![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μιας και το ανέφερες για τους αδερφούς Δουρίδα τι να πούμε, παρα μόνο ότι έχουν καταφέρει να φτιάξουν έναν εκπληκτίκό και απόλυτα ενδιαφέρον forum που καταφέρνει να μας κρατα κολήμμένους όλους σε μια οθόνη όταν δεν καβαλάμε τα GS μας και μη! Οσο για την αφιλοκερδή προσπάθεια τους ειδικά σε ομαδικές είναι ανεκτιμητη πιστεύω και το έχω διαπιστώσει αυτοπροσώπως! Τώρα όσο για την "κουβέντα" μας με τον φίλο Κωστή απλά απο όσο έχω καταλάβει και το λέω πάλι δημόσια και όχι απο πίσω είναι ένα προπαντως καλό παίδι και αγαθό αλλά μερικές φορές είναι ακόμα παιδί και καμιά φορα ίσως λίγο παρορμητικός! Θα συνεχίσω να τον πειράζω και πιστευω και εκείνος γιατί τουλάχιστόν μας κάνει και ξεφευγουμε απο την καθημερινότητα μας όλο αυτό το "παρεάκι". |
|
|
|||
|
|||
|
Έβγαλε μαλλιά η γλώσσα μου... ΔΕΝ υπήρχε καμία παρορμητικότητα... Και ΔΕΝ μπορω να το εξηγήσω γραπτώς γιατί ΔΕΝ θα το καταλάβεις... απο κοντά ΘΑ σου εξηγήσω τι εννοούσα και είμαι σίγουρος ότι ΘΑ το καταλάβεις !!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά να ενημερώσω οτι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το κατάστημα,μας δίνει ως Χριστογεννιάτικη προσφορα στα 4 μέλη μας (και αν προκύψει άλλο εκτός αν μαζευτούν 10 για ομαδική)GS MANIAC,COMMANDER,TATOOPANTHER και STAGA1200 την κάμερα σε super τιμή και μόνο για τώρα .Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μου τηλεφωνικά(είναι στο προφίλ μου)είτε με pm για να τον φέρω σε επαφή με το κατάστημα......
Last edited by pirate; 28-12-2010 at 20:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οκ τζωνυ....ευχαριστουμε
![]() Last edited by pirate; 28-12-2010 at 20:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
το λοιπον.......την παρελαβα εχθες το μεσημερακι,η εξυπηρετηση πολυ καλη απο τον συνμφορουμιτη Βαγγελη.
![]() επειδη δεν εχω υπομονη....τοποθετησα αμεσως την βαση στο κρανος και την τσεκαρησα....καταπληκτικη ![]() σε λιγο θα ανεβασω βιντεακια... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πέστε καμιά γνώμη
![]() ![]()
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ | panagiotis.farmer | Κράνη | 18 | 24-11-2010 10:18 |
| ΧΑΧΑΧΑΧ ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ..ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.. | scorpiobmw | Χιούμορ | 10 | 07-11-2010 11:23 |
| ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ZUMO 660 KAI ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | dimisp | Πλοήγηση - Hardware και Software | 30 | 09-08-2010 11:48 |
| ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ | vaskoukou | Κράνη | 6 | 11-06-2010 00:45 |
| ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ | BOXER | Τι μας έτυχε | 30 | 13-03-2010 10:18 |