![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θοδωράκο... δε θα συμφωνήσω μαζί σου... για τον ένα και μοναδικό λόγο που λέει ότι:
Αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι κακό εξαιτίας ενός thread που άνοιξες εσύ ή εγώ, νομίζεις ότι θα έρθει κανείς να μας ζητήσει ευθύνες...?? ΟΧΙ Θοδωρή μου... σ'εκείνους που κλειδώνουν τα όποια θέματα θα πάνε και θα τους πουν: "Καλά ο Teo ή ο CP ή ο φούφουτος... ανέβασε μια μ@λ@κί@... (ΔΕΝ αναφέρομαι στο thread του Γιώργου... γενικότερα μιλάω... περί ευθυνών) ΕΣΥ γιατί δεν το κλείδωσες???"... Συμφωνείς ότι έτσι θα γίνει??? Last edited by CPretenteriS; 05-01-2011 at 10:14. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ποιός νομιμοποιείται να ζητάει ευθύνες από τους admins ???? κανείς δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί τίποτε, ό,τι θέλουν κάνουν, όπως θέλουν το στήνουν, να το καταλάβετε καλά ότι εδώ είμαστε φιλοξενούμενοι και θεωρώ ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να απαντούν στις επιθυμίες κανενός... όποιος θέλει κάθεται, όποιος θέλει φεύγει.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα γίνει έτσι όπως το λέω... Ναι ή Όχι??? Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
![]()
όταν υπάρχουν ξεκάθαρες θέσεις, δεν υφίστανται παρεξηγήσεις. Για να δημιουργείται συχνά-πυκνά θέμα, για εμένα σημαίνει ότι κάτι δεν είναι ξεκάθαρο στους πολλούς.
Στα πλαίσια μιας κουβέντας τετ α τετ θα ακουστεί και αυτό. Ας πούμε ότι εγώ γνωρίζω έναν admin χρόνια και έχω την άνεση να το κουβεντιάσω κατ ιδίαν μαζί του και να ανταλλάξουμε απόψεις, ποτέ δημόσια. Το κάνω γιατί τον γνωρίζω και μόνον, δεν θα αμφισβητίσει αυτός (ούτε και εγώ) τις καλές μας προθέσεις. Οποιοδήποτε άλλο δημόσιο σχόλιο πρέπει αυστηρά να περιλαμβάνει την επισήμανση ότι αποτελεί "πρόταση", "προτροπή" προς τη διοίκηση και όχι απαίτηση, όχι κατηγορία για ανεπάρκεια στη διαχείρηση. Αν το κάθε μέλος που δεν έχει προσωπική σχέση με τους admins αναρτήσει το σχόλιο που περιγράφεις , το θεωρώ προσβλητικό, σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται, δεν στροφάρει το μυαλό του και θα απομονωθεί χωρίς καλά καλά να το καταλάβει. Επίσης, θεωρώ ότι οι μονολεκτικές απαντήσεις και οι φατσούλες, αδυνατούν να εξηγήσουν πολλές φορές ό,τι θέλω να εκφράσω. Αν κουράζουν οι 5-10 γραμμές...λυπάμαι δεν μπορώ να γράφω λιγότερα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
"Στα πλαίσια μιας κουβέντας τετ α τετ θα ακουστεί και αυτό " είπα παραπάνω... εάν δεν έγινα αντιληπτός, να το ξαναπώ.... κάποιοι σίγουρα θα πετάξουν τη κοτσάνα αλλά το περιορισμένο εύρος αντίληψής τους θα τους απομονώσει σύντομα...ίσως πρέπει κάποιος ξεκάθαρα να τους πει μέχρι που φτάνουν τα δικαιώματά τους... όσοι πετάξουν κατ' ιδίαν τη κοτσάνα....δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα... και για τις ...φατσούλες....άλλη φορά και από κοντα η κουβέντα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο για τις φατσούλες... δε νομίζω ότι υπάρχει καμιά κουβέντα να κάνουμε... αλλά αν θέλεις... ευχαρίστως... όταν σε δούμε κάποια στιγμή σε καφέ/εκδρομή του forum... ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 05-01-2011 at 12:36. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πως μπορω να κανω τις ζαντες καινουργιες? Να γιαλιζουν!! | sansiro.sugata | Φροντίδα | 22 | 02-04-2011 12:34 |
Πατερα τι να κανω? | jarhead | Χιούμορ | 8 | 13-08-2010 11:44 |
Μπορω να προσθεσω οτι θελω?? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 28-05-2010 09:53 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 22:41 |
Στην Ελλαδα ζουμε!!-κ οτι θελω κανω-!!!! | xenos | Διάφορα | 18 | 25-05-2009 02:13 |