![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γίνεται όλο και καλύτερο το πράμα!
Η κ. Ντάλαρα δήλωσε ότι το Υπ.Εργασίας θα καταθέσει προτάσεις για το πρόβλημα, εν μέρει σωστό. Το ωραίο όμως είναι ότι την ερχόμενη εβδομάδα οι απεργοί πείνας καταληψίες κι οι δικηγόροι τους θα συναντηθούν με τον κ. Ραγκούση. Το έχουν "χάσει" τελείως, αλλά εγώ θα έλεγα ότι το παίζουν πολύ επικίνδυνα το παιχνίδι οι φίλοι του Μπεν Αλί, του Μουμπάρακ και των απανταχού σοσιαληστών. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν χρειαζεται να μπει η αστυνομια να μπουνε οι γνωστοι
αγνωστοι γιατι τους πιασανε το σπιτι τους ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελα ντε .
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά να μην τους ενοχλήσουμε. Διακινούν ιδέες τώρα.....
Οι δικοί μας θέλουν το γ@μήσι, που τα ανεχόμαστε. Αλλά σε ποιο κράτος να εφαρμοστούν νόμοι… |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα ντε!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
και αν ακουσα καλα σε απογευματινη εκπομπη δεν ειναι μονο απο την αθηνα εχουν ερθει και απο αλλα μερη της ελλαδας αρα ηταν οργανωμενο.....τον πραγματικο σκοπο δεν ξερω ..........δεν φταινε μονο οι πολιτικοι φταινε και ολοι αυτοι που τους παιρνουν για δουλεια σε χωραφια οι τεχνικες εταιριες που κανουν τους δρομους εκμεταλευονται την αναγκη τους και κανουν τη δουλεια τους τσαμπα στερωντας δε απο ελληνες πολιτες το δικαιωμα να εχουν μια δουλεια και να ζουνε αξιοπρεπως εχουν δε θερμους υποστηρικτες απο καποια κοματα και οργανωσεις αλλα δεν βλεπω κανεναν να θελει να τους φιλοξενηση αντιθετα τους ενθαρινουν για αυτη την καταληψη .....τελικα γινομαστε" μπατε σκυλοι αλεστε" για πολλοστη φορα ? δεν παει αλλο δε χωραει αυτη η χωρα αλλους ξενους δεν το εχουν καταλαβει πια ακομα και αυτοι που τους υποστηριζουν ?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι 279 ήρθαν από τα Χανιά. Η υπόθεση βρωμάει από μακριά. Εδώ δεν έχει να κάνει με εξαθλιομένους λαθρομετανάστες..... ψάξτε να δείτε φωτό και θα καταλάβετε. Δεν προκαλούν καταστροφές στο χώρο, δε βρωμίζουν... Για τα δικά μου μάτια είναι πολύ πειθαρχημένοι κι αυτό δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και οι περισσοτεροι εχουν κινητα τηλεφωνα....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.... καλό είναι να έχουμε το νου μας, πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα έχουμε άσχημα γεγονότα. Η ξαφνική αποθράσυνση δεν προμηνύει τίποτε καλό!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το χειροτερο και το πιο υποπτο,ειναι η επιλογη του χωρου.......
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνελήφθη από άνδρες της ελληνικής αστυνομίας | tomvasi | Χιούμορ | 14 | 04-01-2011 19:02 |
Σηκώθηκε από το φέρετρό της | MARK | Κόσμος | 14 | 30-12-2010 21:29 |
Τα σπάνε οι λαθρομετανάστες στην Πάτρα κάθε 3 και λίγο... | yns | Μου τη δίνει που ..... | 56 | 22-12-2010 23:10 |
Κατάληψη.. της Ακρόπολης!! | Carduelis | Ελλάδα | 24 | 06-05-2010 09:19 |
Κατάληψη της Υψούς.. | Carduelis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 111 | 04-05-2010 18:00 |