![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και γιατί να έχουμε ένα Γερμανικό ,Όταν μπορούμε με τα μισά χρήματα να πάρουμε ένα αξιόπιστο Honda άς πούμε. Αυτά να τα γράφεις σε παρακαλώ..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν αντιλέγω.....Εχεις απόλυτο δίκιο......Αρκεί να μην το χρωστάς...Αυτή είναι η ουσία!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μισά λεφτά ο Ιάπων; Μμμμ, χλωμό ...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρε Νάπο, είδες πουθενά να λέει ο άνθρωπος για Γερμανικό αυτοκίνητο? Εκτός και αν σου έχει περάσει ενδόμυχα ό,τι ότι καλό σε αυτοκίνητο ή / και μηχανή είναι Γερμανικό. Μην καρφώνεις τον πόνο σου… ![]() Πάντως παιδιά το θέμα αυτό είναι τόσο σκληρότερο όσο πιο πρόσφατη είναι η απόλυση. Έχω περάσει από πολλές εταιρείες, από όπου ποτέ δεν έφυγα μόνος μου. ΠΑΝΤΑ με απέλυαν. Ορυμαγδός κάθε φορά. Αλλά κανείς καλός(?) δεν χάνεται. Φθάνω σε σημείο να ευχαριστώ όλους αυτούς, που με απέλυσαν στο παρελθόν για τι μου έδωσαν την δυνατότητα να φτιάξω κάτι δικό μου. Κάθε εμπόδιο για καλό. Last edited by ckk; 13-01-2011 at 18:07. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 11:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 22:55 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 00:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |
Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 90 | 23-05-2009 19:39 |