GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-12-2010, 17:00
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια
Προεπιλογή Απάντηση: τραπεζα EUROBANK ποτε ξανα ουτε πεθαμενος...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
...Μην ξεχνάμε ποτέ όμως φιλαράκια ότι πίσω απο αυτήν την τηλεφωνική γραμμή βρίσκεται ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που δεν του αρέσει αυτό που κάνει....και το κάνει για να ζήσει ίσα ίσα.....!!!
Πολλές φορές αυτός-(η) ο ταλαιπωρημένος άνθρωπος κάνει τραγικά λάθη, ή βγάζει τ' απωθημένα του-(της).

Μου τηλεφωνούσαν στο κινητό και λόγο κακού σήματος, (ανέβαινα τις σκάλες της οικοδομής που μένω), έπεσε η γραμμή.

Μπαίνοντας στο σπίτι η μικρή μου κόρη κρατάει το τηλέφωνο με τα μουτράκια της έτοιμα να κλάψουν.

Απάντησε στην κλήση της εισπρακτικής εταιρείας και η "πυροβολημένη" υπάλληλος, αφού με ζήτησε και δεν με βρήκε, είπε στην κορούλα μου με εντονότατο ύφος, (με μάλωνε, είπε), να μου μεταφέρει το μήνυμα πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πιο συνεπείς από εμένα που έχω σταθερό μισθό. . .

Χωρίς να υπολογίσει ότι μιλάει μ' ένα επτάχρονο κοριτσάκι και πως πλήρωσα μέχρι σήμερα 100.000 ε την εμπιστοσύνη (και την μ@λ#κ#α που με έδερνε) εδώ και 11 χρόνια,, ενός ελεύθερου επαγγελματία με εισοδήματα 700.000 - 1.500.000 ευρώ το χρόνο.

Προς θεού δεν έχω τίποτε με τους ελεύθερους επαγγελματίες, μην το μεταφράσετε λάθος, αναφέρομαι στο συμβάν.
Πέρασα κι εγώ από τον κλάδο.

Κι ήμουν μόνο ένα μήνα πίσω. . .

Ευτυχώς το "αστεράκι" μου θυμόταν όνομα, το ίδιο κι εγώ. . .

Από τότε δεν νοιάζομαι για την ευγένεια τους και για το ποιος κρύβετε πίσω από την γραμμή, βγάζω φωτιές στην πρώτη επανάληψη.

Ευτυχώς δίνω πολύ σπάνια το δικαίωμα να με ενοχλούν.

Τώρα όσο για το ότι οι τράπεζες δώσανε τα ωραία τους χρήματα και πρέπει να τα πάρουν πίσω στους χρόνους που συμφωνήθηκαν, είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο με πολλές παραμέτρους.

Κι εγώ όταν συμφώνησα, έβγαζα μερικές χιλιάδες περισσότερα, σαν ιδιωτικός υπάλληλος, από αυτά σαν δημόσιος υπάλληλος τώρα.

Όλοι θα ζήσουμε
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 17:03
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολλές φορές αυτός-(η) ο ταλαιπωρημένος άνθρωπος κάνει τραγικά λάθη, ή βγάζει τ' απωθημένα του-(της).

Μου τηλεφωνούσαν στο κινητό και λόγο κακού σήματος, (ανέβαινα τις σκάλες της οικοδομής που μένω), έπεσε η γραμμή.

Μπαίνοντας στο σπίτι η μικρή μου κόρη κρατάει το τηλέφωνο με τα μουτράκια της έτοιμα να κλάψουν.

Απάντησε στην κλήση της εισπρακτικής εταιρείας και η "πυροβολημένη" υπάλληλος, αφού με ζήτησε και δεν με βρήκε, είπε στην κορούλα μου με εντονότατο ύφος, (με μάλωνε, είπε), να μου μεταφέρει το μήνυμα πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πιο συνεπείς από εμένα που έχω σταθερό μισθό. . .

Χωρίς να υπολογίσει ότι μιλάει μ' ένα επτάχρονο κοριτσάκι και πως πλήρωσα μέχρι σήμερα 100.000 ε την εμπιστοσύνη (και την μ@λ#κ#α που με έδερνε) εδώ και 11 χρόνια,, ενός ελεύθερου επαγγελματία με εισοδήματα 700.000 - 1.500.000 ευρώ το χρόνο.

Προς θεού δεν έχω τίποτε με τους ελεύθερους επαγγελματίες, μην το μεταφράσετε λάθος, αναφέρομαι στο συμβάν.
Πέρασα κι εγώ από τον κλάδο.

Κι ήμουν μόνο ένα μήνα πίσω. . .

Ευτυχώς το "αστεράκι" μου θυμόταν όνομα, το ίδιο κι εγώ. . .

Από τότε δεν νοιάζομαι για την ευγένεια τους και για το ποιος κρύβετε πίσω από την γραμμή, βγάζω φωτιές στην πρώτη επανάληψη.

Ευτυχώς δίνω πολύ σπάνια το δικαίωμα να με ενοχλούν.

Τώρα όσο για το ότι οι τράπεζες δώσανε τα ωραία τους χρήματα και πρέπει να τα πάρουν πίσω στους χρόνους που συμφωνήθηκαν, είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο με πολλές παραμέτρους.

Κι εγώ όταν συμφώνησα, έβγαζα μερικές χιλιάδες περισσότερα, σαν ιδιωτικός υπάλληλος, από αυτά σαν δημόσιος υπάλληλος τώρα.

Όλοι θα ζήσουμε
Νικόλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποιοι βγάζουνε απωθυμένα όπως λές......η πλειονότητα όμως είναι όπως στα λέω...τα ξέρω απο μέσα τα πράγματα.......παρακολουθούνε οι λεγόμενοι "leaders" τις γραμμές και τρώνε πολύ ξύλο και αναγκάζονται πολλές φορές να μιλάνε κατά αυτό τον τρόπο!!!
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 23:23
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Νικόλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποιοι βγάζουνε απωθυμένα όπως λές......η πλειονότητα όμως είναι όπως στα λέω...τα ξέρω απο μέσα τα πράγματα.......παρακολουθούνε οι λεγόμενοι "leaders" τις γραμμές και τρώνε πολύ ξύλο και αναγκάζονται πολλές φορές να μιλάνε κατά αυτό τον τρόπο!!!

και γιατί πρέπει να ανεχτώ τον καθένα να με προσβάλει;άσε που συνήθως είναι κάτι κοριτσάκια που νομίζουν ότι μαλώνουν το γκόμενό τους =, μη χeσω!. και σε τελική δεν είναι καν απο τράπεζα. όταν προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο σε συγκεκριμένο τμήμα δεν το σηκώνουν ποτέ. Να πάνε λοιπόν να μαμηθούν οι τράπεζες κι οι τραπεζικοί κι όπως είπε κι ο φίλος, όταν χρεώθηκα το έκανα για συγκεκριμένο λόγο και με βάση τα έσοδά μου, Τώρ απου τα πράγματα άλλαξαν κι οι τράπεζες να συμμορφωθούν. Σε λίγο θα αρχίσουν τα παζάρια για να μην τα χάσουν όλα οι τράπεζες, εδώ είμαστε και θα το δείτε. Το haircut θα αρχίσει από την εσωτερική αγορά.
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 23:30
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
και γιατί πρέπει να ανεχτώ τον καθένα να με προσβάλει;άσε που συνήθως είναι κάτι κοριτσάκια που νομίζουν ότι μαλώνουν το γκόμενό τους =, μη χeσω!. και σε τελική δεν είναι καν απο τράπεζα. όταν προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο σε συγκεκριμένο τμήμα δεν το σηκώνουν ποτέ. Να πάνε λοιπόν να μαμηθούν οι τράπεζες κι οι τραπεζικοί κι όπως είπε κι ο φίλος, όταν χρεώθηκα το έκανα για συγκεκριμένο λόγο και με βάση τα έσοδά μου, Τώρ απου τα πράγματα άλλαξαν κι οι τράπεζες να συμμορφωθούν. Σε λίγο θα αρχίσουν τα παζάρια για να μην τα χάσουν όλα οι τράπεζες, εδώ είμαστε και θα το δείτε. Το haircut θα αρχίσει από την εσωτερική αγορά.
ευχαριστούμε
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 17:04
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Για όλα αυτά, που αναφέρετε, σε σχέση με τράπεζες και εταιρείες ενημέρωσης, υπάρχουν νομικά πλαίσια. Οι ανακρίβειες και η μισή γνώση, δεν μας βοηθούν.

Ενημερωθείτε για αυτά και πράξτε αναλόγως.
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 12:25
γιαγια αρκουδα Ο/Η γιαγια αρκουδα βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ν. φιλαδελφεια
Μoto: BMW K 1200 LT NEXUS 500 AX1 HONDA KABASAKI ZX636RR GSR600 SUZUKI

Απόσπασμα:
Nα κάνω λιγάκι το δικηγορό του διαβόλου.....

