GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 05-01-2011, 09:59
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: οτι και να κανω ειναι στραβο........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων

Τα θέματα δεν πρέπει να κλειδώνονται....

Το κλείδωμα θίγει την προσωπικότητα του ατόμου που το άνοιξε...

Ο πλούτος του forum είναι τα μέλη του και οι απόψεις τους...

Όταν κλειδώνει ένα θέμα το forum

φτωχαίνει...

Όταν αποχωρεί ένα μέλος γιατί του κλειδώθηκε θέμα, το forum

φτωχαίνει πολλαπλά...
Θοδωράκο... δε θα συμφωνήσω μαζί σου... για τον ένα και μοναδικό λόγο που λέει ότι:

Αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι κακό εξαιτίας ενός thread που άνοιξες εσύ ή εγώ, νομίζεις ότι θα έρθει κανείς να μας ζητήσει ευθύνες...?? ΟΧΙ Θοδωρή μου... σ'εκείνους που κλειδώνουν τα όποια θέματα θα πάνε και θα τους πουν:

"Καλά ο Teo ή ο CP ή ο φούφουτος... ανέβασε μια μ@λ@κί@... (ΔΕΝ αναφέρομαι στο thread του Γιώργου... γενικότερα μιλάω... περί ευθυνών) ΕΣΥ γιατί δεν το κλείδωσες???"...

Συμφωνείς ότι έτσι θα γίνει???

Last edited by CPretenteriS; 05-01-2011 at 10:14.
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 10:15
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Θοδωράκο... δε θα συμφωνήσω μαζί σου... για τον ένα και μοναδικό λόγο που λέει ότι:

Αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι κακό εξαιτίας ενός thread που άνοιξες εσύ ή εγώ, νομίζεις ότι θα έρθει κανείς να μας ζητήσει ευθύνες...?? ΟΧΙ Θοδωρή μου... σ'εκείνους που κλειδώνουν τα όποια θέματα θα πάνε και θα τους πουν:

"Καλά ο Teo ή ο CP ή ο φούφουτος... ανέβασε μια μ@λ@κί@... ΕΣΥ γιατί δεν το κλείδωσες???"...

Συμφωνείς ότι έτσι θα γίνει???
νομίζω κύριοι/κυρίες ότι τα έχουμε μπλέξει λίγο....

ποιός νομιμοποιείται να ζητάει ευθύνες από τους admins ????

κανείς δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί τίποτε, ό,τι θέλουν κάνουν, όπως θέλουν το στήνουν, να το καταλάβετε καλά ότι εδώ είμαστε φιλοξενούμενοι και θεωρώ ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να απαντούν στις επιθυμίες κανενός... όποιος θέλει κάθεται, όποιος θέλει φεύγει....

Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 10:17

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
νομίζω κύριοι/κυρίες ότι τα έχουμε μπλέξει λίγο....

ποιός νομιμοποιείται να ζητάει ευθύνες από τους admins ????

κανείς δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί τίποτε, ό,τι θέλουν κάνουν, όπως θέλουν το στήνουν, να το καταλάβετε καλά ότι εδώ είμαστε φιλοξενούμενοι και θεωρώ ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να απαντούν στις επιθυμίες κανενός... όποιος θέλει κάθεται, όποιος θέλει φεύγει....

Βασίλη καλημέρα... έγραψες 5 γραμμές σε κάτι που ρώτησα και απαιτούσε μονολεκτική απάντηση... και τελικά δεν μου απάντησες...

Θα γίνει έτσι όπως το λέω... Ναι ή Όχι???

Ευχαριστώ!
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 10:37
Senior Member

όταν υπάρχουν ξεκάθαρες θέσεις, δεν υφίστανται παρεξηγήσεις. Για να δημιουργείται συχνά-πυκνά θέμα, για εμένα σημαίνει ότι κάτι δεν είναι ξεκάθαρο στους πολλούς.
Στα πλαίσια μιας κουβέντας τετ α τετ θα ακουστεί και αυτό. Ας πούμε ότι εγώ γνωρίζω έναν admin χρόνια και έχω την άνεση να το κουβεντιάσω κατ ιδίαν μαζί του και να ανταλλάξουμε απόψεις, ποτέ δημόσια. Το κάνω γιατί τον γνωρίζω και μόνον, δεν θα αμφισβητίσει αυτός (ούτε και εγώ) τις καλές μας προθέσεις. Οποιοδήποτε άλλο δημόσιο σχόλιο πρέπει αυστηρά να περιλαμβάνει την επισήμανση ότι αποτελεί "πρόταση", "προτροπή" προς τη διοίκηση και όχι απαίτηση, όχι κατηγορία για ανεπάρκεια στη διαχείρηση.
Αν το κάθε μέλος που δεν έχει προσωπική σχέση με τους admins αναρτήσει το σχόλιο που περιγράφεις , το θεωρώ προσβλητικό, σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται, δεν στροφάρει το μυαλό του και θα απομονωθεί χωρίς καλά καλά να το καταλάβει.
Επίσης, θεωρώ ότι οι μονολεκτικές απαντήσεις και οι φατσούλες, αδυνατούν να εξηγήσουν πολλές φορές ό,τι θέλω να εκφράσω. Αν κουράζουν οι 5-10 γραμμές...λυπάμαι δεν μπορώ να γράφω λιγότερα
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 10:41

