![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σαν μην καπνιστής δηλώνω την απογοήτευση μου για τη πλήρη αποτυχία του μέτρου. Γυρίσαμε στα ίδια τα καλά. Τυχαίο, δεν νομίζω...
Ελλάδα Ελλαδίτσα μου |
|
|||
|
|||
![]() δεν παθένουν τίποτα ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τη Δευτέρα που βγήκαμε η παρέα του φόρουμ, στη μπυραρία που κάτσαμε, ήταν το απόλυτο ντουμάνι. Κι όταν γύρισα σπίτι, μύριζα τσιγαρίλα απ' τη κορφή ως τα νύχια.
Αυτή η νοοτροπία μας σαν λαός, με απογοητεύει. Ώρες - ώρες, με κάνει να πιστεύω πως το ΔΝΤ με τα σκληρά μέτρα μας χρειαζότανε, αφού οι ίδιοι δε μπορούσαμε να χωνέψουμε την ανάγκη, να τα επιβάλουμε από μόνοι μας, και να μαζέψουμε το χέρι μας ... Δε θέλουμε να χαλάμε την καλοπέρασή μας, κι ας γίνεται σε βάρος του άλλου. Κανένας σεβασμός για συνανθρώπους και νομοθεσίες. Πρέπει να βάλουν αστυνομικό σε κάθε δημόσιο χώρο, και να μοιράζει πρόστιμα. Αλλά, απ' τη μια ο πολίτης που δε χαμπαριάζει, απ' την άλλη η κυβέρνηση που δεν επιβάλλει και δεν περιφρουρεί ένα μέτρο, τι να περιμένεις; Αλλά το όφελος που έχει απ' τους καπνιστές, την κάνει να ρίχνει νερό στο κρασί της. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα πλέον, άμα μπαίνουμε κάπου με τη γυναίκα μου και μυρίζει τσιγαρίλα, κατευθείαν μεταβολή και φεύγουμε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() να δουμε τι θα κανετε εαν οντως αρχισουν να πεφτουν οι καμπανες...
οι πολλοι θα πληρωνουν για να γελουν οι λιγοι;;;;;;;;; ![]() Last edited by xurxes; 30-12-2010 at 22:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν ζευγάρια που πλέον τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα.Κάθεσε και συζητάς μαζί τους και ακούς με προσοχή ότι έχουν κόψει τα πάντα ότι στερούν βασικά πράγματα απο τον εαυτό τους και απο την οικογενειά τους και πάλι δεν βγαίνουν.Οταν τους λες όμως ότι γιατι δεν κόβουν το τσιγάρο που τους στοιχίζει περίπου 450 ευρώ τον μήνα εκεί δεν ξέρουν τι να σου πουν.Και εγω δεν ξέρω τι να πω.
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 11:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 22:55 |
12 - 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ "ΣΧΟΛΙΚΟ Μπαζάρ" | Alext | Ελλάδα | 1 | 28-09-2009 00:13 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |