![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν θα έχει τη δύναμη να βγει έξω. Για αρχή, ας ξεκινήσουμε από αυτή την εβδομάδα. Πως λέμε ευκαιρία για εξόρμηση με το φόρουμ; Ευκαιρία λοιπόν για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις. Εγώ την Τετάρτη θα πάω, θα δω που έχει συγκεντρώσεις και θα διαλέξω. Κι αν μπορούσαμε να κουβαλάμε κι ελληνικες σημαίες, ακόμη καλύτερα! |
|
|||
|
|||
![]()
1.000.ΟΟΟ άνεργοι μέχρι το τέλος του έτους.Που είναι όλοι αυτοί?
Λύνουν τα προβλήματα της χώρα πίσω απο ένα υπολογιστή η στο καφενείο η αγορεύοντας πύρινους λόγους σε καμιά καφετέρια. Λαπάδες έχουμε γίνει και αξιολύπητοι........ Καλά μας κάνουν και σιγά μην κάνουμε περισσότερα απο τους Γάλλους όπως είπε ο frits ΄. Εχουμε κινητοποιήσεις ολη την εβδομάδα.Για να μας δω φοβερούς και τρομερούς Ελληνες........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mου αρεσει που ενω μέμφεστε τον Γιωργάκη (Τζεφρυ για καποιους άλλους) και την σκληρη προσπαθεια του να μας βγάλει απο εδω που ειμαστε, με ολα αυτα που συνεπαγονται για εμας, υπακουετε σε αυτους που ευθυνονται σε μεγαλο ποσοστο για την σημερινη καταντια μας!
Δηλαδη, την ΓΣΕΕ και του Προεδρου της των 80,000ε τον χρονο συν τα 500ε απο καθε επιτροπη που λαμβανει μερος και ολων των υπολοιπων μελων του Προεδρειου της τα οποια ειναι μεγαλοστελεχη των.......ΔΕΚΟ!! Αν ειναι δυνατον!!!!!! Υπακουετε, κατεβαινοντας σε κινητοποιησεις, σε αυτους που διεκδικησαν και πηραν και ακομα τα ''μασανε'' απο τον Ελληνα, δηλαδη εμας!!!!! Υπακουετε σε αυτους που δεν θελουν τιποτε να αλλαξει απο ολα αυτα που τοσα χρονια ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ κατακριναμε και φωναζαμε οτι ηταν λαθος!!! Υπακουετε σε αυτους που θελουν να βυθιστει η χωρα στο σκοταδι (πτωχευση) ουτως ωστε να ξαναμοιραστει η πιτα βαζοντας τους εαυτους τους προσταρηδες σε αυτην την μοιρασια ως αλλοι Πρωτοπαπες, Λαλιωτηδες, Ρουσσοπουλοι, Δουκες κ.λ.π. Και ΔΕΝ καταλαβαινετε οτι αυτοι ΑΥΤΟ θελουν αφου οι ιδιοι εχουν τον γαιδαρο τους δεμενο.....ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙς, ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα υποφερουμε αν συμβει κατι τετοιο!!!! Κανεις σας δε διδαχθηκε απο την προσφατη Ιστορια μας, τις τεσσερεις πτωχευσεις της χωρας μας (1827,1843, 1893, 1932) και τον χαμο των δεινων που ακολουθησε αυτες για τον ελληνικο λαο (πεινα, μαζικη μετανανστευση, Εθνικη κυριαρχια κ.λ.π.), και απο τον οποιο χαμό αρχισαμε να βγαινουμε στα μεσα της 10ετιας του 1960!!!!. Να σας τις θυμισω στο παρακατω λινκ, εφιστωντας σας την προσοχη στις ομοιοτητες του τοτε και του σημερα Οι τέσσερις ελληνικές πτωχεύσεις - TO BHMA κι επειδη το ''Βημα'' ισως θεωρηθει κατευθυνομενο να και ενα αλλο λινκ που περιγραφει ολες τις πτωχευσεις της ελλαδας ΟΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Την ερχομενη παρασκευη 17/12/10 στην ΝΕΤ καλο θα ηταν να παρακολουθησετε το δευτερο μερος της εκπομπης ''Μηχανη του Χρονου'' οπου εχει αναλυτικο ιστορικο δια την πτωχευση Βενιζελου το 1932, θα μαθετε πραγματα που δεν ξερατε και θα φριξετε απο τις ομοιοτητες το τοτε και του σημερα!!!! Θα φριξετε διοτι ως Ελληνες ειμαστε για τα μπαζα!!! διοτι εδω και 180 χρονια νοιαζομαστε, ο καθενας ξεχωριστα, μονον για τον εαυτον μας και ας παει στο διαολο αυτη η χωρα......αρκει εμεις (ο καθενας ξεχωριστα) να ειμαστε καλα!!! Οποιος ξεχναει την ιστορια του ειναι αξιος της μοιρας του Ελληνες!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ποτέ του ο έλληνας δεν ήταν. Και το απέδειξε σε όλον τον πλανήτη. Τώρα με τον Γιώργο που έγραψες έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να βγάλουμε αυτούς που μας οδήγησαν εκεί.?????????????? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο απλός κόσμος που βάζει το κεφάλι κάτω και δουλεύει φίλε Σταύρο,είναι ο ίδιος κόσμος που ψηφίζει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια ή απέχει με την άρνηση ψήφου... Πριν κατέβει στους δρόμους να σηκώσει το λάβαρο,τουλάχιστον ας μάθει να ψηφίζει.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μέχρι να πιάσεις την κουβέντα με κάποιον...σε αυτές πάντως είμαστε πρώτοι! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο πρός θεού κανείς δεν υπακούει στους καραγκιόζηδες προέδρους φυσικά και είναι ολοι αυτοί μέρος του προβλήματος και μην ξεχνάμε γιατι εγω δεν το χρωματίζω ότι πρίν ένα μήνα εν μέσω κρίσης εγκρίθηκε και δώθηκε δάνειο 500.000 ευρώ απο την ΔΕΗ στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
Εγώ μιλάω για εμάς τους απλους πολίτες που έχουμε χάσει εργασιακά κεκτημένα που αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια με αγώνες και που είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα συμετείχες. Απο όλα αυτά που έκοψαν απο εμάς αυτό που κατάφεραν είναι να αυξηθεί το χρέος κατά 62 δις. Είσαι σίγουρος ότι παλεύει ο γιωργάκης για να μην πτωχεύσουμε?Μήπως αν πτωχεύσουμε αργότερα είναι καλύτερα για κάποιους? Εγώ αν δω ότι έχουμε καλά αποτελέσματα η φαίνεται ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα με την προσπάθεια του γιωργάκη θα γίνω ο πιό ένθερμος υποστηρικτής του. Μέχρι τότε βγές και φώναξε για τα δικαιωματά σου και τα δικαιώματά μου που μας τα έκλεψαν και μην δίνεις άλλοθι σε κανέναν . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άσε που το "χείρον" έπρεπε να τα γράψω με "οι" και να πω "όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν." Τώρα αν πιστεύεις ότι κάποιος από όλους αυτούς που κατεβαίνουν και ζητούν την ψήφο μας την αξίζει ή έστω θα πρόσφερε μία διέξοδο στην κατάσταση τότε στείλε μου π.μ. ![]() Last edited by frits; 13-12-2010 at 11:28. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να σου πω και το άλλο μιας και αυτές τις μέρες παίζει πολύ η καραμέλα του ότι η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα, όταν στη πράσινη 20ετία έκλεινε η μια βιοτεχνία μετά την άλλη από τη φορολόγηση δεν άνοιγε μύτη ε? Όταν η Ελλάδα δανειζόταν υπέρογκα ποσά και καλλιεργήθηκε στον Έλληνα η νοοτροπία του Τσοβόλα δώστα όλα & έλα μωρέ τρώμε τώρα από τα έτοιμα και βλέπουμε ήταν καλά ε? Όταν άρχισαν να υπουργοποιούνται οι εργατοπατέρες των Δ.Ε.Κ.Ο δεν άνοιγε μύτη ε? Αλλά ξέχασα όλα αυτά γινόντουσαν από τους άλλους του κακούς πράσινους που κατέστρεψαν μαζί με τους μπλε τη χώρα. Τώρα έχουμε τους καλούς πράσινους που δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν και θα μας σώσουν. Τώρα βασιλεύει η κάθαρση και η αξιοκρατία. Τώρα γιατί εν καιρώ κρίσης το ακίνητο του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου πουλήθηκε στην Εθνική στο αστρονομικό ποσό που πουλήθηκε τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει τόσο μεγάλη πτώση στην αγορά είναι μεμονωμένη περίπτωση... Λοιπόν επειδή ο Τζέφρυ είναι καλό παιδί και οι Αλήτες δεν του αναγνωρίζουν τίποτα εγώ υπόσχομαι ότι μόλις τον συναντήσω θα τον κεράσω μια πάστα! |
|
|||
|
|||
![]()
ψηφιζοντας ειναι σαν να σου λενε οτι θα σε πηδηξουν οπως και να χει και να πηγαινεις να διαλεξεις ποιος θες να σε #######!
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου είπαν ότι σε αυτό το | Pier | Καλώς ήλθατε | 33 | 14-12-2010 09:37 |
Μου κλεψαν το τσαντακι μου | stelios1977 | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 27-09-2010 05:26 |
Μου διέρηξαν το σπίτι ..... | MANDRAX-7 | Τι μας έτυχε | 18 | 30-06-2010 07:51 |
Μάχη με το θάνατο δίνει ο Μάικλ Τζάκσον | GS_maniac | Κόσμος | 4 | 24-12-2008 12:39 |