Απόσπασμα:
όταν υπάρχουν ξεκάθαρες θέσεις, δεν υφίστανται παρεξηγήσεις. Για να δημιουργείται συχνά-πυκνά θέμα, για εμένα σημαίνει ότι κάτι δεν είναι ξεκάθαρο στους πολλούς.
Στα πλαίσια μιας κουβέντας τετ α τετ θα ακουστεί και αυτό. Ας πούμε ότι εγώ γνωρίζω έναν admin χρόνια και έχω την άνεση να το κουβεντιάσω κατ ιδίαν μαζί του και να ανταλλάξουμε απόψεις, ποτέ δημόσια. Το κάνω γιατί τον γνωρίζω και μόνον, δεν θα αμφισβητίσει αυτός (ούτε και εγώ) τις καλές μας προθέσεις. Οποιοδήποτε άλλο δημόσιο σχόλιο πρέπει αυστηρά να περιλαμβάνει την επισήμανση ότι αποτελεί "πρόταση", "προτροπή" προς τη διοίκηση και όχι απαίτηση, όχι κατηγορία για ανεπάρκεια στη διαχείρηση.
Αν το κάθε μέλος που δεν έχει προσωπική σχέση με τους admins αναρτήσει το σχόλιο που περιγράφεις , το θεωρώ προσβλητικό, σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται, δεν στροφάρει το μυαλό του και θα απομονωθεί χωρίς καλά καλά να το καταλάβει.
Επίσης, θεωρώ ότι οι μονολεκτικές απαντήσεις και οι φατσούλες, αδυνατούν να εξηγήσουν πολλές φορές ό,τι θέλω να εκφράσω. Αν κουράζουν οι 5-10 γραμμές...λυπάμαι δεν μπορώ να γράφω λιγότερα
Συνεχίζεις να μη μου απαντάς ευθέως... αλλά δε θα επιμείνω... Σαφώς και καλώς γράφεις 5 και 15 και 45 γραμμές...αλλά θα μπορούσες να μου απαντήσεις αν θα γίνει αυτό που αναφέρω... Δεν είχα βάλει καμία φατσούλα στο ερώτημά μου, όπως θα είδες...
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 12:17
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Συνεχίζεις να μη μου απαντάς ευθέως... αλλά δε θα επιμείνω... Σαφώς και καλώς γράφεις 5 και 15 και 45 γραμμές...αλλά θα μπορούσες να μου απαντήσεις αν θα γίνει αυτό που αναφέρω... Δεν είχα βάλει καμία φατσούλα στο ερώτημά μου, όπως θα είδες...
δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε φοβάμαι την αντιπαράθεση, πολύ περισσότερο όταν θεωρώ ότι έχω δίκιο.
"Στα πλαίσια μιας κουβέντας τετ α τετ θα ακουστεί και αυτό " είπα παραπάνω...
εάν δεν έγινα αντιληπτός, να το ξαναπώ.... κάποιοι σίγουρα θα πετάξουν τη κοτσάνα αλλά το περιορισμένο εύρος αντίληψής τους θα τους απομονώσει σύντομα...ίσως πρέπει κάποιος ξεκάθαρα να τους πει μέχρι που φτάνουν τα δικαιώματά τους...
όσοι πετάξουν κατ' ιδίαν τη κοτσάνα....δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα...
και για τις ...φατσούλες....άλλη φορά και από κοντα η κουβέντα
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 12:24

Απόσπασμα:
δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε φοβάμαι την αντιπαράθεση, πολύ περισσότερο όταν θεωρώ ότι έχω δίκιο.
"Στα πλαίσια μιας κουβέντας τετ α τετ θα ακουστεί και αυτό " είπα παραπάνω...
εάν δεν έγινα αντιληπτός, να το ξαναπώ.... κάποιοι σίγουρα θα πετάξουν τη κοτσάνα αλλά το περιορισμένο εύρος αντίληψής τους θα τους απομονώσει σύντομα...ίσως πρέπει κάποιος ξεκάθαρα να τους πει μέχρι που φτάνουν τα δικαιώματά τους...
όσοι πετάξουν κατ' ιδίαν τη κοτσάνα....δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα...
και για τις ...φατσούλες....άλλη φορά και από κοντα η κουβέντα
Η απάντηση λοιπόν... είναι ΝΑΙ !! Όταν γίνει η στραβή... στους Admin θα ζητηθούν - κακώς - οι ευθύνες... μη γελιόμαστε Βασίλη μου... Όλα τα άλλα είναι "μ'αλλα λόγια να αγαπιόμαστε"... Είναι ελάχιστοι αυτοί που θα γυρίσουν να πάρουν την ευθύνη πάνω τους... Και ακόμα και να το κάνουν αυτοί οι ίδιοι που προκάλεσαν τη στραβή... σίγουρα θα υπάρξουν άάάλλοι... τρίτοι που θα πάνε να ζητήσουν ευθύνες και να κάνουν "σχόλια" στους Admin...... Δε φαντάζομαι να σου φαίνονται κινέζικα αυτά που λέω... Ελληνικά μιλάω...

Όσο για τις φατσούλες... δε νομίζω ότι υπάρχει καμιά κουβέντα να κάνουμε... αλλά αν θέλεις... ευχαρίστως... όταν σε δούμε κάποια στιγμή σε καφέ/εκδρομή του forum...

Last edited by CPretenteriS; 05-01-2011 at 12:36.
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης