![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=gemara;272106]
θα κανω κατι που δεν κανω ευκολα,γιατι δεν το εχουν και πολλοι απο εμας αναγκη....
![]() η γυναικα μου ειναι απληρωτη 23 μηνες και εχει εξοργιστει με την κοροιδια των συνδικαλιστων,οι οποιοι τους στηριζαν προεκλογικα και μολις αλλαξε η κυβερνηση τους εφτυσαν.....καποιοι απο αυτους ειναι τωρα στην κυβερνηση ![]() ![]() ![]() ο γιωργος βρισκεται στην ιδια μοιρα αρκετους μηνες και ελπιζει οτι αυτη η κυβερνηση δουλευει για το καλο μας........προφανως ειναι λιγακι ρομαντικος και δεν εχει χασει την πιστη του,στο πολιτικο μας συστημα. διαφωνω με τον γιωργο,αλλα κατανοω τα νευρα του,για πολλα απο αυτα που λεει.. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=gsmaniac;272118]
Απόσπασμα:
Το τελευταίο δεν βοηθάει καθόλου όμως στην βελτίωση της κατάστασης, παρά μόνο η δημόσια έκφρασή των νεύρων μας λειτουργεί κατευναστικά για την ψυχολογία εμάς των ιδίων. Ξαλάφρωμα κοινώς, που είναι μια απαραίτητη απασφαλιστική δικλείδα (pressure relief valve για τους τεχνοκράτες). Είναι πλέον βέβαιο και αποδεδειγμένο ότι, αυτό το πολιτικό σύστημα δεν θα μας δώσει λύση. Η ουσία παραμένει μηδέν. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=gemara;272134]
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή μέχρι τώρα,
διάβασα αρκετές φορές τη λέξη "αγώνες". Για ποιούς αγώνες μιλάμε, αυτούς που καθοδηγούσαν οι ίδιοι εργατοπατέρες που τώρα όλοι βρίζουμε; Αυτοί οι "αγώνες" που οδήγησαν τις αστικές συγκοινωνίες να ξοδεύουν το 70 - 80% του προϋπολογισμού τους σε δαπάνες μισθοδοσίας και μόνον το 20% σε νέο εξοπλισμό και λειτουργικά έξοδα; Οι "αγώνες" που γέμισαν τα νοσοκομεία με "τεχνικό" προσωπικό και κρατούν τους γιατρούς ομήρους με συμβάσεις και τις πτέρυγες άδειες από νοσηλευτικό προσωπικό; Οι "αγώνες" που μετέτρεψαν το Δημόσιο σε παράδεισο για ορισμένους (μονιμότητα, επιδόματα, ασφάλεια) και τον ιδιωτικό τομέα επενδυτή των Βαλκανίων; Χορτάσαμε από τέτοιους αγώνες.... ![]() . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αρχικό ποστ:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Γιατρεύτηκες, είδες;;; ![]() (μη μας πάρει χαμπάρι όμως ο γιατρός του φόρουμ και άντε να ξεμπλέξουμε μετά! Ευτυχώς που δεν βλέπει τα μικρά γραμματάκια!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά ο κοινωνικός αυτοματισμός που τόσο επιδίωξε η σημερινή κυβέρνηση, πέρασε! Ολοι εναντίον όλων, χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι πάμε όλοι για φούντο.
Να μη γίνουν συγκεντρώσεις και πορείες διότι θίγονται οι έμποροι του κέντρου. Ελα μου όμως που οι "στόχοι" είναι στο κέντρο. Ποιός έστειλε τους έμπορους στο κέντρο; Η προσδοκία για αυξημένο κέρδος, ή όχι; Σε αυτό δεν είχαν βασιστεί και τα εξωφρενικά ενοίκια; Κι όπως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Σε καλούς καιρούς μεγάλο κέρδος, σε άσχημους το αντίθετο. Τι νόημα έχει να γίνει συγκέντρωση στον Καρέα ας πούμε; Και ποιός είπε ότι ακολουθούμε τους εργατοπατέρες; Για κείνους θα κατεβούμε στις διαδηλώσεις; Το σχέδιο του ΓΑΠ και του συν αυτώ εγχώριους κι αλλοδαπούς είναι το ξεχαρβάλωμα της Ελλάδας. Κι αν το δούμε κι αλλιώς, ποιοί είναι οι εχθροί μας; Θα έλεγα η γενιά του πολυτεχνείου, εξαργύρωσε στο μάξιμουμ τους όποιους αγώνες της. Με άμεσα θύματα τη δική μου γενιά, των 40άρηδων. Αποκλεισμένοι και τελευταία μαμημένοι. Οχι φίλοι μου, θα κατεβώ γιατί η πολιτική των σοσιαληστών με καταστρέφει, υπονομεύει το μέλλον του αγέννητου παιδιού μου κι αν μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου τον ΓΑΠ θα τον έθαβα σε άμμο και θα τον άφηνα να στεγνώσει στον ήλιο, όπως το κάνει αυτος με μας. Οποιος δε θέλει μπορεί να συνεχίσει να κάθεται στο πληκτρολόγιο και να γράφει φιλοσοφήματα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ελευθεροτυπία, Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010
Τετέλεσται... Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ Αλλά όχι. Προτού πετάξετε τη χώρα στο νεκροτομείο -ένα πατημένο σκυλί που εκλιπαρούσε σωτηρία- έχει κάτι να σας πει η οργή της... Με φωτιές θα σας το πει. Με βλέμματα-πολυβόλα. Με ψήφο άι σιχτίρ. Με ανεπίδοτους λυγμούς, μυστικούς, που γράφουν νυχτιάτικα άνεργους στίχους για τα βιβλία του μέλλοντος και την ποίηση των δρόμων. Κάπως θα σας το πει... Εσείς, χάλκινα ομοιώματα υπεύθυνων εκπροσώπων, έχετε την αποκλειστική ευθύνη για το χάλι της. Εσείς. Ανεύθυνοι, ανίκανοι, ολίγιστοι, τσιράκια των ξένων, διεκπεραιωτές συμφερόντων. Εσείς γεμίσατε μουντζούρες το τετράδιο της χώρας, και μόλις είδατε ότι ο κόσμος εθίζεται, βολεύεται και συνηθίζει τις ασυνταξίες, σπεύσατε να ενισχύσετε τη βολική για την εξουσία σας εξάρτησή του. Ψέματα, ψιμύθια, μεγαληγορίες και παραμύθια. Μισές αλήθειες, κάποιες φιλότιμες προσπάθειες από αιρετικούς που τους βάλατε νωρίς στο περιθώριο, και ιδού το σαθρό, ετοιμόρροπο ενδιαίτημα κεκοσμημένο με χρυσόσκονη για να κρύβεται το χάος και ο γνόφος... Εσείς, χαρτορίχτρες της κακιάς ώρας, εσείς -με ρουσφέτια και εκβιασμούς, με διορισμούς και δανεικά- συντηρούσατε εξαρτημένο το θηρίο μιας ανορθολογικής κοινωνίας, που βγήκε φοβισμένο από τη φυλακή του εμφυλίου και της χούντας και, μόλις βρήκε ξέφωτο, νόμισε ότι μπορεί να απολαύσει επιτέλους τη χαρά της δημιουργίας και να ελπίζει στην προοπτική των ανοιχτών οριζόντων. Αλλά τι βρήκε μπροστά του; Τη θεσπισμένη ανομία. Την αυθαιρεσία. Την αδικία. Το εική και ως έτυχεν. Την περιφρόνηση από το κράτος. Τη δρομολογημένη διαφθορά. Τους αγύρτες και τους αργυραμοιβούς σε καίρια πόστα. Τις μίζες. Την καταλήστευση της πατρίδας. Τον κυνισμό. Το αέναο ψεύδος... Και ενέδωσε. Συμβιβάστηκε με την ιδέα ότι «έτσι έχουν τα πράγματα». Συνήθισε. Και κατάντησε «καθ' ομοίωσιν», φτάνοντας στο σημείο να συνομολογεί -ένα μέρος του- και να ψιθυρίζει ενοχικά «μαζί τα φάγαμε»... Και σεις, ακατάβλητοι στο υπερώο του ψεύδους, συνεχίζετε τις προκλήσεις. Οτι τάχα πρέπει να μειωθούν κι άλλο οι μισθοί για να σωθεί η οικονομία, κι ας είναι γλίσχρες οι απολαβές, οι μικρότερες (μαζί με την Πορτογαλία) στη ζώνη της Ενωσης... Με την ανερμάτιστη πολιτική σας -με τους «δικούς σας», με την αβελτερία και τη μυωπία σας- μεταβάλατε τις ΔΕΚΟ σε προβληματικό τσίρκο, κι έρχεστε τώρα να πείτε ότι φταίνε τα επιδόματα και οι υψηλοί μισθοί, όταν ξέρετε ότι ψίχουλα είναι οι περικοπές και ότι αλλού είναι το πρόβλημα... Εσείς ξεκάνατε τη Γεωργία. Εσείς αφήσατε τον Τουρισμό στην τύχη του. Εσείς κατασκευάσατε έργα βιτρίνας και ελάχιστες σοβαρές υποδομές. Εσείς βολέψατε τους ιδιώτες, αλλά βυθίσατε το επιχειρείν. Εσείς αφήσατε να βόσκει ακαταδίωκτη η φοροδιαφυγή. Εσείς προστατεύετε τη διαπλοκή. Εσείς αφήσατε τη χώρα δίχως σχέδιο και διόπτρες για το μέλλον... Κι έρχεστε τώρα να κηρύξετε την επανάσταση του αυτονόητου, που επί δεκαετίες περιφρονήσατε επιδεικτικά. Σωτήρες της κακιάς ώρας. Ολετήρες... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπραβο ρε Γιαννη. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου είπαν ότι σε αυτό το | Pier | Καλώς ήλθατε | 33 | 14-12-2010 09:37 |
Μου κλεψαν το τσαντακι μου | stelios1977 | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 27-09-2010 05:26 |
Μου διέρηξαν το σπίτι ..... | MANDRAX-7 | Τι μας έτυχε | 18 | 30-06-2010 07:51 |
Μάχη με το θάνατο δίνει ο Μάικλ Τζάκσον | GS_maniac | Κόσμος | 4 | 24-12-2008 12:39 |