![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό είναι σίγουρο! Θα το ήθελα πολύ και θα το πραγματοποιήσουμε άμεσα, είτε στην επόμενη συνάντηση του forum, είτε κάποιο Σάββατο σε μια προγραμματισμένη μεταξύ μας εξόρμηση. Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πάρα πολύ ωραίες φίλε Στράτο! Την Εχω ερωτευτεί ήδη!!! Την μηχανή δηλαδή μην παραξηγηθούμε! Αν και μου αρέσει και η ανθρακί σαν την δικιά μου η κίτρινη θα πηγαίνει καλύτερα με την Rallye 3 τη στολή!!! ![]() Πρόταση: Αν άνοιγες και ένα θρεντάκι δικό σου εδώ: Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις μοτό μας) - GS Forum θα μπορούσουμε να σχολιάσουμε απο κάτω απο τις φωτογραφίες σου και να τις βλέπουν περισσότεροι!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ξέχασα να σου πω ότι σε περιμένω και εγώ για καφεδάκι στο Λαύριο με την μπουμπού σου και την παρέα σου!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Στρατο για το ταξιδι που ετοιμαζεις ο καιρος πλησιαζει!!
Φετος τελη Αυγουστου, απο 13 μαλλον θα ειμαι και γω στα ιδια περιπου εδαφη (ιταλια) με 1200gs. Θα μεινω 10 μερες. για ποτε λες εσυ? μηπως κανουμε μερος των διαδρομων μαζι |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πάλι θα μείνω μέσα στην Ιταλία και συγκεκριμένα για 2-3 μέρες σε κάθε πόλη μάλλον από 13/8. Σίγουρα Ρώμη,Σιενα-Φλωρεντία,ίσως μπώ Μονακό, Μιλάνο-Κόμο, Βενετία και πίσω Ανκονα- Ηγουμενίτσα.
Οπότε μιλάμε ξανά.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
| Στις Άλπεις με GS !!! | alxadespotos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 16 | 01-08-2010 00:35 |