![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
(1) Αν και "νέος"... όπως τονίζεις... έχω παρατηρήσει αρκετά περισσότερα από πολύ παλαιότερους... (2) Εδώ Βασιλάκη... μου τα χαλάς όμως... και αν και θα έπρεπε να απαντήσω σε αυτό το επίπεδο, θα κρατηθώ και ΔΕ θα το κάνω... 7 λέξεις μόνο θα σου αφιερώσω και σε παρακαλώ να φροντίσεις να τις εμπεδώσεις, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!! (3) Ως "νέος"... δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιους αναφέρεσαι... (4) Πάντα έτσι είναι οι απαντήσεις μου, όταν μιλάμε σοβαρά και δεν κάνουμε πλάκα... Last edited by CPretenteriS; 05-01-2011 at 14:14. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() να ξέρεις μόνο ότι όταν γράφω κάτι, μπορώ και να το δικαιολογώ και το διαβάζω 2 φορές πριν το δημοσιεύσω...διαβάζω καλά τί μου απαντούν και δεν γράφω τίποτε που δεν μπορώ να υποστηρίξω... τα λοιπα θα τα πούμε μεταξύ τύρου και αχλαδίου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ας μείνουμε όλοι πάνω στην ψύχραιμη απάντηση του vpentza για να αποκλιμακωθεί η ένταση. Ως μέλος του forum νιώθω άβολα για όλα αυτά που διαβάζω. Το "ΘΕΜΑ" βέβαια του Kimwna έχει γ------- ! Sorry Kimvna. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εκτός των άλλων που αφιδώς μου προσάπτουν, είμαι και Ολυμπιακός και σήμερα θα είμαι εντός γηπέδου για το ματς με τον Ηρακλή.... |
|
|||
|
|||
![]()
Δε νομίζεται όλοι ότι το παρακάνατε;!
Παρακαλώ να συνεχίσετε τις προσβολές επί προσωπικού κι επί επαγγελματικού κατ'ιδίαν! Μποuρδέλο έγινε εδώ μέσα! Κι έχει και πλάκα ο ένας να κατηγορεί τον άλλο για σπαμάρισμα, όλοι το κάνουμε, εδώ όμως ξεφτιλίστηκε τελείως το θέμα! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R1150GS - Λάδια στο φίλτρο αέρα | alekni | Τεχνικά θέματα διάφορα | 32 | 29-05-2010 20:57 |
Λάδια από κινητήρα | katsanakis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 12-04-2010 23:03 |
Καθαρισμός κινητήρα | cm246 | Φροντίδα | 8 | 28-11-2009 23:57 |
Ανατομία ενός κινητήρα... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( no2 ) | Hondakias | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 30-07-2009 10:40 |
Λάδια | kifinas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 14-03-2009 10:59 |