια μιλάμε, ποιά επιλογή είχαν; ¨Οταν μας μαθαίναν τις προσευχές στο δημοτικό, οι περισσότεροι Ελληνες είχαν δει μουσουλμάνους σε ταινίες μόνο. |
|
|||
|
|||
![]()
στο νηπιαγωγείο της μικρής μου, τους μάθαιναν κάποια "προσευχή" για το μεσημεριανό φαγητό με χριστούλιδες και κάτι τέτοια τέλος πάντων....δεν με πειράζει ιδιαίτερα γιατί θα μεγαλώσει και γρήγορα θα μάθει την πραγματική ιστορία με το παπαδαριό...
Έχω δει όμως και μερικά παιδάκια που τα φέρνουν οι μαμάδες τους με μαντήλες...πραγματικά ενοχλήθηκα που θα έπρεπε να ανεχτούν οι δύσμοιροι αλλοδαποί τις ανεγκέφαλες και απροσάρμοστες δασκάλες των παιδιών μας. PS... Και μην ακούσω για τον "πατριωτισμό" της εν λόγω δασκάλας γιατί η ίδια έκανε τα αδύνατα-δυνατά να μας πείσει πως οργάνωσε 30 λεπτά γιορτής για το Πολυτεχνείο (σε 5χρονα !!!!)... Μας ανάγκασε να καθυστερήσουμε το πρωι στις δουλειές μας και να αγκαρέψουμε συγγενείς και φίλους να κρατήσουν τα παιδιά μετά τις 10 το πρωί ώστε να τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() sorry Δημήτρη εάν σε προσέβαλα .....προσωπικές απόψεις εκφράζω... ![]() βέβαια δεν νομίζω ότι το νόημα του κειμένου περιορίζεται από τη τοποθέτησή μου αυτή ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να το εκαναν αυτο στα δικα μου παιδια και τους ελεγα εγω!!!
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κόντεψαν να λιντσάρουν τον Θ.Πάγκαλο | merik | Ελλάδα | 29 | 06-09-2010 15:31 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 22:41 |
Καντε τον Firefox να πεταει..!!! | georgekostas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 15-03-2010 21:00 |
Tι να πω για τον μ......ακα!!!! | Kolokas | Μου τη δίνει που ..... | 17 | 14-03-2010 03:02 |
Έβαλαν το νεκρό μωρό τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 7 | 17-12-2009 06:47 |