![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα καλά είμαστε.
![]() Το πρωί ζορίστηκα δεν ξεκινούσε το αυτοκίνητο μου αργήσαμε όλοι στη δουλειά, στα σχολεία τα παιδιά, πήγανε όλα πίσω. ![]() Δευτεριάτικα τέτοιο χνέρι......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μέσα απ΄αυτή τη στάση είναι και η οικογένεια μου καλά και αυτό μετράει για μένα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γενικά τα Γερμανικά κάνουν ντέτοια. Μην τα εμπιστεύεσαι ποτέ. Δέν βλέπεις τα φιλαράκια στα βουνά τι τραβάνε. Μόλις περάσει η κρίση κτυπάς ένα αξιόπιστο (ανατολίτικο) και τελείωσαν τα προβληματά σου. Καλό μεσημέρι να έχετε................... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλό μεσημέρι ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα συντηρούν και τα Γιαπωνέζικα. Μετά απο 5 χρόνια που έχεις να το πας συνεργείο τι θα σου κάνει. Έλεος πιά...Γενικά στη Βόρειο Ελλάδα δεν έχουν και καλά καύσιμα. Και μην λέτε για θλιβερά τουλάχιστον εδώ. Με τα γερόντια που έχω μπλέξει κάθε μέρα τα ίδια ακούω. Και δεν είμαι και καλά σήμερα. Καλό μεσημέρι και καλή σας όρεξη..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άλλο είναι το θέμα φίλε μου μας την πέσανε οι γερμανόφιλοι ανακάλυψα πως μου το άφησαν όλη νύχτα με αναμένα τα φώτα σήμερα η μπαταρία καπούτ μετά για να εξιλεωθεί το φόρτιζε και κουβέντα, σιγή ιχθύος. Για να μη κράζει κάποιο λάκο έχει η φάβα και τελικά φάνηκε μποϊκοτάζ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες , Καλησπέρες & Καληνύχτες Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 | katsanakis | Μια καλημέρα είναι αυτή | 333 | 18-01-2011 03:01 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 305 | 11-01-2011 02:35 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011 | MARK | Μια καλημέρα είναι αυτή | 216 | 07-01-2011 03:24 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011 | pirate | Μια καλημέρα είναι αυτή | 161 | 06-01-2011 04:47 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 295 | 04-01-2011 05:10 |