![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το άρθρο 44 αναφέρεται στην υποχρέωση του οδηγού να διευκολύνει τα οχήματα άμεσης ανάγκης, άρα σχετικά… άσχετο με το θέμα, ρίξε και μια ματιά στο άρθρο 46 παρ.1 και απάντησε στην απλή ερώτηση : είναι τα στρομπο <<προσθήκη εξαρτήματος>> που απαγορεύεται , δεν προβλέπεται από τις διατάξεις , και γι αυτό κανένα όχημα δεν παίρνει έγκριση τύπου για κυκλοφορία με τέτοια φώτα ? (εκτός ειδικών αδειών ). Είναι επικίνδυνα γιατί προκαλούν θαμβωση στους λοιπούς οδηγούς (προπορευόμενους ΄η αντιθέτως ερχόμενους) ,άρα μπορούν να εφαρμοστούν οι διατάξεις αυτού του άρθρου ?
……….υπάρχει και συνέχεια … υπάρχει και σχετικά σχετικό παράθυρο….αν και μάλλον δεν χρειάζεται.- |
Tags |
στρομπο, light, strobe, strobo |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 10:06 |
την πηρα την νεα κυρια μου!!!! | thirio | Γενικά - Αναβάτης | 46 | 13-02-2010 17:54 |
Free Video με High Lights από Μαλαισία .. | frits | Αγώνες | 4 | 31-10-2009 11:59 |
Δεν θα ξαναπαραπονεθώ για την δουλειά μου | EOD-K9 | Χιούμορ | 13 | 12-10-2009 17:26 |
Xenon lights on GSs | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 03-09-2009 15:04 |