![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μου τηλεφωνούσαν στο κινητό και λόγο κακού σήματος, (ανέβαινα τις σκάλες της οικοδομής που μένω), έπεσε η γραμμή. Μπαίνοντας στο σπίτι η μικρή μου κόρη κρατάει το τηλέφωνο με τα μουτράκια της έτοιμα να κλάψουν. Απάντησε στην κλήση της εισπρακτικής εταιρείας και η "πυροβολημένη" υπάλληλος, αφού με ζήτησε και δεν με βρήκε, είπε στην κορούλα μου με εντονότατο ύφος, (με μάλωνε, είπε), να μου μεταφέρει το μήνυμα πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πιο συνεπείς από εμένα που έχω σταθερό μισθό. . . Χωρίς να υπολογίσει ότι μιλάει μ' ένα επτάχρονο κοριτσάκι και πως πλήρωσα μέχρι σήμερα 100.000 ε την εμπιστοσύνη (και την μ@λ#κ#α που με έδερνε) εδώ και 11 χρόνια,, ενός ελεύθερου επαγγελματία με εισοδήματα 700.000 - 1.500.000 ευρώ το χρόνο. Προς θεού δεν έχω τίποτε με τους ελεύθερους επαγγελματίες, μην το μεταφράσετε λάθος, αναφέρομαι στο συμβάν. Πέρασα κι εγώ από τον κλάδο. Κι ήμουν μόνο ένα μήνα πίσω. . . Ευτυχώς το "αστεράκι" μου θυμόταν όνομα, το ίδιο κι εγώ. . . Από τότε δεν νοιάζομαι για την ευγένεια τους και για το ποιος κρύβετε πίσω από την γραμμή, βγάζω φωτιές στην πρώτη επανάληψη. Ευτυχώς δίνω πολύ σπάνια το δικαίωμα να με ενοχλούν. Τώρα όσο για το ότι οι τράπεζες δώσανε τα ωραία τους χρήματα και πρέπει να τα πάρουν πίσω στους χρόνους που συμφωνήθηκαν, είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο με πολλές παραμέτρους. Κι εγώ όταν συμφώνησα, έβγαζα μερικές χιλιάδες περισσότερα, σαν ιδιωτικός υπάλληλος, από αυτά σαν δημόσιος υπάλληλος τώρα. Όλοι θα ζήσουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και γιατί πρέπει να ανεχτώ τον καθένα να με προσβάλει;άσε που συνήθως είναι κάτι κοριτσάκια που νομίζουν ότι μαλώνουν το γκόμενό τους =, μη χeσω!. και σε τελική δεν είναι καν απο τράπεζα. όταν προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο σε συγκεκριμένο τμήμα δεν το σηκώνουν ποτέ. Να πάνε λοιπόν να μαμηθούν οι τράπεζες κι οι τραπεζικοί κι όπως είπε κι ο φίλος, όταν χρεώθηκα το έκανα για συγκεκριμένο λόγο και με βάση τα έσοδά μου, Τώρ απου τα πράγματα άλλαξαν κι οι τράπεζες να συμμορφωθούν. Σε λίγο θα αρχίσουν τα παζάρια για να μην τα χάσουν όλα οι τράπεζες, εδώ είμαστε και θα το δείτε. Το haircut θα αρχίσει από την εσωτερική αγορά. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για όλα αυτά, που αναφέρετε, σε σχέση με τράπεζες και εταιρείες ενημέρωσης, υπάρχουν νομικά πλαίσια. Οι ανακρίβειες και η μισή γνώση, δεν μας βοηθούν.
Ενημερωθείτε για αυτά και πράξτε αναλόγως. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οσο για της 3 ημερες που με εβαλαν στον τιρεσια αμα θες να βρο το ποστ πριν 2 χρωνια να δεις που πηγα να πλακοσο τον τραπεζικο οταν του ζητησα τον λογο και μου ειπε οτι << εδω δεν κανουμε μαθηματα διατραπεζικων συναλαγων να ησασταν ενταξει στης υποχρεοσεις σας κυριε>> |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό θα είναι να μην τα απαξιώνουμε όλα δεν μας ανάγκασαν οι τράπεζες να πάρουμε δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, δεν φταίνε οι τράπεζες αν αργούμε να πληρώσουμε, αν μπούμε στον Τειρεσία, ή οτι άλλο τέλος πάντων κάνουν. Όλα είναι δικές μας επιλογές δικές μας αποφάσεις. Μια φίλη έφαγε ψωμάκι από μια τέτοια εισπρακτική εταιρία όταν έχασε τον σύζυγο και ήταν άνεργη. Συγγενής δανείστηκε από τράπεζα για σοβαρή εγχείρηση, άλλος φίλος έφτιαξε το σπίτι που ήθελε από δάνειο που πήρε, άλλος πάντρεψε ή σπούδασε παιδί. Ήμαρτον πουθενά δεν λέει ότι οι τράπεζες είναι φιλόπτωχα ιδρύματα, πάρε όσα θες όποτε τα θες πληροίς ή όχι τις προδιαγραφές και όταν έχεις δώστα μου άτοκα, και αν δεν έχεις δεν πειράζει χαλάλι σου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1/ Δυστυχώς όλες οι τράπεζες πλέον συνεργάζονται με εταιρίες collections. Κάποιες δε από αυτές είναι πελάτες μου γιατί έχουν μεγάλα Call Centers. Αυτοί δουλεύουν με ποσοστά επί των εισπράξεων που θα φέρουν στην Τράπεζα.... και είναι πολύ καλά τα ποσοστά αυτά.
Στην προσπάθεια τους λοιπόν να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στην Τράπεζα για να έχουν τις μέγιστες απολαβες, καταπατούν κάθε δικαίωμα, κάθε προσωπικό δεδομένο, γίνονται αυθάδεις, κλπ κλπ... Ζητούν κανόνες στα συστήματα που τους δίνω, ώστε π.χ. τις πρώτες δύο φορές που το σύστημα που "τρέχει" την εξερχόμενη καμπάνια προς τους οφειλέτες, να εμφανίζει το νούμερο τηλ. της τράπεζας, ενώ από την τρίτη φορά και πάνω να μην το εμφανίζει.... και πολλά πολλά άλλα περίεργα... ![]() 2/ Οι Ελληνικες Τράπεζες δυστυχώς... είναι ο "Επίσημος".... "Νόμιμος".... Τοκογλύφος του κράτους... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οταν οι ελληνικες τραπεζες ακολουθησουν τον νομο και αρουν τους ορους που εχουν κριθει καταχρηστικοι, και παψουν τα ληστρικα επιτοκια χορηγησεων καταναλωτικης πιστης, να εχουν την απαιτηση να ειμαστε αψογοι απεναντι τους.
εγω οταν εχω ορεξη αργω επιτηδες την καρτα.ανηκω πλεον στους δυσκολους πελατες και με παιρνουν προισταμενοι!! οταν δεν αρνουμαι να επιβεβαιωσω ποιος ειμαι τους λεω οτι εχω καινουρια γκομενα, εχω να δωσω σε μια φιλη για εκτρωση, τα εφαγα στα μπουζουκια-καζινο-ιπποδρομο, πηρα τηλεοραση, ειμαι κρατουμενος και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα. πλακα εχουν.. και επισης οσο και να πεινασω, θα βρω πιο αξιοπρεπη δουλεια απο εισπρακτικη εταιρεια. Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είμαι περίεργος αν εσύ δεχόσουν να κάνεις αυτή την δουλειά...από όσο σε ξέρω μάλλον όχι... ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι ευχάριστα νέα απ' την Eurobank .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 13 | 12-07-2010 16:36 |
Επίκαιρο οσο ποτε..... | jarhead | Ελλάδα | 26 | 17-06-2010 08:33 |
Στην τραπεζα... | georgekostas | Ανέκδοτα | 10 | 29-10-2009 23:40 |
καλως σας βρηκα ξανα | konstantinos | Καλώς ήλθατε | 20 | 10-06-2009 18:57 |
...μύρισε καλοκαιράκι!..και ακομα δεν μπηκε ουτε ο Ιουνιος!...βολτιτσες στα πέριξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 01-06-2009 23:37 |