GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 19-12-2010, 17:09
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Το θέμα είναι μεγάλο για να το αναλύσουμε εδώ μέσα.... Σίγουρα έχουμε ευθύνη όλοι μας για την κατασταση που έχει έρθει η χώρα. Αλλά να το ξέρεις ότι πάντα το ψάρι βρωμάει απ΄το κεφάλι. Πρώτα θα έπρεπε να είναι εντάξει οι έχοντες την εξουσία και μετά να ζητάνε από τον λαό να κάνει το ίδιο. Αλλά με πάρτυ, λιμουζίνες, γραφειάρες, αυτοκρατορικούς γάμους, σουίτες 20.000 ευρώ την ημέρα, μίζες, μίζες, μίζες, μίζες και μίζες νομίζεις ότι εγώ και συ την φέραμε την χώρα εδώ?? Η διαπλοκή και η ρεμούλα είναι στο DNA του Ελληνα οκ. Αλλά υποτίθεται ότι όλοι αυτοι είναι υπευθηνοι για να τ΄αλλάξουν αυτά.... όχι για να μας δίνουν αφορμή να κάνουμε τα ίδια όταν βρίσκουμε την ευκαιρία και τον τρόπο. Οσοι μπορούμε τέλως πάντων... Πριν από 6-7 χρόνια "παραιτήσαν" Ολλανδό υπουργό γιατί χρησιμοποιούσε το υπουργικό του αμάξι για να πηγαίνει στην εξοχική του κατοικία..... Ετσι για να βλέπουμε τις διαφορές..... Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια αλλά και να φαίνεται....
Έτσι.

Και να μη βάζουμε όλους τους πολίτες στη λάσπη. Υπάρχουν άνθρωποι, που δουλεύουν παραγωγικά (δε μας ενδιαφέρει ο τομέας) και αποδίδουν τους φόρους τους. Αυτούς, τέτοιοι πολιτικοί, δεν τους κάνουν να αγανακτούν, και να νιώθουν οι μαμάκες της υπόθεσης; Και οι άλλοι πάλι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, που παίρνουν τα φάρμακα και το ψωμί τους βερεσέ, και απέδωσαν στο κράτος ότι έπρεπε ως ενεργοί εργαζόμενοι; Τι να αισθανθούν για τον "μαζί τα φάγαμε" ;
Και τα σχολεία με τα ανύπαρκτα κονδύλια, που χρωστάνε ακόμα το περσινό πετρέλαιο, χρωστάνε το χαρτί, τα μελάνια, ότι αναλώσιμο είδος, έχουν απλήρωτες καθαρίστριες, και δεν έχουν χρήματα ούτε για τα είδη πρώτων βοηθειών για το φαρμακείο τους; "Πρώτα ο μαθητής" όμως ...

Και τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της επαρχίας, με τις ελλείψεις σε ιατρικό γαι νοσηλευτικό προσωπικό; Η Σκόπελος αυτή τη στιγμή, έχει στο κέντρο υγείας έναν προσωρινό παθολόγο, που αναπληρώνει τον μοναδικό παθολόγο - διαυθυντή του κέντρου, που αρρώστησε ο άνθρωπος απ' το φόρτο της δουλειάς, ένεκα ο μόνος γιατρός του νησιού. Και μια φορά (αν κάτσει ο καιρός) την εβδομάδα έχουμε παιδίατρο! Απ' τον Σεπτέβρη, τις 4 φορές που 'χω πάει με τα παιδιά άρρωστα κι αγκαλιά, τον έχω πετύχει τη μία! Τα είδη περίθαλψης - πρώτων βοηθειών, τα αγοράζουμε από το φαρμακείο, και μετά πάμε από κει! Το ίδρυμα είναι άδειο. Ή γίνεσαι καλά, ή πας Βόλο (κι αν έχει απαγορευτικό, απλά προσεύχεσαι...)

Τι να νιώσω λοιπόν, για τους έχοντες την εξουσία, όταν απ' τη μια επικρατεί αυτή η διάλυση, κι απ' την άλλη αυτοί απλά αδιαφορούν, έχοντας στο μυαλό τους την πάρτη τους και μόνο;
Πως να αντιδράσει ένας άνθρωπος που πνίγεται από αυτά, που ούτε το 1/100 δεν έγραψα; Τι θα κάνει ο άνεργος πατέρας, που δε μπορεί να θρέψει τα παιδιά του; Θα δει τον βουλευτή στο δρόμο, και θα του φιλήσει το χέρι;

Μάλλον όχι ...

Ας μην καταδικάζουμε τις αντιδράσεις του κόσμου. Ο καθένας έχει τα βιώματά του, κουβαλάει τον καθημερινό του σταυρό, κι έχει το λόγο των πράξεών του.
Reply With Quote
Παλιό 19-12-2010, 17:15
kostasmats Ο/Η kostasmats βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: hlioupolh Athina
Μoto: δεν εχω

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι.

Και να μη βάζουμε όλους τους πολίτες στη λάσπη. Υπάρχουν άνθρωποι, που δουλεύουν παραγωγικά (δε μας ενδιαφέρει ο τομέας) και αποδίδουν τους φόρους τους. Αυτούς, τέτοιοι πολιτικοί, δεν τους κάνουν να αγανακτούν, και να νιώθουν οι μαμάκες της υπόθεσης; Και οι άλλοι πάλι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, που παίρνουν τα φάρμακα και το ψωμί τους βερεσέ, και απέδωσαν στο κράτος ότι έπρεπε ως ενεργοί εργαζόμενοι; Τι να αισθανθούν για τον "μαζί τα φάγαμε" ;
Και τα σχολεία με τα ανύπαρκτα κονδύλια, που χρωστάνε ακόμα το περσινό πετρέλαιο, χρωστάνε το χαρτί, τα μελάνια, ότι αναλώσιμο είδος, έχουν απλήρωτες καθαρίστριες, και δεν έχουν χρήματα ούτε για τα είδη πρώτων βοηθειών για το φαρμακείο τους; "Πρώτα ο μαθητής" όμως ...

Και τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της επαρχίας, με τις ελλείψεις σε ιατρικό γαι νοσηλευτικό προσωπικό; Η Σκόπελος αυτή τη στιγμή, έχει στο κέντρο υγείας έναν προσωρινό παθολόγο, που αναπληρώνει τον μοναδικό παθολόγο - διαυθυντή του κέντρου, που αρρώστησε ο άνθρωπος απ' το φόρτο της δουλειάς, ένεκα ο μόνος γιατρός του νησιού. Και μια φορά (αν κάτσει ο καιρός) την εβδομάδα έχουμε παιδίατρο! Απ' τον Σεπτέβρη, τις 4 φορές που 'χω πάει με τα παιδιά άρρωστα κι αγκαλιά, τον έχω πετύχει τη μία! Τα είδη περίθαλψης - πρώτων βοηθειών, τα αγοράζουμε από το φαρμακείο, και μετά πάμε από κει! Το ίδρυμα είναι άδειο. Ή γίνεσαι καλά, ή πας Βόλο (κι αν έχει απαγορευτικό, απλά προσεύχεσαι...)

Τι να νιώσω λοιπόν, για τους έχοντες την εξουσία, όταν απ' τη μια επικρατεί αυτή η διάλυση, κι απ' την άλλη αυτοί απλά αδιαφορούν, έχοντας στο μυαλό τους την πάρτη τους και μόνο;
Πως να αντιδράσει ένας άνθρωπος που πνίγεται από αυτά, που ούτε το 1/100 δεν έγραψα; Τι θα κάνει ο άνεργος πατέρας, που δε μπορεί να θρέψει τα παιδιά του; Θα δει τον βουλευτή στο δρόμο, και θα του φιλήσει το χέρι;

Μάλλον όχι ...

Ας μην καταδικάζουμε τις αντιδράσεις του κόσμου. Ο καθένας έχει τα βιώματά του, κουβαλάει τον καθημερινό του σταυρό, κι έχει το λόγο των πράξεών του.
πες τα χρυσοστομε!
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 00:05
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Έτσι.

Και να μη βάζουμε όλους τους πολίτες στη λάσπη. Υπάρχουν άνθρωποι, που δουλεύουν παραγωγικά (δε μας ενδιαφέρει ο τομέας) και αποδίδουν τους φόρους τους. Αυτούς, τέτοιοι πολιτικοί, δεν τους κάνουν να αγανακτούν, και να νιώθουν οι μαμάκες της υπόθεσης;

Φυσικα και αγανακτουν αλλα μηπως μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα? πως να τα ξεχωρισεις??????