Πρώτα απο όλα να μιλήσω για τις εισπρακτικές εταιρείες...να ξέρετε ότι εκεί δουλεύουν παιδιά με πτυχία και βαρβάτα μάλιστα.......για ψοροδίφραγκα που πιστέψτε καμμία όρεξη δεν έχουνε να παίρνουνε το καθένα απο εμάς να του πρίζουν τα π@π@ρια.....τις γραμμές τους τις παρακολουθούνε και αν δεν κάνουν τις συστάσεις που βλέπουνε στη φόρμα μπροστά τους κινδυνεύουνε με απόλυση....ΠΟΤΕ μην ΞΕΧΝΑΤΕ ότι είναι συνάνθρωποι ποου κάνουν μια δουλεία που έχουν αναγκαστεί και δεν θέλουνε...με την υπόσχεση ότι μια μέρα θα τους πάρουνε κανονικούς υπάλληλου στη τράπεζα.....οπότε αυτοί οι ταλαίπωροι δεν φταίνε σε τπτ!!!

Γιαγιά αρκούδα στη περιπτωσή σου δεν φταίει η τράπεζα και συγνώμη που στου λέω.....Αφού είχες συνεννοηθεί με τον προμηθεθτή σου να περιμένει αυτός γτ πήγε και την κατέθεσε???? Η τράπεζα αγόρασε μια ακάλυπτη επιταγ΄ξ και θέλει τα λευτά της πίσω...και άκρω δικαιολογημένα....Ναι συμφωνώ με τους άγραφους νόμους της αγοράς....αλλά όταν η τράπεζα δίνει τα ωραία της λευτάκια τα θέλει και πίσω......Οπότε ο προμηθευτής σου έκανε την λαλακία κια φοβούμενος ότι δεν θα πκηρωυεί απο εσένα πήγε την κατέθεσε και λέει ας κόψουνε το λαιμό τους.....και ουσιαστικά αυτός σε κρέμασε και σε πήρε στο ¨κυωήγι" η τράπεζα.....

Όλα αυτά στα λέω γτ είμαι τραπεζικός και τα ξέρω πως παίζουνε....

Αμφισβητώ 10000% τον τειρεσία για 2-3 μέρες οφειλής....

Τουλάχιστον στη τράπεζα που εργάζομαι εγώ.....για να βάλουν κάποιον στο τειρεσία πρέπει να χρωστάει minimum 6 δόσεις....οπότε δεν πιστεύω ότι η Πειραιώς για τόσο μικρό ποσό και για 2-3 μέρες σε έβαλε τειρεσία.....Αν το έκανε είναι απαράδεκτο και ίσως πράνομο.....!!!

Απλά θέλω να πώ ότι μην τα χρεώνουμε όλα στις τράπεζες οι οποίες έχουνε κάνει τεράστια λάθη που αν θέλετε τα συζητάμε σε άλλο τοοπικ....

Η ουσία των τραπεζών είναι μια....

Δίνει τα ωραία της λευτάκια και θέλει να τα πάρει πίσω με τους όρους που όλοι υπογράφουμε....όταν αυτό δεν γίνεται....πρέπει να κινηθεί διαφορετικά!!!Γτ μας φαίνεται παράλογο αυτό????

Στην περιπτωσή σου συγκεκριμένα η τράπεζα έχει μια "ακλάλυπτη" επιταγή δικιά σου την οποία την πλήρωσε σε κάποιον......δεν την νοιάζει αν εσένα σου χρωστάνε...δεν την νοιάζει αν περιμένεις να πάρεις λευτά....για αυτούς και πολύ σωστά....έκοψες μια επιταγή την οποία δεν φρόντισες να έχεις χρήματα να την καλύψεις.......δεν καταλαβαίνω γτ είναι λάθος η τράπεζα.....

Το μοναδικό λάθος που δεν τους βγαίνει σε καλό...είναι που έχουν δώσει σε εταιρείες τέτοιου τύπου το δικαίωμα να ενοχλούνε τον κόσμο κτλ κτλ κτλ......

Μην ξεχνάμε ποτέ όμως φιλαράκια ότι πίσω απο αυτήν την τηλεφωνική γραμμή βρίσκεται ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που δεν του αρέσει αυτό που κάνει....και το κάνει για να ζήσει ίσα ίσα.....!!!

Έκανα λίγο το δικηγόρο του διαβόλου και στα λέω εγώ που είμαι τραπεζικός και λέω ότι οι τράπεζες έχουνε κάνει τεράστια λάθη...τα οποία σιγά σιγά και με νομοθεσίες δεν τα συνεχίζουνε!!!!

Μέγα λάθος θα το ξαναπώ στην περιπτωσή σου γιαγιά αρκούδα ήταν που πήγε ο προμηθευτής να την καταθέσει...και δεν περίμενε πρώτα να την καλύψεις....και μάλιστα ενώ τον είχες ενημερώσει.....
ο προμυθευτης μου ειχε βαλει πλαφον την επιταγη . εστιλε επιστολη στην τραπεζα να κρατηθη για 5 ηλερες και η κολοτραπεζα προσπαθουσε να την εισπραξει.... οποτε δεν φτεει ο προμυθευτησ μου.
οσο για της 3 ημερες που με εβαλαν στον τιρεσια αμα θες να βρο το ποστ πριν 2 χρωνια να δεις που πηγα να πλακοσο τον τραπεζικο οταν του ζητησα τον λογο και μου ειπε οτι << εδω δεν κανουμε μαθηματα διατραπεζικων συναλαγων να ησασταν ενταξει στης υποχρεοσεις σας κυριε>>
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 17:52
Hekima Ο/Η Hekima βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS Συνοδηγός

Καλό θα είναι να μην τα απαξιώνουμε όλα δεν μας ανάγκασαν οι τράπεζες να πάρουμε δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, δεν φταίνε οι τράπεζες αν αργούμε να πληρώσουμε, αν μπούμε στον Τειρεσία, ή οτι άλλο τέλος πάντων κάνουν. Όλα είναι δικές μας επιλογές δικές μας αποφάσεις. Μια φίλη έφαγε ψωμάκι από μια τέτοια εισπρακτική εταιρία όταν έχασε τον σύζυγο και ήταν άνεργη. Συγγενής δανείστηκε από τράπεζα για σοβαρή εγχείρηση, άλλος φίλος έφτιαξε το σπίτι που ήθελε από δάνειο που πήρε, άλλος πάντρεψε ή σπούδασε παιδί. Ήμαρτον πουθενά δεν λέει ότι οι τράπεζες είναι φιλόπτωχα ιδρύματα, πάρε όσα θες όποτε τα θες πληροίς ή όχι τις προδιαγραφές και όταν έχεις δώστα μου άτοκα, και αν δεν έχεις δεν πειράζει χαλάλι σου.
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 01:38
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

1/ Δυστυχώς όλες οι τράπεζες πλέον συνεργάζονται με εταιρίες collections. Κάποιες δε από αυτές είναι πελάτες μου γιατί έχουν μεγάλα Call Centers. Αυτοί δουλεύουν με ποσοστά επί των εισπράξεων που θα φέρουν στην Τράπεζα.... και είναι πολύ καλά τα ποσοστά αυτά.

Στην προσπάθεια τους λοιπόν να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στην Τράπεζα για να έχουν τις μέγιστες απολαβες, καταπατούν κάθε δικαίωμα, κάθε προσωπικό δεδομένο, γίνονται αυθάδεις, κλπ κλπ...

Ζητούν κανόνες στα συστήματα που τους δίνω, ώστε π.χ. τις πρώτες δύο φορές που το σύστημα που "τρέχει" την εξερχόμενη καμπάνια προς τους οφειλέτες, να εμφανίζει το νούμερο τηλ. της τράπεζας, ενώ από την τρίτη φορά και πάνω να μην το εμφανίζει.... και πολλά πολλά άλλα περίεργα...

2/ Οι Ελληνικες Τράπεζες δυστυχώς... είναι ο "Επίσημος".... "Νόμιμος".... Τοκογλύφος του κράτους...
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 02:26
tsak8 Ο/Η tsak8 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS '05

οταν οι ελληνικες τραπεζες ακολουθησουν τον νομο και αρουν τους ορους που εχουν κριθει καταχρηστικοι, και παψουν τα ληστρικα επιτοκια χορηγησεων καταναλωτικης πιστης, να εχουν την απαιτηση να ειμαστε αψογοι απεναντι τους.
εγω οταν εχω ορεξη αργω επιτηδες την καρτα.ανηκω πλεον στους δυσκολους πελατες και με παιρνουν προισταμενοι!!
οταν δεν αρνουμαι να επιβεβαιωσω ποιος ειμαι τους λεω οτι εχω καινουρια γκομενα, εχω να δωσω σε μια φιλη για εκτρωση, τα εφαγα στα μπουζουκια-καζινο-ιπποδρομο, πηρα τηλεοραση, ειμαι κρατουμενος και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.
πλακα εχουν..
και επισης οσο και να πεινασω, θα βρω πιο αξιοπρεπη δουλεια απο εισπρακτικη εταιρεια.
Ευχαριστω
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 08:05
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsak8 Εμφάνιση μηνυμάτων
και επισης οσο και να πεινασω, θα βρω πιο αξιοπρεπη δουλεια απο εισπρακτικη εταιρεια.
Ευχαριστω
Aυτό ακριβώς ήθελα να γράψω στον φίλο μου τον Ιταλό, δεν μπορεί με βάση τις ανάγκες μας να κάνουμε οτιδήποτε, υπάρχει και η αξιοπρέπεια.
Είμαι περίεργος αν εσύ δεχόσουν να κάνεις αυτή την δουλειά...από όσο σε ξέρω μάλλον όχι...
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης