![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ή κάποιο βράδυ να αργησεις στον προορισμό και να ανέβεις μόνο για έναν ύπνο. Εννοώ λοιπόν οτι παίρνεις μονο το top case, tank bag εναλλακτικά, για να γλυτώνεις ανέβασε κατέβασε βαλίτσες. Βέβαια οι χωροταξικές ανάγκες διαφέρουν στον καθένα. άλλος βρισκει πιο απαραίτητο το netbook , κι άλλος τις παντόφλες.... κοκ. |
|
|
|||
|
|||
|
Χρήστο καταρχάς με το καλό να πραγματοποιηθει το ταξιδάκι!!!!
Πρίν 2 χρόνια έκνα σχεδόν την ίδια διαδρομή με τη μηχανη θπάρχει κ σχετικό ταξιδιωτικό στο φορουμ που θα μπορέσει να σε βοηθήσει σε ότι θές!!! Καταρχάς τα μέρη που διάλεξες να πάς ίσως είναι απο τα καλύτερα μοτοσυκλετιστικά χιλιόμετρα που θα κάνεις στην Ευρωπη!!! Πρώτα π΄ρωτα:GPS πραγματικά δεν θα το χρειαστείς πουθενά...εκτός απο όταν μπαίνεις στις μεγάλες πόλεις για να βάζεις την διεθυνση του hotel και να το βρίσκεις μπαμ να μην ταλαιπωριέσαι!!! Κατά τα άλλα έχει τόσο καλές πινακίδες σε όλες τις χώρες που θα νομίζεις ότι κάνεις το γύρω των βορείων προαστείων ![]() ![]() ![]() Μετα για τα hotels θα σου πρότεινα φίλε μην κλεισεις τπτ απο τώρα......βγάζετα όλα απο το προηγούμενο βράδυ......γτ μπορεεί να σου αρέσει κάπου πολύ και να θές να αράξεις να μην φάς καμμιά χρέωση !!!! Εγώ προσωπικά στα ταξίδια έξω ποτέ δεν κλείνω δωμάτια.....φτάνω στο πρώτο προορισμό μου βρίσκω ένα δωμάτιο...κάνω ότι θέλω να κάνω και μετά το βραδάκι όταν γυρνάω στο δωματιο (έχω πάντα μαζί ένα μικρο notebook) μπαίνω internet και λέω αύριο θα πάω "βουδαπέστη" ....βρίσκω 5-6 hotels του γούστου μου και των οικονομικών δυνατότητων μου......αποθηκεύω διεθύνσεις στο GPS και όταν με το καλό φτάνω...παω στα hotels κοιτάω τιμές και αν είναι οκ και εκείνη την ώρα κλείνω το δωμάτιο....είναι για μένα η καλύτερη λύση!!! Για ρουχισμό κτλ κτλ ....αυτά πλέον είναι βασικά στολές πάνω κάτω....με αδιάβροχα τα οποία καλό είναι να τα έχεις στην κεντρική βαλίτσα πάνω πάνω....μποτουλές γαντακια...τα κλασικα ξέρεις τώρα!!! Απλά αμα σας βολεύει επειδή θαείστε 2 άτομα...εγώ στη κεντρική βαλίτσα είχα μια τσαντα πλάτης με τα είδη πρώτης ανάγκης για το δωμάτιο(σαμποθαν-σαπουνια-οδοντοβουρτσες κτλ κτλ) και άνοιγα τις 2 πλαίνες έπερνα την αλλαξια της ημέρας και πήγαινα στο δωμάτιο .....αυτό σε εξυπηρετεί για ν α μην βγάζεις/βάζεις βαλίτσες και κουβαλάς!!!! Έχω πολλά σημεί/spots τρελά να σου ανφέρω που αξίζει να δείς....σε λκάποιο καφέ με σημειώσεις.....μαις και έκανα την ίδια διαδρομή που θές και εσύ μόνο που έβαλα και γαλλία μεσα!!! Η μέρες είναι cool και τα χιλιόμετρα θα βγούνε άνετα!!! Ότι άλλο θες μην κόλλησεις να με ρωτήσεις!! Χρόνια πολλά κιόαλς για τη γιορτή σου! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Στα έχω σχεδόν όλα όσα θες έτοιμα...
![]() Κόψε λίγο όμως, κανα 30% γιατί αν δεν έχεις ξανακάνει τέτοιο ταξίδι και είσαι πάνω από 22 χρονώ, θα κουραστείς λιγάκι ή το επόμενο θα το πας μόνος σου... Η αριστερή βαλίτσα της γυναίκας σου, η δεξιά δικιά σου και όπως είναι τις βγάζεις και τις παίρνεις στο ξενοδοχείο.Το top case σχεδόν άδειο για να βάζεις τα κράνη όπου χρειάζεται για να μην τα κουβαλάς. Στο tank bag η φωτογραφική και μπουκαλάκια με νερό. Αγοράζεις και δύο λουκάνικα των 22lt από τη ΜΑΚΑΝ για να βάζεις τα παντελόνια εκεί όταν σφίγγουν οι ζέστες και τα μπουφάν επίσης για να κυκλοφορείς άνετα στο πλοίο γιατί από τις τιμές των εισιτηρίων, βλέπω ότι έκλεισες κατάστρωμα. Κλείνεις από τώρα όλα τα ξενοδοχεία γιατί είναι εξαιρετικά κουραστικό, δαπανηρό και απογοητευτικό μες την κούραση να ψάχνεις για να κοιμηθείς, εκτός εάν είσαι 24 χρονώ. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κλέψε και τη λίμνη Lugano αν θες. Χρόνια Πολλά!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Στράτο όποτε θές φιλαράκι!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΟΚ Νίκο, θα σου στείλω pm στην πρώτη ευκαιρία που θα μπορέσω να έρθω στη συνάντηση Τετάρτης
|
|
|
|||
|
|||
|
πολύ όμορφο ταξίδι,σου εύχομαι να το πραγματοποιήσεις!
![]() όπως είπαν και οι παραπάνω ίσως μια απο τις καλύτερες διαδρομές της Ευρώπης. διαβάζοντας το πρόγραμμα είδα ότι την 8η μέρα περνας μονορούφι απο λιχνεσταιν-ελβετία -ιταλία.. είναι πολύ όμορφη διαδρομή και ίσως δεν τις δίνεις πολλά περιθώρια. δώσε μεγάλη σημασία στα αδιάβροχα που θα πάρεις μαζί σου.δοκίμασε τα σου εύχομαι να έχεις τα καλύτερα !! ![]()
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|