Απόσπασμα:
Και οι άλλοι πάλι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, που παίρνουν τα φάρμακα και το ψωμί τους βερεσέ, και απέδωσαν στο κράτος ότι έπρεπε ως ενεργοί εργαζόμενοι; Τι να αισθανθούν για τον "μαζί τα φάγαμε" ;

Η χαμηλοσυνταξιουχοι ειναι χαμηλοσυνταξιουχοι διοτι οταν επρεπε να πληρωσουν τις εισφορες τους στα ταμεια ΔΕΝ το εκαναν παρα τα ετρωγαν κατα το δοκουν!!! ''Σιγα να μην πληρωνω ΕΓΩ το κρατος'' ελεγαν τοτε!! Τωρα λενε ''δεν μπορω να ζησω'', στερνη μου γνωσι να σ'ειχα πρωτα!!! Εγω δεν ξερω κανεναν Δ.Υπαλληλο, Ι.Υπαλληλο να παιρνει κατω απο 1300ε συνταξη καθαρα!!! Αντιθετα ξερω πολλους ελαιοχρωματιστες, οικοδομους, μαρμαραδες, πλακαδες που ναι παιρνουν συνταξεις της πεινας!! Ομως οι ιδιοι μεχρι σημερα αν και γκρινιαζουν για το υψος της συνταξης εξακολουθυν να υοπερασπιζονται το ''Σιγα να μην πληρωνω ΕΓΩ το κρατος''!!!!
Αρα μαζι τα τρωγανε!!!

Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και τα σχολεία με τα ανύπαρκτα κονδύλια, που χρωστάνε ακόμα το περσινό πετρέλαιο, χρωστάνε το χαρτί, τα μελάνια, ότι αναλώσιμο είδος, έχουν απλήρωτες καθαρίστριες, και δεν έχουν χρήματα ούτε για τα είδη πρώτων βοηθειών για το φαρμακείο τους; "Πρώτα ο μαθητής" όμως ...;

Αυτο να το ρωτησεις στους υπευθυνους προμηθειων του καθε σχολειου με τετοια προβληματα που μαζι με αλλους τα τρωγανε!!!!

Απόσπασμα:
Και τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της επαρχίας, με τις ελλείψεις σε ιατρικό γαι νοσηλευτικό προσωπικό; Η Σκόπελος αυτή τη στιγμή, έχει στο κέντρο υγείας έναν προσωρινό παθολόγο, που αναπληρώνει τον μοναδικό παθολόγο - διαυθυντή του κέντρου, που αρρώστησε ο άνθρωπος απ' το φόρτο της δουλειάς, ένεκα ο μόνος γιατρός του νησιού. Και μια φορά (αν κάτσει ο καιρός) την εβδομάδα έχουμε παιδίατρο! Απ' τον Σεπτέβρη, τις 4 φορές που 'χω πάει με τα παιδιά άρρωστα κι αγκαλιά, τον έχω πετύχει τη μία! Τα είδη περίθαλψης - πρώτων βοηθειών, τα αγοράζουμε από το φαρμακείο, και μετά πάμε από κει! Το ίδρυμα είναι άδειο. Ή γίνεσαι καλά, ή πας Βόλο (κι αν έχει απαγορευτικό, απλά προσεύχεσαι...)...;

Οταν το 1985 ο κατσιφαρας πηγε να κανει υποχρεωτικη την επανδρωση με Δημοσιους γιατρους τα υπο συσταση τοτε κεντρα υγειας στην επαρχια οι γιατροι του νεοσυστατου ΕΣΥ τοτε κανανε απεργια εβδομαδων!!! παρελυσε ολο το νοσοκομειακο συστημα!! Και εγκαταλειφτηκε η ιδεα προσωρινα δηλαδη ''τιποτε μονιμοτερο του προσωρινου''!!!
Φυσικα αφου η μασα γιατρων, εταιρειων ακι φαρμακοποιων ηταν στα μεγαλα κεντρα και δη στην Αθηνα!!! Που ησουνα τοτε εσυ και οι αλλοι αξιοτιμοι επαρχιωτες αλλα και οι Αθηναιοι, Θεσσαλονικεις κ.λ.π? Κατεβηκε κανενας σας στους δρομους να διαδηλωσει και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να πανε με το ζορι γιατροι στην επαρχια??? Οχι φυσικα!!

Απόσπασμα:
Απόσπασμα:

να μην τους ψηφισεις αυτο να κανεις και να νοιωσεις!! Οσο δεν εκλεγονται τοσο θα συνηδοτοποιουν τα λαθη τους, ενω οσο εκλεγονται λενε ''δεν βαριεσαι'' ραγιας ειναι ο Ελληνας!!

Απόσπασμα:

Η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις, δυσαρεστες και ευχαριστες!!! Τωρα ζουμε μια δυσαρεστη, ομως τοσο καιρο τι καναμε? Σχεδον προκαλεσαμε αυτην την δυσαρεστη εκπληξη!!! γιατι οταν κερδιζαμε δεν ακουμπουσαμε μια δεκαρα στην ακρη? γιατι οτι βγαζαμε το καναμε αυτοκινητα και διακοποδανεια?? Μηπως ξεχασες οταν περυσι δοθηκαν ελαφρυνσεις για τα μεγαλου κυβισμου αυτοκινητα ποσα 3λιτρα και βαλε πουληθηκαν? Πως να μην πεινασουμε μετα οταν 10 βγαζαμε και 11 ξοδευαμε????

Απόσπασμα:
Μάλλον όχι ...

Ωραια λοιπόν, εγω που εζησα μια ζωη συνετη (λεμε τωρα), εγω που παντα αποταμιευα και τωρα ζω αξιοπρεπως παρα την 8μηνη ανεργια μου, πως θα σου φαινοταν αν οταν σε εβλεπα στον δρομο σε εσπαγα στο ξυλο θεωρωντας σε εν μερη και κατα ποσοστο αναλογο (οπως εχω γραψει πολλακις) υπαιτιο γαι την σημερινη καταντια της χωρας?
Αντε λοιπον να παρουμε τα οπλα και ολοι να στραφουμε εναντιον ολων, δικαιων και αδικων!! Ειναι σωστό αυτο?
Δεν θα ηταν καλυτερα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε εμεις και ο καθενας απο την μεριά του για να μην χαντακωνουμε περισσοτερο τους επαγγελματιες και τυος εργαζομενους σε αυτους στην μαυριλα με τις απεργιες και τις πορειες??? Μηπως θα επρεπε να δουλεψουμε περισσοτερο για να αναπτυχθη αυτη η χωρα και να γινει πιο ανταγωνιστικη δημιουργωντας νεες θεσεις εργασιας? "η μηπως επειδη ο μισθος μας μειωνεται να απεργουμε διεκδικωντας με αυτον τον τροπο κα περαιτερω μειωση του????
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 16:25
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Φυσικα και αγανακτουν αλλα μηπως μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα? πως να τα ξεχωρισεις??????

Η δουλειά των κυβερνώντων αγαπητέ μου, αυτή είναι. Να τους ξεχωρίσει. Γι' αυτό πληρώνονται αδρά, για να υπάρχει ισονομία και να υποχρεώνει με την κατάλληλη νομοθεσία όλους να συνεισφέρουν, κι όχι να βασίζεται στο φιλότιμο των λίγων.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Η χαμηλοσυνταξιουχοι ειναι χαμηλοσυνταξιουχοι διοτι οταν επρεπε να πληρωσουν τις εισφορες τους στα ταμεια ΔΕΝ το εκαναν παρα τα ετρωγαν κατα το δοκουν!!! ''Σιγα να μην πληρωνω ΕΓΩ το κρατος'' ελεγαν τοτε!! Τωρα λενε ''δεν μπορω να ζησω'', στερνη μου γνωσι να σ'ειχα πρωτα!!! Εγω δεν ξερω κανεναν Δ.Υπαλληλο, Ι.Υπαλληλο να παιρνει κατω απο 1300ε συνταξη καθαρα!!! Αντιθετα ξερω πολλους ελαιοχρωματιστες, οικοδομους, μαρμαραδες, πλακαδες που ναι παιρνουν συνταξεις της πεινας!! Ομως οι ιδιοι μεχρι σημερα αν και γκρινιαζουν για το υψος της συνταξης εξακολουθυν να υοπερασπιζονται το ''Σιγα να μην πληρωνω ΕΓΩ το κρατος''!!!!
Αρα μαζι τα τρωγανε!!!
Ίδια απάντηση με την παραπάνω. Επειδή κάποια πράγματα είναι θέμα παιδείας, εσύ, θα φορέσεις το κράνος σου και τον εξοπλισμό από φόβο πιθανής απώλειάς σου. Ο ασυνείδητος, που δε μπορεί να το επεξεργαστεί στο μυαλό του το γεγονός, για διάφορους λόγους, υπάρχει το όργανο της τάξης που θα του το επιβάλλει με μια σειρά νομοθετημένων μέτρων. Είναι υποχρέωση των κυβερνώντων λοιπόν, να πατάσει τέτοια φαινόμενα.

[/COLOR][/SIZE]

Αυτο να το ρωτησεις στους υπευθυνους προμηθειων του καθε σχολειου με τετοια προβληματα που μαζι με αλλους τα τρωγανε!!!!
Το ξαναλέω, μην γενικεύεις τα πράγματα, μην τα βάζεις στο ίδιο καζάνι. Και στην τελική, η απάντηση είναι ίδια με την πρώτη. Κατάλληλη νομοθεσία, και επιβολή αυτής!

[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Οταν το 1985 ο κατσιφαρας πηγε να κανει υποχρεωτικη την επανδρωση με Δημοσιους γιατρους τα υπο συσταση τοτε κεντρα υγειας στην επαρχια οι γιατροι του νεοσυστατου ΕΣΥ τοτε κανανε απεργια εβδομαδων!!! παρελυσε ολο το νοσοκομειακο συστημα!! Και εγκαταλειφτηκε η ιδεα προσωρινα δηλαδη ''τιποτε μονιμοτερο του προσωρινου''!!!
Φυσικα αφου η μασα γιατρων, εταιρειων ακι φαρμακοποιων ηταν στα μεγαλα κεντρα και δη στην Αθηνα!!! Που ησουνα τοτε εσυ και οι αλλοι αξιοτιμοι επαρχιωτες αλλα και οι Αθηναιοι, Θεσσαλονικεις κ.λ.π? Κατεβηκε κανενας σας στους δρομους να διαδηλωσει και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να πανε με το ζορι γιατροι στην επαρχια??? Οχι φυσικα!!

[/SIZE]

Εφόσον απευθύνεις και σε μένα τον προβληματισμό σου, το 1985 ήμουνα 13 ετών, και κάποιοι κυβερνώντες, όφειλαν να προασπίσουν το μέλλον μου. Και δε χρειαζόταν να βγει ο κόσμος της επαρχίας να φωνάξει. Το σωστό το γνωρίζουν υποτίθεται. Αλλά την επαρχία, τη θυμούνται προεκλογικά, όταν έρχονται στα χωριά μας και στα ακριτικά νησιά, με το περίλυπο βλέμμα, και το γεμάτο υποσχέσεις σφίξιμο χεριού. Μετά όμως, πρέπει να κατεβαίνω στους δρόμους και να απεργώ, για να τους τους θυμίζω τις υποχρεώσεις τους ε; Και να 'ρθουμε και στο σήμερα, που είμαι 38 ετών, και έχω κρατήσεις υπέρ υγείας, και υγεία δε βρίσκω. Θα θυμόμαστε και θα αναθεματίζουμε το '85; Δε πέρασε κανένας άξιος από τότε να ξαναασχοληθεί με το θέμα; Μάλλον όχι ... Πως σου φαίνεται αυτό; Ποιός ευθύνεται για την κατάντια; Γιατί όταν οι κυβερνώντες ζορίζονται κάτω απ' το εκάστοτε πολιτικό κόστος (άμα δε βγω, πως θα "φάω"...), υποχωρούν κάτω από τις όποιες απεργίες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, ψηφίζουν επιτάξεις και νομοσχέδια έκτακτης ανάγκης; Να τους στείλλουν με το ζόρι τους γιατρούς, ναι, φασιστικά, με την ανάλογη ρύθμιση, αλλιώς κάτσε σπίτι σου και πλέξε πουλόβερ ντόκτορ!
[FONT=Verdana]να μην τους ψηφισεις αυτο να κανεις και να νοιωσεις!! Οσο δεν εκλεγονται τοσο θα συνηδοτοποιουν τα λαθη τους, ενω οσο εκλεγονται λενε ''δεν βαριεσαι'' ραγιας ειναι ο Ελληνας!!

Δεν τους ψηφίζω αγαπητέ μου. Από τότε που μπήκα στην παραγωγή, και έκανα οικογένεια και άρχισα να αντιλαμβάνομαι ιδίοις όμασοι την αναξιότητά τους, δεν τους ψήφισα, κι έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Αλλά, έλα που έχουν φτιάξει τόσα χρόνια αφενός ως έχοντες την πίτα, τα κομματόσκυλα γύρω τους, αφετέρου ως νομοθέτες, τον κατάλληλο εκλογικό νόμο, που και οι γάτες να πάνε μόνο να ψηφίσουν, αυτοί θα κάνουν κυβέρνηση.

[/COLOR][/SIZE][/SIZE]

Η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις, δυσαρεστες και ευχαριστες!!! Τωρα ζουμε μια δυσαρεστη, ομως τοσο καιρο τι καναμε? Σχεδον προκαλεσαμε αυτην την δυσαρεστη εκπληξη!!! γιατι οταν κερδιζαμε δεν ακουμπουσαμε μια δεκαρα στην ακρη? γιατι οτι βγαζαμε το καναμε αυτοκινητα και διακοποδανεια?? Μηπως ξεχασες οταν περυσι δοθηκαν ελαφρυνσεις για τα μεγαλου κυβισμου αυτοκινητα ποσα 3λιτρα και βαλε πουληθηκαν? Πως να μην πεινασουμε μετα οταν 10 βγαζαμε και 11 ξοδευαμε????
Ρίξαν τον κόσμο στα νύχια των τραπεζών. Από 'κει δε παίρνουν κομμάτι κι οι κυβερνώντες; Τι θα τις κάνουν τις τράπεζες, θα τις κλείσουν οι άνθρωποι; Και μη ξεχνάς το χρηματιστήριο, ποιός παρακινούσε και τη κουτσή Μαρία να τζογάρει, και άφηναν να ξεφυτρώνουν τα χρημ/κά γραφεία κι οι χρηματιστές του κ..λου σαν μανιτάρια, Ποιός τα άφησε αυτά να συμβούν; Εσύ κι εγώ;

Ωραια λοιπόν, εγω που εζησα μια ζωη συνετη (λεμε τωρα), εγω που παντα αποταμιευα και τωρα ζω αξιοπρεπως παρα την 8μηνη ανεργια μου, πως θα σου φαινοταν αν οταν σε εβλεπα στον δρομο σε εσπαγα στο ξυλο θεωρωντας σε εν μερη και κατα ποσοστο αναλογο (οπως εχω γραψει πολλακις) υπαιτιο γαι την σημερινη καταντια της χωρας?
Αντε λοιπον να παρουμε τα οπλα και ολοι να στραφουμε εναντιον ολων, δικαιων και αδικων!! Ειναι σωστό αυτο?
Δεν θα ηταν καλυτερα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε εμεις και ο καθενας απο την μεριά του για να μην χαντακωνουμε περισσοτερο τους επαγγελματιες και τυος εργαζομενους σε αυτους στην μαυριλα με τις απεργιες και τις πορειες??? Μηπως θα επρεπε να δουλεψουμε περισσοτερο για να αναπτυχθη αυτη η χωρα και να γινει πιο ανταγωνιστικη δημιουργωντας νεες θεσεις εργασιας? "η μηπως επειδη ο μισθος μας μειωνεται να απεργουμε διεκδικωντας με αυτον τον τροπο κα περαιτερω μειωση του????
Τα όπλα θα παρθούν αγαπητέ μου, και θα πέσουν και σφαλιάρες πολλές, αλλά σ' αυτούς που είναι ταγμένοι να προασπίσουν την ευημερία αυτού του τόπου και του καθένα μας ξεχωριστά, και δεν το πράξαν 10ετίες τώρα! Αυτοί νομοθετούν και επιβάλλουν, όχι εσύ κι εγώ. Κι έχουν και την ασυλία τους, να μπορούν να μας σκίζουν, και να μη μπορείς να τους χώσεις μέσα ... Αλλά, αντί να ρίξεις την πέτρα εκεί που πρέπει, μας βγάζεις όλους φταίχτες της τωρινής κατάστασης, σαν να είναι στο χέρι μας κάποια πράγματα. Ε ναι λοιπόν, είναι στο χέρι μας, το μοναδικό πράγμα που έμεινε πλέον, να τους στείλουμε στον αγύριστο! Κι αυτό δυστυχώς, μόνο με τη βία θα γίνει. Τα λόγια δεν πονάνε στον σκληρόπετσο, αδίστακτο και διαφθαρμένο πολιτικό, δυστυχώς.
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 17:00
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Για να μην γίνονται παρερμηνείες,
ο λόγος του George P πολλές φορές είναι καυστικός
αλλά ποτέ προσωπικός!

Με τις απόψεις του Γιώργου,
άλλοτε συμφωνώ και άλλοτε διαφωνώ.
Του αναγνωρίζω όμως,
την προσπάθεια για παροχή ενημέρωσης,
το καλώς εννοούμενο πάθος
υπερασπίσεως των γραφομένων του
και την φυσική ευγένεια του χαρακτήρα του.

Μην σας "μπερδεύουν" οι απαντήσεις που σας δίνει
"παραθέτοντας" δικά σας posts.
Παίρνει αφορμή τα γραφόμενα
και παραθέτει τις προσωπικές του θέσεις και απόψεις.

Oι απόψεις όλων μας είναι απολύτως σεβαστές,
ιδίως όταν διακρίνονται από ευγενές ύφος,
ήπιους τόνους
και αποφυγή προσωπικών αντιπαραθέσεων.

.

Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 18:19
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να μην γίνονται παρερμηνείες,

ο λόγος του George P πολλές φορές είναι καυστικός
αλλά ποτέ προσωπικός!

Με τις απόψεις του Γιώργου,
άλλοτε συμφωνώ και άλλοτε διαφωνώ.
Του αναγνωρίζω όμως,
την προσπάθεια για παροχή ενημέρωσης,
το καλώς εννοούμενο πάθος
υπερασπίσεως των γραφομένων του
και την φυσική ευγένεια του χαρακτήρα του.

Μην σας "μπερδεύουν" οι απαντήσεις που σας δίνει
"παραθέτοντας" δικά σας posts.
Παίρνει αφορμή τα γραφόμενα
και παραθέτει τις προσωπικές του θέσεις και απόψεις.

Oι απόψεις όλων μας είναι απολύτως σεβαστές,
ιδίως όταν διακρίνονται από ευγενές ύφος,
ήπιους τόνους
και αποφυγή προσωπικών αντιπαραθέσεων.

.

Eυχαριστούμε Δημήτρη....
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 20:45
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Τα όπλα θα παρθούν αγαπητέ μου, και θα πέσουν και σφαλιάρες πολλές, αλλά σ' αυτούς που είναι ταγμένοι να προασπίσουν την ευημερία αυτού του τόπου και του καθένα μας ξεχωριστά, και δεν το πράξαν 10ετίες τώρα! Αυτοί νομοθετούν και επιβάλλουν, όχι εσύ κι εγώ. Κι έχουν και την ασυλία τους, να μπορούν να μας σκίζουν, και να μη μπορείς να τους χώσεις μέσα ... Αλλά, αντί να ρίξεις την πέτρα εκεί που πρέπει, μας βγάζεις όλους φταίχτες της τωρινής κατάστασης, σαν να είναι στο χέρι μας κάποια πράγματα. Ε ναι λοιπόν, είναι στο χέρι μας, το μοναδικό πράγμα που έμεινε πλέον, να τους στείλουμε στον αγύριστο! Κι αυτό δυστυχώς, μόνο με τη βία θα γίνει. Τα λόγια δεν πονάνε στον σκληρόπετσο, αδίστακτο και διαφθαρμένο πολιτικό, δυστυχώς.
Αν θες κι εσυ καθαριζεις τις παραθεσεις σου διοτι δεν μπορω να βγαλω ακρη και αδυνατω να σου πω την αποψη μου!!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης